LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Roxana nu prea cred ca il voi aduce repede acasa, cat voi fi in CIC voi sta mai mult la ai mei cu ei... acasa soacra-mea e aiurea de tot.. feresc copii de ea.. nu ii invata nimic bun.. duminica cand am venit de la biserica( ea nu a mers la slujba) incepuse sa se strambe si sa scoata limba la Stefan.. ceea ce el imediat a bagat la cap.. il lasa sa cotrobaie prin sertarele de la ea din camera, chiar daca in sertar este o foarfeca sau un chibrit spre ex.. iar cand din joaca Stefan a dat-o jos pe fetita nasilor a comentat ca ne e educat copilul cum trebuie... noroc ca mama este foarte indiferenta, la replicile ei.
La parintii mei toata lumea se ocupa de copii, incercam sa-i invatam cat mai multe lucruri bune, aici acasa de ce sa tip la copii din cauza unei "nebune" nici gand..
Asa va fi pana ce nu va mai fi, din pacate asta este situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Carla! Sa cresti mare, sanatoasa si mereu fericita!

Crisspy, ce frumos ca a inceput sa miste, sunt senzatii atat de frumoase
Ada, sanatate multa

Am vazut pozici de pe mail, cat de frumoase sunt ingerasele mici de Anuc, Carmen, Bebelusi si Cadia , sunt minunate, sa va traiasca si sa fie sanatoase! L-am vazut si pe Alexutu, famnilia de motani , Anusca, Elisa, Clara, toti sunt minunati si atat de mari s-au facut

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

lui Alex ii iese iar granulom de fire
imi vine sa mor...
duminica e ziua lui tibi si noi luni dimineata suntem la spital, sa il vada drul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

CARLA Multi pupici si petrecere frumoasa .

Asparagus multa sanatate lui Lucas .

Paula inca nu este oficial ca este fetita...acum 2 saptamani la morfologica ni s-a spus ca e "posibil fetita", mai am un pic de rabdare pana pe 18 martie, atunci cred ca o sa-mi spuna sigur. Ar fi ideal cu 4 camere, insa si intretinerea este pe masura . Diferenta de pret intre 3 si 4 camere nu e mare la achizitionarea apartamentului, dar se vede la intretinere. Cred ca saptamana viitoare incepem sa vizitam bancile sa vedem care e cea mai buna oferta.

Aalina hai ca mai e un pic si stai cu piticii ...iar oboseala trece, mai ai putin rabdare.

Of Carmen saracutzul Stefan ...e bine totusi ca poti sa stai la ai tai cu amandoi.

Ada sanatate multa si tie si Karinei ...sper sa nu ia si Daria.

Micola ce rau imi pare...da' de la ce apare granulomul asta?

Voi vorbiti de olita...hehe, vise taica pt mine ...la noi e de joaca olita, iar reductorul e prea scary. L-am observat cand face treaba mare ca ne da afara din camera sau isi pune mana la ochi, nu suporta sa-l vezi in toiul creatiei .

Deocamdata nu-mi fac griji de olita, daca-l duc la gradi poate invata acolo...eu am alte griji: vorbitul in primul rand , nu-si da deloc drumul la limba

Crisspy, fericita de Razvi si 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

CARLA Multi pupici si petrecere frumoasa .

Asparagus multa sanatate lui Lucas .

Paula inca nu este oficial ca este fetita...acum 2 saptamani la morfologica ni s-a spus ca e "posibil fetita", mai am un pic de rabdare pana pe 18 martie, atunci cred ca o sa-mi spuna sigur. Ar fi ideal cu 4 camere, insa si intretinerea este pe masura . Diferenta de pret intre 3 si 4 camere nu e mare la achizitionarea apartamentului, dar se vede la intretinere. Cred ca saptamana viitoare incepem sa vizitam bancile sa vedem care e cea mai buna oferta.

Aalina hai ca mai e un pic si stai cu piticii ...iar oboseala trece, mai ai putin rabdare.

Of Carmen saracutzul Stefan ...e bine totusi ca poti sa stai la ai tai cu amandoi.

Ada sanatate multa si tie si Karinei ...sper sa nu ia si Daria.

Micola ce rau imi pare...da' de la ce apare granulomul asta?

Voi vorbiti de olita...hehe, vise taica pt mine ...la noi e de joaca olita, iar reductorul e prea scary. L-am observat cand face treaba mare ca ne da afara din camera sau isi pune mana la ochi, nu suporta sa-l vezi in toiul creatiei .

Deocamdata nu-mi fac griji de olita, daca-l duc la gradi poate invata acolo...eu am alte griji: vorbitul in primul rand , nu-si da deloc drumul la limba

Crisspy, fericita de Razvi si 14 sapt

Crisspy, asa e, eu stau la 4 camere si intretinerea te darama, dar totusi merita efortul pt confortul pe care il ofera, mai ales daca o sa aveti si o fetita In conditiile in care te bagi la credit e bine sa faci alegerea corecta acum ca apoi e mai greu sa schimbi Ai si un PM

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Multumim de urari, dragelor! Cum au trecut doi ani, nu stiu! Eu n-am somn, m-am trezit pe la 7, sarbatorita doarme inca, abia astept s-o trezesc si s-o pup mult. Acum doi ani pe vremea asta ma pregateam sa merg la spital, parca ma ia acum cu fiori. Ce experienta nemaipomenita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Carla
La multi ani sanatosi si fericiti.
Iulia,sa-ti traiasca printesa.

Carmen,off,mi s-a rupt sufletul citind ce ai scris..saracutul Stefan :(

Crisspy,cum mai nu vorbeste copilul?adica tape,tei-tei,mgejsajdand.. etc etc,nu-s vorbe?
Hai,ca o sa-si dea drumul si el,o sa vezi.(btw,am vazut pozele,fata ce frumosi sunteti..si ce-mi place burtica ta)

Micola,sanatate multa,multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Clara!
Iulia sa-ti traiasca printesa si sa fie fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Carla Sa fii fericita, iubita si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!

S-a incheiat pleiada sarbatoritilor de 2 anisori, ce repede trece timpul...indata ne vad punand pe net poze cu nepoti...

Multumim de gandurile bune, Lucas s-a facut bine, de ieri e la cresa.
Ce s-a mai bucurat, ii era tare dor de copii, toata ziua vorbea de Azra, Marin, etc. ...

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Carla!!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput