LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 14
ada_coman spune:
Claudia multa sanatate Clarei, sa se faca repede bine si sa nu ia si Eliza. Tare frumoase ati fost toate trei la botez! 

Naty multa sanatate si felicitari pt apartament! Sa va mutati cat de curand! Asa vreau si eu unul mai mare...
Ledi multa sanatate lui David! 
Dark cum merge treaba? 
Miere e mai bine Aidan?
Paula am facut si eu sfintisori!
Multa sanatate tuturor! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Leditia spune:
Cadia,sanatate multa,multa..
Noi facem aproape 3 sapt acu de cand ne luptam cu viroza sau ce naiba e..face febra asa mare dintr-o data..ia 2 antibiotice ,gentamicina am pierdut sirul zilelor zau,cedaxul a terminat o sticla,azi i-am inceput-o pe a doua.Dna dr a spus ca-l tinem pe antibiotice pana isi revine..imi vine sa ma dau cu capul de pereti.Maine mergem la analize..
Fetelor,io nu numar..stiu ca-s multe medicamente,ca doar le vad si eu in vitrina,pe bar,peste tot..azi dim am numarat totusi 13 medicamente
.de ma intrebam ce mananca mai mult..mancare sau medicamente?M-am saturat de drumurile la farmacie si de banii lasati acolo....si cum zic ca-i mai bine,cum imi tranteste cate una-alta,cat sa-mi puna capac..
Abia luni vine si dna dr a lui si o sa mergem sa-l vada,pana una-alta maine urgent la analize..
O seara placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ada_coman spune:
Ledi multa, multa sanatate lui Bubu si sa se faca repede bine. Multa bafta maine la analize! Sa aveti o noapte usoara! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
crisspy spune:
'Neata,
Naty sa stapaniti sanatosi apartamentul...deci pana la urma tot la dragostea dintai te-ai intors
...cat a fost pana la urma, ati reusit sa mai negociati in jos?
Ne-am apucat si noi sa obtinem oferte de la banci pentru credit si cam in 2 sapt sper sa ne apucam sa cautam apartament. Tragem tare acum, poate gasim ceva sa ne placa pana vine Razvi la Buc, dupa aia o sa fie mai greu cu vizionarile.
Cadia sanatate Clarei
. Azi cum mai e?
Ada cum au iesit sfintisorii?
Ledi sanatate lui David si bafta la analize
.
O zi usoara tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
15 sapt
Naty spune:
Multumesc de urari.
cadia multa sanatate!
crisspy spor la cautat!
ledi off, tot virusati?
anuc m-ai mai linistatit. Merg saptamana viitoare la dentist cu ea.
Fetelor, e clar ca nu am timp sa citesc din urma.
Va rog indurati-va si faceti-mi si mie un rezumat al evenimentelor importante din ultimele luni. Si daca ma ajuta cineva:
1. de ce e Brandusa la Viena?
2. Cand naste Cami?
3. A mai aflat cineva ca are bb in burtica?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Naty spune:
crisspy 103.000 Euro a fost.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty crisspy 103.000 Euro a fost. Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Of, cam scump pentru noi

...noi speram sa gasim undeva pe la 75 de mii ca atat ne permite bugetulSpor la renovare, o sa te bombardez cu intrebari cand ma apuc si eu
Crisspy,
fericita de
Razvi si
15 sapt
bpaula spune:
Sanatate multa bolnaviorilor! Sa va faceti repede bine!
Crisspy spor la cautari si sper sa gasiti cat mai repede ceva pe placul si bugetul vostru.
Ada ti-au placut sfintisorii? Ai folosit alta reteta sau cea pe care am folosit-o si eu? La noi s-au dus rapid, am mai impachetat cativa si pentru niste prieteni si i-am trimis atunci calzi.![]()
Eu am niste zile pline, obositoare si stresante la munca dar in rest suntem OK.
Anuc spune:
Ledi, Cadia, sanatate multa!! Mi-e groaza de febra si viroze, sper sa nu luam si noi ceva, mai ales ca am inceput sa o ducem pe Ioana la gradi...
Noi avem probleme cu Filip ca iar nu mai mananca...dar nu mai vrea nimic...fructe ioc!, lapte max 100 gr, si dupa cateva lingurite de mancare, spune gata si nu mai vrea nimic. I-am dus caca la analize. I-as fi facut si analize de sange, dar dr zice sa mai asteptam, ca arata bine, n-a slabit, etc...Cand vine ora de masa, imi vine sa ma-mpusc!