Puiuti de Sept-Oct 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mi-ati facut pofta de lapte cu fidea!!

Ce nu pot vedea in fata ochilor: cafea si cocacola! inainte eram adicta, defapt cafea mai beam(1/zi) pana acu 2 zile...ahhh si apa! un pahar plin de apa imi intoarce stomacul pe dos! inghitituri mici doar si in nici un caz cu mancare(adica in timpul mesei nu)

Pofte am ceva de groaza, dar na, alea le am de cand ma stiu, sunt o mancacioasa si-o pofticioasa, ador gatitul.

Ce probleme aveti cu ouale si maioneza? aici nu e restrictie decat la mezeluri proaspete. Ouale si maioneza in limita bunului simt, daca pana acum am papat 2-3 pe saptamana, de ce nu putem continua la fel?

Multumesc de primire

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador
sa avem grija cui dam parola
adica , nu oricui care intra , scrie 2-3 vorbe si gata vrea parola
chiar am obs acum ceva timp , o fata care avea doar 4 postari pe forumul DC , a cerut parola si i s a si dat imediat

corect!

Am uitat de unsoare: as papa si eu, dar d'aia de casa de la mama, si musai cu boia deasupra

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alayna.. norocu meu ca singura mea dependenta e laptele, nu pot posti ca daca renunt la lapte sunt buna de nimic, as fi in stare sa beau 3 l de lapte pe zi, recunosc ca imi place laptele de la tara, insa intotdeauna il fierb bine bine, cel de 1,8 e ca si creta ..mananc iart, sana kefir aproape zilnic, insa mai nou cu branza si cascavalul am o problema..
Fructele insa trebuie sa le papi, decat prenatale mai bine fructe si legume.. da ia auzi rade ciob de oala sparta

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

dbunny , la ce se refera cand zic mezeluri proaspete ?

Mergi la inceput

JAde ... ai dreptate cu parola.. nu m-am gandit la asta , cu toate ca sunt in acelasi timp convinsa ca nici dupa 100 sau 200 de posturi nu putem stii cine in spatele ecranului, chiar daca pe DC e o fata zambitoare..

Sbunny.. oo - le crude sunt buba, la noi e vb de oua crude, lactate nepasteurizate, fructe nespalate , carne insuficient preparata.. astea ar fi dintre bubele principale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

asa e dana , dar totusi sa incercam sa fim mai prudente

mai propun ca la o anumita perioada de timp sa schimbam parola (la cateva saptamani , sa zicem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:

mai propun ca la o anumita perioada de timp sa schimbam parola (la cateva saptamani , sa zicem)

De acord.
Mai,eu nu am vrut sa spun faza cu parola ceruta foarte repede pentru ca am fost luata la rost la prima odisee ca parca sunt detectiv, ca imi verificam mesajele sa vad daca le-a citit destinatarul,daca o fata nu posta de ceva timp intram sa vad cand a scris ultimul mesaj pe forum,unde,sa aflu vesti,poate a patit ceva,fereasca DD, si am fost acuzata de nesimtire si mai ca nu mi s-a spus ca am ceva la cap,au inceput mistourile pe seama mea ,de genul,imi trimiteau pm,si ma intrebau daca le primite m-am uitat, sau doar la trimise... Bine,lucrul asta l-au facut doar trei persoane din multe cate scriau,dar au fost de ajuns .

De Lary74 mai stie cineva ceva? Scria mult si des,si a disparut. Sper ca e bine.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Georgi mie mi-a oprit utrogestanul la 13 sapt.

Zubi poate a exagerat dr sa te sperie asa, dar total deplasata nu cred ca a fost. Atat timp cat stie ce riscuri poate presupune aceasta boala. Si cred ca ar trebui sa-ti faci analizele cat mai repede. Pentru ca nu toate malformatiile se depisteaza la eco si nu toate sarcinile cu defecte se elimina de organism. Acum nu vreau sa te panichez si eu mai mult decat esti deja dar nu e cazul sa te culci pe o ureche si sa-ti repeti ca totul o sa fie bine indiferent de situatie. Ia taurul de coarne si fa cat mai repede analizele ca sa-ti poti lua de-o grija.

bujo mami de Filip si 12+

Mergi la inceput

Citat:

Cum ai tu numai idei bune...

Credeti in superstitii de genul: nu ma gandesc la nume, nu ii cumpar lucrusoare, nu aranjez camera.. sau altele? sau numai eu imi pun astfel de probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mai aveti putin si ajungeti la vorbele mele cu Picassa :P

mie mi-e rau de mor.
nici eu nu pot inghiti fructe.
am incercat mai devreme un compot de ananas si acum ma doare stomacul...

de ce nu avem voie dusuri fierbinti? si cat de cald inseamna fierbinte? :D

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput