LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

In prima saptamana, hai primele doua, de la venirea acasa, medicul de familie unde este inscris copilul sau pediatrul, dupa caz, are obligatia de a veni acasa si a vedea cum se simt copilul si mama. Nu contracost, cel putin, eu nu am platit nimic, si nici cumnata nu a pretins niciun ban acum 5 luni, cand a facut prima vizita acasa la o mamica de pe lista ei de pacienti.

Se examineaza starea generala de sanatate a copilului si starea generala de sanatate a mamei.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna seara si de la noi si cu intarziere un martisor virtual pentru toate mamicile de licurici!

Iar stam acasa, iar bolnaviori...
Vineri am facut ultimul vaccin, impotriva meningococilor, iar de sambata avem febra.
A avut si o eruptie usoara, la inceput am zis ca e de la vaccin, dar a durat prea mult, mai degraba am cules un virus cand am fost la doctor,sau era deja "copt" dinainte de vaccin, cine stie...
Azi n-a mai facut febra, sper ca am scapat.

Avem pozici noi:

http://www.foto-la.de/lucas/
ultimele doua fisiere, "Carnaval 2011" si "25-28 months"
Speram sa va placa de noi.

Bebelusi, Carmen, Cadia, aveti niste fetite super dulci...
Mi-a venit si mie pe loc cheful de bebe 2...si l-am convins si pe sot...asa ca, si noi ca si Miere, nu fortam dar nici nu ne mai protejam...ce-o fi o fi...

Am vazut si baietei frumosi de Miere, Anna, Daiopri, Bebelusi, Micola, Crisspy, sper ca n-am uitat pe nimeni...super dulci toti

Cami, ne gandim la tine si sunt convinsa ca o sa fie bine...multi pupici !

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pentru fetele a caror copii nu mananca legume, faceti smoothie:)) i-am facut azi unul lui A. si am pus ananans, sfecla,broccoli, germeni de grau, usturoi, spirulina, portocala si mango, spanac, l-a baut pe tot. Puteti jongla cu legumele si fructele astfel incat sa fie predominant gustul dulce. Eu i l-am pus intr-o canita inchisa la culoare ca sa nu vada culoarea lichidului(era un verde urat si sigur nu l-ar fi baut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Miere, cum faci smoothie? E nevoie de vreun recipient gen shaker sau blender? Cu ce se amesteca fructele si legumele?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
mama maine e ziua Carlei... si-avem toti copchiii de 2 ani!! in ce hal poate sa treaca timpul asta.
Patricia, acesta este tariful de co-plata pentru vizite la domiciliu.
Paula, felicitari pentru olita.
si noi suntem complet in afara fazei cu mersul la olita. dar zau ca nu ma stresez cel putin acum.
gata, time is up
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

haideti mai sa vina aprimavara aia odata!
ca e un ger de-mi crapa martisorul in piept!

La multi ani mamicilor! Sa traim si sa ne veselim cu primavara in suflet macar!

intaiul nostru martie de cavaler a fost cam asa...
http://www.meseriademama.blogspot.com/

...am fost si eu fericita destinatara a unui martisor 'gradinaresc' facut de cele mai dragi manute de pe lumea mea

(la anul o sa ma bucur de inca doua manute vrednicute, la fel de dragi...)

un pupik zgribulit pe ziua de azi

haideti la o cafelutza fierbinte

felicitari tuturor licuricilor pentru progresele cu olita
La noi, pt ca il avem pe Teo care face ca baietii, am sarit faza cu olita, si am trecut la reductor de wc
caca face doar acolo
pis in timpul zilei de cele mai multe ori tot acolo
mai consumam vreo doi trei pamp /24h

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

woau, ce tigrisor frumos am vazut Ioana, sa-ti traiasca, este superb! Succes cu bebe2, va tin pumnii!

