Discutam despre: "Dieta RINA" (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

E bine Lenuta..nici eu nu ma las de dieta..in ziua de proteine am sa mananc ciuperci sau legume..vad eu...vreau sa tin post..nu vreau sa renunt la nici una..asa ca ma adaptez..sa vad daca se vede ceva la cantar...sambata sper sa ma cantaresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Oana , mi-am facut azi-Ratatouille cu legume si branza tofu. Reteta o gasesti la Proteine. Eu nu am respectat intru-totul reteta data, nu am avut dovlecei, vinete. Am pus rosii , ciuperci, ardei,carote, ceapa, usturoi, dar am scapat cam mult piper. A iesit f. buna reteta, mi-a placut. Cred ca am s-o mai repet, poate asa voi tine postul ca lumea.
Noapte buna!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms frumos de idee Lenuta , cred ca, cu putina vointa reusesc sa le tin pe ambele..ieri am cam pacatuit..am mancat cam 4 bucatele placinta cu mere..tare mi-a mai fost pofta....Dar de azi ma fac fata cuminte/ numai ca azi e zi de vitamine...fac mucenici...o sa-mi fie o foame de lup..tare mi-e greu in ziua de vitamine..pe la 17 ma ia ameteala...Vad ce fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neata' dragelor si o cu zaharina .
Eu azi am zi de amidonuri asa ca voi manca varza calita si probabil ca voi trisa u o portie mica de mucenici cu zeama.
Am facut si moldovenesti dar nu vreau sa trisez chiar asa rau,p-acestia ii gust maine cand am voie.
Si mie imi ghiortaie matele in ziua de vitamine insa "sufera baba la frumusete"

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela.J spune:

Buna ziua, mamici!
Va citesc de mult timp dar acum va scriu ca sa ma "laud" ...
Am 2 copii si am avut muulte kg.
Am inceput dieta pe 15 ian (am avut abateri grave) si totusi am slabit de la 95 kg la 83.4 kg! Deci in 2 luni vor fi -12 kg.
Bafta si ambitie! Se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!

Azi am zi de carbohidrati:
- dimineata: jumatate de pomelo, un pumn de migdale crude, cafea
- pranz: bruschete cu sos rosii si vinete la gratar, cafea decofeinizata
- seara: checulet la cana si 4 bucatele cioco neagra, ceai

Daca imi este foame intre pranz si cina o sa mai mananc o salata cu castraveti si rosii.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor!
scuzati absenta, dar sunt cu amandoi copiii acasa, cel mare e cu febra si alte cele...angina...suspect de scarlatina. astept sa vina sotul acasa, sa merg cu el la contagioase sa vedem.
asa ca numai de dieta nu-mi arde mie....cred ca iau o pauza, dar cat pot, voi fi prezenta la subiect.
am notat toate datele, ma pun sa actualizez lista.

Bun venit noilor fete, felicitari pt. kg in minus celor vechi.
Manuela.J uauuu ai dat jos foarte bine. care e targetul tau...ca sa-l trec in lista.

, spor si mai revin pe aici.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata, lista actualizata.
daca cumva am omis pe cineva, sau ceva detalii, va rog scrieti cu rosu in urmatoarele postari.

La multi ani, doamnelor, domnisoarelor si nu in ultimul rand mamicilor! o primavara frumoasa sa aveti, cu multa caldura si liniste sufleteasca

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
[b]mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela.J spune:

Multumesc..o sa trec si eu cu rosu..credeam ca nu "se pune" avand in vedere ca nu am intrat aici de cand am inceput dieta!
95 inceput si target..75.
Adaug ca sunt la ziua 54.
O sa intru mai des..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

BUNA, fetelor!
Eu azi am avut zi de amidonuri:
- mic dejun:cafea (indulcita, ca nu pot altfel-asa doar ma abat);
1 banana si la gustare 2 clementine;
-pranz -un bol de pilaf cu ciuperci, o salata cu 1 rosie, 1 ceapa verde, 4 carote si 1 buc. castravete, si 1 chifla ( AM FACUT RETETA DE CHIFLE CU SEMINTE, data la carbohidrati, fetelor sunt excelente, din 1 kg. faina,combinat alba cu integrala, am facut vreo 25 buc,- au mancat si copiii, am dat si ginerelui la pachet, ne-au ajuns vreo 4=5 zile.) , si de stiut ca a urmat cana de supa chioara. In seara asta mai mananc putin pilaf. Am facut in urma cu 2 sapt. mai mult, copiii au mancat doar o data, dupa care l-am pus in casolete la congelator. Asa fac acum cu toata mancarea in plus, nu arunc nimic. imi scutesc din tp.
Pe maine am carbohidrati, vreau sa incerc reteta de clatite cu ciuperci: daca ies bune vreau s-o repet sambata , avem musafiri-colegi de-a fetei de la serviciu vin s-o cunoasca pe micuta Sophia.
Tot pt. sambata vraeu sa fac si omleta cu legume-cea cu spanac si rosii, apoi le faci ca pe clatite-vreau sa le fac mai multe feluri de gustari si o prajitura cu branza de vaci si fanta. Asa ca de maine experimentez retetele, iar vineri le fac pt. musafiri, daca sunt bune.
Imi place sa gatesc pt. altii, dar cand sunt singura, nu-mi gatesc nimic, noroc ca am copiii si am cui sa gatesc.
Va pup ,si noapte buna! Voi dormiti de mult, iar eu merg sa framant paine! Asta-i treaba!!!!!!

Mergi la inceput