Puiuti de Sept-Oct 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

v am pus o poza cu bb meu

Zici ca are sosetute .. mi-i dor s mie de bebe meu... norocoas-o..sa-l pupe matusa pe el ghemotoc frumos..
Eco 2 D?

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

multumesc fetelor

PS:nu cred ca e 2D , sau nu stiu eu , oricum , e o super scula (ecograful)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Este 4D am vazut eu ca scrie pe undeva pe sus.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

cam tristete azi pe la noi.. unde or fi fetele?

Stiu ca vb mult, dar cum ma doare gatul si nu pot scoate sunete, sunt sing acasa si nu am la cine scoate sunete...
de maine la servici, si sa ma va atunci ..

Fetelor voi v-ati gandit la nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel
Fetelor eu am o durere de ureche cred ca este otita medie si nu externa, si nu stiu daca sa merg la ORL ca oricum nu pot sa iau pastile.Stiu ca nu afecteaza sarcina fiind o inflamatie a urechii.

Poti lua cate-o juma' de paracetamol, tot la 6-8 ore.

Ma bag si eu ca musca-n lapte...

Va salut pe toate si abia astept sa ma inscriu pe lista voastra, as vrea totusi inainte sa-i ascult inimioara bebelusului meu(saptaman viitoate probabil). Am 6 saptamani si-un pic, un baietel de 4 ani si 3 luni, si-un avort in istorial acu' 3 ani(sac gol, la 6 sapt).

Cu Dani am avut greturi si voma pana la sapt 19, acum au inceput greturile acu 2 zile. Pot manca, dar am o stare de rau la stomac continua.

Pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dupa-masa burtici !
Aveti mancarimi la deshte vad,si imi pare tare bine . Eu azi am facut mancarica,nitel curat, am dormit cu baiatul ,si nu am mai intrat pe forum.

Ancaroro nica n-are ca scrii mesaje lungi,asa stim ce mai faci,cum te simti . Ma bucur ca totul e bine.

Racheel si tu cu iaurtul si laptele? Branza daca mananc ,mai ales uscata ,sau in placinta,nu am nimic,pot manca kilograme,dar daca pun gura pe lapte imi e rau. Azi am mancat un bol de lapte cu fidea ,si daca nu ma bagam la somn,sigur il varsam. Iaurtul sa nu il vad ,fructele nu le pot manca crude,dar le pot consuma suc,proaspat stoarse.
Zic si eu ca fetele, nu te forta si mananca ce poti,bea ce poti. Uite,eu nu pot bea apa plata,beau numai o porcarie de sifon,1 leu 2 litri ,dar altceva nu pot pune in gura,decat suc de fructe si apa asta.si nu pot trezi tot apartamentul sa imi storc eu din ora in ora noaptea mere ,portocale si sfecla rosie .Aa ,si la mancare,oho,m-ar bate nutritionistii,dar asta estedecat sa imi fie rau,mai bine mananc ceva ce stiu ca imi sta in stomac.

Oanaiasi ma bucur ca mai exista si astfel de firme in tara noastra,care ofera ceva facilitati angajatilor.
Zubi nu stiu ce sa zic, mergi cat mai repede la dr.Din ce am citit si eu acum m-am cam speriat nitel, dar cred ca depinde si de forma si de stadiu,nu?
Nici eu nu am inceput cu cremele. La Paul m-am dat cu ulei de masline amestecat cu o lotiune pe care o aveam eu cu scortisoara ,ca nu suportam mirosul uleiului,iar llotiunea era una tare usoara, cu putine ingrediente. Acum ma gandeam la o crema naturala, din unt de cacao,sa vad daca ma apuc sa imi fac sau imi cumpar gata facuta.
Alayna ce m-ai distrat cu sucul de mere . Cat despre visele urate,stai linistita si nu le cauta semnificatii , ca lucreaza doar subconstientul .
Mie oua de tara imi aduce soacra ,sunt de loa gainusele ei,si ne aduce intotdeauna ce strange in trei zile inainte sa vina la noi . Eu m-am uitat intotdeauna la ele cum stau in frigider,sa nu faca pelicula de apa pe ele,ca si aia e periculoasa ,creste nu stiu ce crocobaur acolo,si se transfera pe ou cand spargi coaja.Asa ca le spal inainte sa le folosesc,dupa ce le scot de la frigi [:d].

Fetelor,cum maioneza din pufuleti? Eu nu am auzit de ea pana acum ,am auzit de maioneza cardiacului,din faina sau amidon fiert, din cartofi ( care nu imi place la gust) ,din fasole fiarta... dar de pufuleti nu.

Mai,voi vorbiti de untura pe paine ? Mancam cand eram mai mica, cu mujdei de usturoi de ala facut crema sau cu ceapa tocata marunt,marunt si sare grunjoasa. vaaai,ce s-ar mai oripila duamnele de pe forum daca ar vedea ca mancam acum sau mancam cand eram mici untura pe paine ,ne-ar crede ciudate .

Sbunny bine ai venit pe la noi, te asteptam cu detalii cand vrei sa le dai ,pana atunci,mai bagate sa vorbesti cu noi,ca nu ne suparam .

Va pupesc,intru sa vad si eu bebic mic de Jade.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Jade am intrat,am vazut galusuta mica, ce frumos e bebeleee!

Mai voiam sa spun ca am trecut pe privat toate folderele cu poze,daca da cineva cautare pe google cu numele contului, da de cont,dar e gol,nu poate vedea pozele. Asa nu riscam sa ne lase careva comentarii scarboase sau jignitoare cand o sa incepem sa ne punem mai toate burticile la vedere. La odiseea primului copil s-a intamplat sa fie jignite viitoarele mamici,sau sa li se ceara insistent date personale,sa li se scrie comentarii scarboase. Daca am gresit sa imi spuneti si imi dau na-na .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Lali cu situ bine ai facut, si eu ma gandeam la acalasi lucru..

Cu duamnele, in general ma doare in spate de toti dumnii si duamnele in general , asa ca nu au decat sa saliveze la pita nostra cu unsoare si ceapa, sau fasole batuta sau mamali cu bra si la

sbunny
.. bine ai venit, iti tinem pumnii sa fie totul bine la eco.. si te asteptam cand te simti pregatita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Unde vedeti voi pozele? Pe Picassa? Cum pot intra sa ma laud si eu cu prima poza a bebeului??? E super ca e privat asa va ramane totul inre noi sa nu-si mai bage si alti necunoscuti nasul

Vad ca nu sunt prima care fuge de fructe proaspete . Rusinica !!!
Intotdeauna am fugit de ele ,imi cumpara sotul cate 3-4 feluri dar nu intra frate pe gat si gata .Mi-am cumparat un storcator si am inceput sa-mi fac sucuri proaspete.De la atatea combinatii de fructe am dat in diaree ,ma doare burta si am renuntat la ele.

E bine sa consumati cat mai multe lactate ,neaparat sa fie pasteurizate.Bebelusul isi va lua calciul de la noi ,pentru oase,par,ochii etc
Citisem un caz pe undeva pe aici pe DC ,o mamica nu consuma lactate in timpul sarcinii si bebele avea ffffffff mari probleme ,avea jumatatea greutatii normale care trebuia sa o ai aiba si multe probleme pe care nu vreau sa le scriu sa va speriati.
Saraca scria ca se trezea si noaptea si o data la 2 ore manca branza,cascaval,lapte etc

9+

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

lale , chiar f bine ai facut

eu mai vreau sa adaug , faptul ca , sa avem grija cui dam parola
adica , nu oricui care intra , scrie 2-3 vorbe si gata vrea parola
chiar am obs acum ceva timp , o fata care avea doar 4 postari pe forumul DC , a cerut parola si i s a si dat imediat
acum , nu am nimik personal cu nici una din voi ,fetele noi, dar parerea mea este ca intai ar trebui sa ne cunoastem mai bine , sa ne castigam reciproc increderea
sincer , acesta este motivul pt care eu inca nu am pus poze cu mine , eu oricum sunt paranoica cand vine vorba de poze pe net
nu ma simt in siguranta sa stiu ca ma vad si persoane pe care nu le cunosc
ca sa nu mai vb de faptul ca , sunt atatia obsedati care abia asteapta sa vada poze cu gravide

este doar parerea mea personala si sper sa nu se simta nici una din voi jignita , pt ca nu asta am vrut ci doar mai multa discretie

Mergi la inceput