Apropos de mancat, stiti cat m-am chinuit eu cu fi-miu ca nu manca, acum nu mai am nicio problema, imi manaca foarte bine si cat se poate de sanatos, fructe, legume si carnita, lactate...si surprinzator respinge ce nu e asa de bun (asta pt ca nici noi nu prea mancam), nu mananca mezeluri, cascaval, ciocolata...doar mancaruri gatite si prajituri facute in casa. Sunt foarte bucuroasa, ma gandesc ca m-am chinuit eu cu el cu nemancatul si nedormitul, dar acum este totul asa cum ar trebui sa fie

Paula, felicitari pt facutul la olitia, ai baiat mare Nici Vladut nu face, eu am o olita care se transforma si in reductor cu trepte ca sa poata sta, dar nu vrea sub nicio forma, desi stie cand face, ca spune. Asta e, mai astept pana se mai incalzeste vremea si o sa incerc sa il las mai mult fara scutec.
Bebelusi, am vazut si eu pozele cu Irinuca, este superba si asa de dor mi s-a facut de un bebe mic. Toti sunteti tare frumosi, iar tu arati bine ca intotdeauna
Miere, la tine e bine ca Aidan face la gradinita la olita, nu trebuie sa-ti faci griji, o sa inceapa sa faca asta si acasa, ce e mai important deja este invatat, sa se controleze Mi-ai amintit o faza cu fi-miu cand am citit de Aidan cu luna si soarele, intr-o seara la culcare ii spuneam eu ca e noapte si trebuie sa faca nani, la care el ma intreaba daca e luna afara si stelele, ii spun ca da, iar el se ridica in fund si zice "pa, luna! gata nani!" Gasise solutia ca sa nu doarma
Iulia, te pregatesti de sarbatoarea de maine? Va pup cu drag, ca v-am vazut in poze cat sunteti de frumoase

Mai dati-mi si mie user-ul si parola de la mail, ca de cand am inceput munca am uitat tot Vreau sa vad si eu ingerasii mici la botez

Ada, pup si eu ingerasele tale Cum mai esti?
Crisspy, ati gasit casuta pt ai tai? Pe cand mutarea?

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Anna mai avem pana ii aducem pe ai mei la Buc...eu m-am bucurat ca s-au hotarat, insa pasul cel mare cred ca la anul il facem mai ales ca mami iese la pensie la sfarsitul lui 2012.

Mai intai trebuie sa ne luam noi un apartament mai mare ca in 2 camere nu o sa avem loc cu siguranta...Eu vroiam cu 3 camere sa nu fie imprumutul prea mare, insa de cand ni s-a spus ca e posibil sa avem fetita Adi vrea musai 4 camere astfel incat fiecare kinder sa aiba camera lui.

Oricum prioritatea mea este acum acomodarea lui Razvi la gradi...nu mai poate saracutzul fara noi, in fiecare dimineata si seara plange dupa noi si ne cauta prin toata casa...deci e musai sa-l aducem langa noi.

Crisspy, fericita de Razvi si 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Anna mai avem pana ii aducem pe ai mei la Buc...eu m-am bucurat ca s-au hotarat, insa pasul cel mare cred ca la anul il facem mai ales ca mami iese la pensie la sfarsitul lui 2012.

Mai intai trebuie sa ne luam noi un apartament mai mare ca in 2 camere nu o sa avem loc cu siguranta...Eu vroiam cu 3 camere sa nu fie imprumutul prea mare, insa de cand ni s-a spus ca e posibil sa avem fetita Adi vrea musai 4 camere astfel incat fiecare kinder sa aiba camera lui.

Oricum prioritatea mea este acum acomodarea lui Razvi la gradi...nu mai poate saracutzul fara noi, in fiecare dimineata si seara plange dupa noi si ne cauta prin toata casa...deci e musai sa-l aducem langa noi.

Crisspy, fericita de Razvi si 14 sapt

Saracutul, se vede ca a crescu si intelege altfel lucrurile. Daca el sufera atat de mult ca nu va vede zilnic e foarte important sa urgentati cu gradi. El e atat de sociabil si vesel incat sunt sigura ca o sa se acomodeze usor

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Anna ai PM.

O zi frumoasa tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput