LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani draga mea, ultimul licurici s-a sarbatorit....trece timpul asa de repede...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani CArla,sa cresti mare,sanataosa si frumoasa. A mai trecut un 1...wow,f repede
crisspy,felictari pt miscarile la bb

sanatate licuricilor bolnaviori

noi azi am fost la inot,deci Anusca galusca inoata singura cu bureti din aia pe burtica ...si merge binisor,are mama o ratusca

mai nou,isi da singura panalonii jos si merge la olita sau wc,face pisu fara probleme,kk mai scapam in pampers,dar face zilnic progrese

mai nou o intreb si in Ro si in En cuvinte. Zice numerele atat in romana cat si in enegleza,nu mai scapa nici unul si a inceput sa faca diferenta intre limbi. Daca zice:mine ,eu ii zic sa spuna in Ro si zice:a meu.

la ramas la fel de incapatanata,asta nu cred ca i se va schimba ever

o zi buna tuturor

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Carla!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!

S-a terminat din nou cu sarbatoritul licuricilor de 2 ani. O sa imi fie greu sa caut dupa capitolul nostru cand nu o sa mai aiba in titlu La multi ani!

Sa ne fie sanatosi si fericiti! Si noi sa ii putem creste in liniste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Multumim inca o data, sarbatorita s-a culcat,a fost foarte bine dispusa toata ziua, desi n-am prea sarbatorit, dar ea si-a tot cantat "epi-epi" (happy-happy). Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

La multi ani si de la mine pentru mezina noastra!!Sa traiesti, Carla, si sa fii sanatoasa!
Crisspy, e vorba de firul cu care e cusut testiculul in interior si pe care organismul lui nu-l suporta, asa ca il elimina..prin cusatura...e ata infasurata in piele, ca o galmita asa, noi nu vedem decat pielea..sper ca m-am facut inteleasa..
Azi l-am tuns..aoleu ce scandal a fost...noroc ca a venit acasa tipa care ma tunde pe mine si l-a facut si pe el ca daca ma duceam cu el la coafor...ne dadeau aia afara...
Ai vostri stau la tuns?

Mergi la inceput

Am o intrebare pt fetele care se pricep:
ce analize sa-i fac daca are mereu cearcane? si un pic rosiatice..
Fier cumva? sau giardia?
recunosc, ca si eu am, darale mele nu sunt rosii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

La multi ani, Carla! Sa fii sanatoasa si norocoasa!Nu prea am apucat sa vad poze si de citit, doar f rapid, nu mi-au ramas prea multe . Vreau doar sa-i spun lui Crisspy ca Alex este exact ca si Razvi: nu suporta sa te uiti la el cand face kk si se screme. Iti zice pa, pa! si iti face si cu mana semn ca sa iesi din camera si poata sa faca singur. Iar de vorbit, tot la fel. Avem vreo 30 de cuvinte in vocabular, nici gand de propozitii, majoritatea achizitionate in ultima luna. Stie toate numerele sa le recunoasca pe o tabla de lemn cu litere, si chiar spune 1, 2, 3, 6,7,si 9, dar pe sarite, adica stie care sunt, dar nu si ca au o ordine anume.Iar la tuns, durere, urla cu sughituri si suspine crancene. Tocmai ce l-am tuns si pana la anul nu mai trecem pe la frizerie. Si frizerul nostru a vrut sa vina acasa, dar nu am vrut noi. Nu am vrut sa se sperie apoi de vizitatori sau sa creada ca acasa i se poate intampla ceva rau. Destul ca pediatrul vine acasa...Micola, tinem pumnii sa fie bine puiul mic si sa nu-i mai iasa granuloame!Va pupic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70
Nu prea am apucat sa vad poze si de citit, doar f rapid, nu mi-au ramas prea multe . Vreau doar sa-i spun lui Crisspy ca Alex este exact ca si Razvi: nu suporta sa te uiti la el cand face kk si se screme. Iti zice pa, pa! si iti face si cu mana semn ca sa iesi din camera si poata sa faca singur. Iar de vorbit, tot la fel. Avem vreo 30 de cuvinte in vocabular, nici gand de propozitii, majoritatea achizitionate in ultima luna. Stie toate numerele sa le recunoasca pe o tabla de lemn cu litere, si chiar spune 1, 2, 3, 6,7,si 9, dar pe sarite, adica stie care sunt, dar nu si ca au o ordine anume.

si asta inseamna ca nu vorbeste???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Lucas sta la tuns fara probleme..il tunde vecina noastra de sus, care este coafeza...de fiecare data primeste gummybears, si stie ca nu i se intampla nimic rau.
Poze dovada in albumul de la semnatura, "25-28th months", pagina a doua jos.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Pe Vlad il tunde Mircea, si ii place foarte mult

Cu caca si noi suntem la fel, si Vlad se inchide in camera si face in pampers

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput