LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

dragele mele si o primavara frumoasa

mama de Carol (29.12.2008) si 21+ cu Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, sa fiti fericite si sanatoase!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA MINUNATA SI DE LA NOI!

SI POST USOR CELOR CARE VOR SI AU PUTEREA DE AL TINE!

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 28 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI de 8 Martie!!!

O primavara frumoasa, cu zile insorite, multa sanatate si multe multe bucurii!! Sa fiti iubite si rasfatate de cei dragi de ziua voastra, mamici si fete frumoase!!

Bee, multa sanatate, sa vii cu vesti bune de la Viena!

Veronica, distractie faina in Italia!

Cristi, deci numele final al lui bebe e Patrick? Frumos!

Crisspy, suna bine ce zici de gradinita. O sa-i placa lui Razvi, sunt sigura!

lachlan s-a uitat (impreuna cu noi) ieri seara la filmul Chitty Chitty Bang Bang, i-a placut foarte mult. Masini zburatoare, plutitoare, masini si iar masini. Si copii. Si cantecele. Si mie mi-a placut De tati nu vorbesc, e unul dintre filmele lui preferate pentru copii.
Noi azi mancam clatite, aici e Pancake Day, miam-miam

Multa sanatate la toata lumea!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani mamicilor!
Numai bucurii sa aveti!

Eu am framantat de mucenici si astept sa creasca aluatul sa ii coc. Aici nu stie lumea de mucenici dar eu am ramas cu traditia de acasa.

Sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Pup fetele!

Cadia, am vazut pozele de la botez! Ai niste fete fff frumoase! Mi-a placut totul. Botezul, hainutele, ai o casa super! Sa va bucurati de tot ce aveti!

Bee, bafta la Viena! Sa aduci vesti bune!

Mai citesc, ca n-am apucat tot.

A! Uitam! Sa avem o Primavara superba!!!!

Mami de Ioana, Filip si 35 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Iar nu am citi nimic, habar nu am ce mai faceti si mi-e tare dor de voi ...

Urez si eu LA MULTI ANI tuturor licuricilor pe care nu am apucat sa ii felicit.

Cate ceva despre noi - suntem in plina renovare a noului apartament, unde speram sa ne mutam la inceputul lui aprilie.
Pana la urma am luat apartamentul nebunilor se pare ca asta a fost sa fie.
Am schimbat cam tot.
Din pacate nu prea am avut timp de alergat dupa materiale, mi-ar fi placut sa bantui prin toate magazinele si sa vad tot ce e de vazut pana aleg.
Am fost intr-o goana groaznica, dar din fericire am reusit sa luam deja parchetul, gresia/faianta/mobilerul din bai si vopselele pentru pereti (Ioana are camera verde iar Nadia roz). Muncitorii s-au apucat deja de mult de lucru.
Mai avem de luat mobila si gresie pentru bucatarie + mobila pentru camerele fetelor si sufragerie.

In alta ordine de idei eu am avut niste probleme de sanatate si emotii mari cu niste analize, mai astept rezultate si sper sa fie totul OK.

Am si cu Ioana niste probleme, trebuie sa ajungem rapid la dentist, fiindca i-a crescut un dinte definitiv in spatele celui de lapte necazut inca.

Nadia in schimb e, Slava Domnului, foarte bine. A trecut iarna cu brio, doar cativa mucisori, nu tu febra, nu antibiotice, ce mai, s-a imunizat se pare.
E atat de simpatica incat toata lumea e topita dupa ea si pe strada cand iesim auzim de la necunsocuti "uite-o pe fetita aia draguta si nostima!".
E un copil realmente tare haios, are o mimica extraodinara, rade intr-una, face numai nazbatii, spune tot felul de "lucruri traznite".
Apropos de spus, vorbeste cam stalcit, dar zice absolut orice, ne intelegem perfect cu ea. Turuie intr-una, face tot felul de combinatii.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat sa va zic ca ultima pasiune a Nadiei e "Peter Pan" (filmul), pe care il vede in fiecare zi si stie pe de rost toate scenele.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Naty, nu te ingrijora cu dintilorul Ioanei. Am patit exact la fel. Am fost la dentist si i l-a scos pe cel vechi (fara durere). Pe cel nou cica o sa-l impinga limba la locul lui. Si eu m-am speriat tare.

Mami de Ioana, Filip si 35 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ANUC, BEBELUSI, multumim tare mult de aprecieri

NATY, ma bucur ca sunteti in mare bine.

Noi suntem varza. Clara a facut febra azinoapte 40,2 in fund+voma. De atunci o tinem numai in febra. Bagam Novocalmin si alternam Panadol cu Nurofen. Luam si antibiotic.
Sper sa nu o ia si cea mica.

Mergi la inceput