LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 5
Leditia spune:
Da,inteleg ce spui tu,dar medicul e obligat sa vina sa vada copilul in prima luna si aceasta vizita se taxeaza,conform legii.
Daca i-a dat chitanta e ok.Oricum ea trebuia sa intrebe pt ce sunt banii aia.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
bpaula spune:
Bebelusi, deci nici nu a chemat-o?
Si prietena mea avea inscris bebele la o doctorita si o data la 2 saptamani venea asistenta ei sa vada copilul si ii lua 20 de lei. Ei ii era rusine sa ii zica sa nu mai vina si uite asa a platit cateva luni. Eu am preferat sa merg o data pe luna la cabinet. Mereu am primit factura la vaccin si mereu era mai ieftin decat va auzeam ca dati unele dintre voi la farmacie.
bebelusi spune:
nu i-a dat chitanta, bineinteles
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Patricia,atunci nu stiu ce este.Mie mi-a taiat chitanta si mi-a si spus pt ce sunt banii.
Paula,norocoaso..lasa ca te chem si la mine,sa-l inveti si pe David care-i treaba cu olita:)))
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
bebelusi spune:
Ledi, la prima vizita??
Nici noi nu facem la olita, cand face caca fuge in camera lui sa se joace, si se intoarce cand termina...
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Noi avem alta problema cu olita, la gradi face cam de trei ori si vad ca scrie pe fisa ca atunci cand il pun pe olita are diaperul uscat, deci se abtine si face la wc pipi, isi controleaza sfincterele, dar acasa nu vrea sa faca. Are doua olite diferite, plus colacel pt wc si nimic, sta...dar nu face. Stie ce inseamna sa faca pipi, cand il intreb seara daca a facut pipi imi spune yeah, imi spune de cate ori a facut, dar acasa nu vrea si pace.
Felicitari Paula!
mara95 spune:
nici andru nu face, de fapt zice un nooooo! apasat si clar.faza e ca noi nu avem olita si nu am de gand sa ii cumpar, am reductor, dar daca il asez, el e asa grasan, ca nu are cum face in jos, ci in sus.daca il asez langa wc, din picioare, e prea scund.deci am o dilema.ma gandeam sa incerc in cada.deocamdata refuza total ideea.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
bpaula spune:
Irina eu zic ca daca stie despre ce e vorba e bine. Cu siguranta o sa faca si acasa cand o sa vrea el.
Mara poti sa ii faci un scaunel din pal. Si noi i-am luat reductor si i-am facut scaunel din pal sa ajunga. Dar momentan face la olita asa ca tinem reductorul la muzeu . Iar scaunelul il foloseste sa ajunga la chiuveta cand se spala pe dinti. La nani primeste pampers si cam face in el. Peste zi ii punem chilotei, asa ca am tot spalat la chilotei zilele astea, noroc ca i-am luat mai multi.
Eu i-am aratat sa traga el apa, si are voie sa traga numai daca face ceva unde trebuie. Sau ii mai punem Tom si Jerry daca face, dar asta mai mult dimineata cand oricum are program cand are voie sa se uite, in rest nu prea imi place metoda.
miereamara spune:
Sa vedeti ce imi povestea fi-miu aseara despre soare cum se duce soarele la nani-nai si se face night si dupa aia vine the moon care sta pana cand wake up soarele :))) am ramas cu gura cascata, i-am citit o poveste despre asta in urma cu vreo luna si el a tinut minte tot.
lisssa_ana spune:
mai,aici nu vine niciodata pediatra acasa,noi la 7 zile dupa ce am nascut,am dus-o pe Ana la cabinet. Nici nu am auzit sa vina vreodata acasa la careva.
La olita,facem pisu fara probleme,la wc la fel,cu kk avem problemute,are zile si zile. Folosim 2 scutece peste zi maxim si unul noaptea. Asta e...inca am rabdare
Mama de Ana si 21+