LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cred ca a inceput sa mishte no. 2

Mi se pare mie oare?

Crisspy, fericita de Razvi si 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Na, ca am lamurit si misterul din ultimele zile cu boala lui Lucas.
Azi l-am dus la cresa si era pus afis mare ca sunt multe cazuri de "ringelröteln", adica a cincea boala a copilariei, sau boala obrazului palmuit. Stiam de ea, ca e periculoasa pentru gravide, dar nu stiam de simptome in detaliu. Acum ca stim se potrivesc simptomele perfect: eruptie usoara, obraji rosii, pete pe manute si degete, febra... deci clar asta a fost, nu de la vaccin. Nici macar doctorul n-a recunoscut-o la control...
Oricum, bine ca am scapat si de asta, cred ca le-am facut pe toate la care nu exista vaccin, plus varsat de vant(inclusiv eu, daca va mai aduceti minte de anul trecut de Paste...)

Crisspy, eu zic ca nu ti se pare...la al doilea copil se simt des mult mai repede miscarile in burtica...cel putin asa am auzit de la multe prietene. Sper sa rezolvati cu gradi, asa bine ar fi pentru Razvi...

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, va pup! Intru si eu pe fuga. Primii 2 iezi sunt la bunici pana diseara, iar iedutza nr 3 face nani.

Bebelusi, eu stiu ca medicul de fam il chemi tu si vine gratis in prima luna (mai ales acum iarna cand nu as scoate-o inca pe Sara la medic). Eu i-am dat 50 ron ptr efort. A venit si cu asistenta care se ocupa de aplicatii practice (gen buric, toaleta ochisorilor, etc) si i-am dat si ei ceva, normal.
Co-plata nu e din aprilie? Habar nu am!

Noi suntem bine, Sara a inceput sa pape mai bine...mi-am facut ceva griji pentru ca in primele 2 zile acasa in loc sa ia in greutate, a mai scazut un pic...apoi a inceput sa ia, dar ff putin...imi faceam probleme ca n-o sa ia cat trebuie in prima luna, mai avem 2 saptamani, sper sa recuperam.

Naty, felicitari pentru apartament. Cum e?

Miere, asa e. Smoothie-urile sunt excelente si le plac copiilor, poti face n combinatii sanatoase. Eu vreau sa iau un blender pentru smoothie...dar unul f bun e si f scump...tot aman.

Filip zice in sfarsit mai multe cuvinte, dar inca suntem in urma comparativ cu voi. Nu vorbim in propozitii si nici gand sa povestim, desi in mintisoara lui se invart rotitele. Le citesc f mult, ii place, ma pune sa le povestesc, dar la vorbit e inca puturos.

Va pun si eu poze cu Sara pe mailul comun.

Mami de Ioana, Filip si 35 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sunt pe fuga, da, Flowerbee un blender iti trebuie, eu am unul mititel cat pt doua portii, perfect pt A. pt ca se spala repede.

Asparagus, multa sanatate lui Lucas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Miere, n-am mai apucat aseara sa scriu. E incredibil cate tin minte. Al meu de exemplu nu are rabdare nici sa ii citesc, nici sa il invat ceva, orice ar fi, numere, litere, poezii sau cantece. Pur si simplu nu il intereseaza asa ca il las cu ale lui.

In schimb retine in cele mai mici detalii ce il intereseaza, gen mesterit pe ici pe colo, daca ne-a vazut o data unde am pus ceva, e clar ca nu mai uita. Mai rau e ca uneori nici nu ne dam seama cand si cate vede el

Ce frumos e Lucas tigrisorul!!! N-am mai auzit de boala asta pana acum.
Alinuk ce frumos martisor!

Apropo de martisoare, eu nici acum nu ma pot obisnui ca fetele primesc. In zona mea, ani de zile, pana la facultate am dat martisoare la baieti. Traditia acolo e ca fetele dau la baieti martisoare de 1 Martie si primesc ciocolata si flori de 8 Martie.
Oricum e mai bine aici ca tot primesc, dar mi-am pastrat obiceiul de a darui, doar ca l-am directionat sper prietene si colege ca sa nu par cu totul ciudata

Anuc bine ca mananca fetita mai bine si e totul in ordine. Sa cresteti mari!

Crisspy eu am pierdut anuntul ca e fetita sau am uitat?! Felicitari! Sa fie totul in ordine! Eu zic ca e bine sa va orientati pentru 4 camere, mai ales ca auzeam pe la o colega de a mea ca nu sunt diferentele asa mari, mai ales in cazurile in care proprietarii renunta la cel de 4 camere ca este intretinerea prea scumpa. Cumva parca imi pare si mie rau ca nu ne-am orientat sa il schimbam in loc sa renovam dar deocamdata e bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Am intrat numai sa ii spun La multi ani Carlei!!! chiar daca e in avans, dar maine nu apuc si de maine seara mergem la tara si incepem naveta. Abia astept sa fiu langa piticot. Asta a fost cea mai grea saptamana. Astazi cand l-am sunat de la job si am vorbit cu el m-a busit plansul.

Sunt cumplit de obosita.

Am vazut pozele puse pe aici, superbi copii. Pe mail tot nu am apucat sa intru si nici macar pe a lui fi-miu de la ziua lui nu le-am vazut. Asta ca sa va dati seama ce nebunie a fost la noi.

Legat de pisu' mi s-a raportat ca a executat si Fabi prima lui chestie la olita. Fara repetitie, dar inca nu insist, astept vara.

Multa sanatate la piticii cu probleme.
Imi e tare drag sa citesc ce mai face fiecare graviduta in parte

Cumva o sa gasesc eu timp sa va citesc dar cu scrisul...greu frate.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara fetele,

Anuc sa va traiasca printesa. E tare frumoasa!!!

Eu am venit iar acasa sa mai fac cate ceva( spal, calc) iar maine dimineata plec la copii.
Azi am fost afara cu amandoi( dar insotita de parinti).. Stefan era atat de fericit ca se joaca cu mami... seara cand am plecat plangea, dar cand a realizat ca nu o iau pe Elena a zis " a, mami ene mine" ( a,mami vine maine) stie baiatul ce stie...
A inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult, in propozitii scurte, stim majoritatea animalelor domestice, si a inceput sa aiba rabdare sa coloreze.
Stie daca spunem numele cine suntem( Carmen-mami, Radu-tati etc).
Si este foarte atasat de sora-sa ... cred ca pana in momentul in care sora-sa va atenta la jucariile lui..

Va las ca am treaba.. off sunt numai pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Aalina, merci de urari!!! Sper sa te umpli cu energie cand il vezi pe piticot!

A mea nu e fan smoothies, dar mai perseverez! Ultimele 3 saptamani au fost mai bune in privinta mancatului, broccoli, conopida, mazare, porumb, morcovi cruzi rasi (fierti sunt yuck), carne de pui, peste. Cartofii nu cred ca o sa-i placa vreodata. rosiile le scuipa, poate cand o sa avem in gradina o sa-si mai schimbe parerea. Nu-i plac tocanele/sosurile de nici o culoare, din supa soarbe doar lichidul(daca mai ajunge pana la gura)
Ma scoate din sarite ca nu vrea sa stea decat in picioare pe scaun si nu pot nicicum s-o conving.
A invatat sa se urce singura pe WC (cu ajutorul scaunelului) si sa se coboare chiar si fara scaunel. Ieri m-a innebunit, tot la 10 min striga "caca, caca" doar ca sa-i deschid usa la baie sa se poata urca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Carla la multi ani!!! Iulia sa iti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa, fericita!!!! va imbraftisez cu drag!!!
si Eva cica "caca caca".... ca sa stea pe olita. vreo 20 de minute, dupa care gata, distractia s-a incheiat.
Ioana sanatate multa lui Lucas!
Carmen, bietul Stefan, cat iti simte lipsa . sper sa reusiti sa fiti impreuna cat mai repede, tot timpul.
Aalina hai ca nu mai e mult si il vezi pe Fabi.
gata, fug, azi am zi mare si grea. think about me
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Carla Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Iulia sa va traiasca fetita frumoasa si sa va bucurati de ea!

Eu mi-s ca batuta, ma doare carnea de pe mine...si am avut aseara niste frisoane de nu stiam ce sa-mi mai pun sa ma incalzesc. Nu cred ca am mai patit vreodata. Si bineinteles ca si Karina e plina de muci de azi dimineata...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput