Puiuti de Sept-Oct 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

MAy.. am citit pe net ca baile fierbinti pot impiedica dezvoltarea normala a copilului, si ca e nerecomandata cu precadere in trim 1..
Eu personal am facut numai bai in cada, insa nu fierbinti..diferenta intre cald si fierbinte nu stiu sa zic unde apare
Mai multe poate stiu fetele..

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hmmm,se pare ca am fost prima refuzata dintre cele care au cerut parola.
Pacat ! N-ati vrea sa stiti cum ma simt acum .

Asta e ,poate o sa am unda verde dupa ce nasc in octombrie

Va pup si noapte buna

9+

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

asa e dana , dar totusi sa incercam sa fim mai prudente

mai propun ca la o anumita perioada de timp sa schimbam parola (la cateva saptamani , sa zicem)

Cum ai tu numai idei bune...

Credeti in superstitii de genul: nu ma gandesc la nume, nu ii cumpar lucrusoare, nu aranjez camera.. sau altele? sau numai eu imi pun astfel de probleme?

Eu nu cred in nici una de acolo . La Paul am avut toate pregatite din luna a 6-a,numai patutul nu era desfacut. Dar hainute de nou-nascut aveam, patut aveam,carucior la fel,si numele era ales de pe la 4 luni,si de fata si de baiat . Si mi-a prins bine,nu am stat sa alerg cu copilul mic dupa hainute,patut,creme,si ce mi-a mai trebuit. Dar ,fiecare face cum crede, eu am fost de capul meu,nu mama nu soacra sa ma bata la cap cu superstitiile,si din comoditate le-am luat devreme,ca in caz de Doamne fereste nasc mai devreme,sa nu il las pe Vali cu toate pe cap.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

MAy.. am citit pe net ca baile fierbinti pot impiedica dezvoltarea normala a copilului, si ca e nerecomandata cu precadere in trim 1..
Eu personal am facut numai bai in cada, insa nu fierbinti..diferenta intre cald si fierbinte nu stiu sa zic unde apare
Mai multe poate stiu fetele..

Si mie mi-a interzis ginecologul baile in casa in primul trimestru de sarcina si spalaturile vaginale.Cica sa evit sa intre apa acolo sau diferite lichide.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

Zubi, eu cred ca nu e cazul sa te panichezi... pur si simplu dr. te-a informat ca trebuie sa-ti faci analizale, asta nu inseamna ca trebuie sa fie neaparat o pb. Modul cum a facut aceasta informare dr. e f f nasol, acu te tine in stres 3-4 saptamani. Dar nu trebuie sa te stresezi, daca o persoana cu Lupus poate face copii, at ai si tu toate sansele sa ai un BB sanatos, mai ales ca ai o forma usoara!

DECI, roaga-te la Dumnezeu si la Maica Domnului(un acatist poate fi de ajutor) si fii optimista, dar fa-ti analizele sa stii ca totul e OK.
Mult succes si Doamne ajuta!!

Si eu pap destul de multe oua , cred ca 3-5 pe saptamana, oare e mult?

Seidana, eu nu am superstitii, abia astept sa aflu ce e ca sa pot cumpara hainute!! Acu ma uit la body-uri si compleuri, dar mereu ma razgandesc pt ca nu sunt unisex... dar abia astept sa cumpar, si astfel putem profita si de reduceri!!

Azi am cumparat revista SuperBebe si am primit o mostra cadou de ulei pt corp pt sarcina de la Weleda si zice aicea ca ar fi buun, a folosit careva, cum o fi, inafara de ce zic ei in reclama??

Si eu merg maine la ECOOO, iupiii!! Abia astept sa vad dc totul e OK.

Lali, si eu am pb cu gandul ca cineva ar putea sa-mi vizualizeze sau fure pozele si sa mi le foloseasca in cine stie ce scopuri, de asta, eu nu prea pun poze pe net... paranoia, dar ce sa fac

Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Va pup si noapte buna

9+

Alayna tu nu ai 4 mesaje ,ai peste 800,esti un membru destul de vechi pe forum. Deci era clar vorba despre altcineva,haideti sa nu incepem cu polemici despre subiecte inutile, ok? Nu cititi printre randuri,va rugam . La mine personal,in mesaje ,era vorba de doi useri din capitolul trecut,unul care a intrat doar sa se prezinte si sa ne dea datele,intr-un mesaj,si la revedere, si altul care fara alta introducere a spus ca vrea sa vada poze. Ambii useri cu 4 respectiv 6 mesaje.

Fetele eu ma bag la somn, va pup pe toate.
May,am dat buchetelul de flori de la tine si la alte fete, sper ca nu te superi .

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

nu ma supar :)) circulati-l sa se bucure si altele

eu ziceam de dusuri, nu de bai.
ca n-am decat cabina de dus.

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu am setat boilerul pe 40 de grade parca. Cam pe aici e granita intre cald si fierbinte, cred eu.

Zubi, despre ce analize e de fapt vorba? Eu am inteles (recunosc ca am citit pe fuga) ca e vorba de analizele pt boala ta, nu cele clasice ce se fac gravidelor. Am inteles gresit? Sanatate multa!
A, iar avortul terapeutic se poate face si la 15 saptamani. Eu am trecut prin asta, dar copilul fiind mai maricel, presupune de fapt provocarea nasterii.

Si eu am mancat maioneza (cumparam oua bio) mai ales in primele saptamani. De asta mi-era mie pofta, desi aveam niste greturi cumplite. Si zicea cineva ca face pateu in casa. E ok, dar nu mancati in cantitati mari, stiu ca nici prea multa vitamina A nu era ok in sarcina.

Eu paracetamol n-as lua fara recomandarea medicului. Scrie si in prospect ca paracetamolul traverseaza placenta, ca se poate administra pe termen scurt in sarcina, dar administrarea se va face numai dupa evaluarea beneficiului terapeutic al mamei in raport cu riscul potential la fat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

dbunny , la ce se refera cand zic mezeluri proaspete ?

salam, carnat, afumaturi, tot ce e nefiert. singura permisa e sunca tip york ca aia-i fiarta, apoi afumata, sau condimentata.

Baile calde nu-s recomandate fiindca scad tensiunea, ceea ce poate cauza probleme de oxigenare a bebelusului.

alyah marca weleda e super ok.

mai scria cineva de omega3(may parca)de ce l-ai intrerupt? aici sunt vitamine prenatale cu omega 3, foarte bune si foarte scumpe(le-am descoperit cand eram gravi cu Dani)

lapte si derivate: laptele batut e o optiune f buna pt mine. e mai acrisor, intra mai bine decat laptele natural. Plus ca scrie pe cutie(am luat de la Lidl, Buttermilk) ca este mai sarac in grasimi ca si laptele normal, dar mult mai bogat in calciu...bingo!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Va pup si noapte buna

9+

Alayna tu nu ai 4 mesaje ,ai peste 800,esti un membru destul de vechi pe forum. Deci era clar vorba despre altcineva,haideti sa nu incepem cu polemici despre subiecte inutile, ok? Nu cititi printre randuri,va rugam . La mine personal,in mesaje ,era vorba de doi useri din capitolul trecut,unul care a intrat doar sa se prezinte si sa ne dea datele,intr-un mesaj,si la revedere, si altul care fara alta introducere a spus ca vrea sa vada poze. Ambii useri cu 4 respectiv 6 mesaje.

Fetele eu ma bag la somn, va pup pe toate.
May,am dat buchetelul de flori de la tine si la alte fete, sper ca nu te superi .

EXACT la acele persoane m am referit si eu

Mergi la inceput