Discutam despre: "Dieta RINA" (14)
Raspunsuri - Pagina 10
oana_lex82 spune:
Lenuta8..esti asa draguta..la 1 noaptea framantai paine......Chiar ca altii dormeau...Eu ieri am avut zi de vitamine..am mancat dimineata 1 portocala, la pranz salata de rosii si o bucatica mina placinta cu mere ..asta e ..nu m-am putut abtine. Iar la cina tot o salata de rosii, castraveti, ardei rosu si cateva masline... si un gref...
Azi am zi de proteine..dar cum eu tin post am facut o tocanita de cartofi..si am sa o mananc cu salata de varza.
azzure_sun spune:
Buna fetelor,
Vreau si eu sa dau jos cateva (MULTE) kg.
In prezent am 100 kg (ultima oara m-am cantarit ieri dimineata si ... m-am speriat). Nu am ajuns la 100 kg niciodata, nu ca 98 sau 99 ar fi mai bine, dar... 100 deja m-a panicat.
As vrea sa ajung inapoi la 60 kg, iar de inceput vreau sa incep de acum, 10.03.2011.
lenuta8 spune:
Oana, eu sunt in Canada, acum. Va mai spusesem. Sunt venita din decembrie, am venit special pt. aparitie pe lume a nepotelei mele, Sophia. Stau pana in iunie( atat am voie sa stau consecutiv pe teritoriul canadian) apoi vin in tara sa stau 6 luni cu cealalata nepotica de 4 ani, Maia. Apoi in dec. iar ma intorc in Canada la Sophia, ca-mi incepe fata serviciul. Asa ca acum la pensie,voi face naveta Romania-Canada.
Anunt ca aseara am calcat stramb- o cunostinta, romanca, ne-a adus mucenici, moldovenesti si de cei fierti, muntenesti. Pe mine nu m-a lasat fata sa fac, ca ea daca are dulce-n casa, numai asta mananca. Asa ca n-am rezistat si am mancat si eu din fiecare, ce pilaf, l-am bagat la loc in congelator. Imi fac mea culpa, si parca vad ca dl. cantar o sa bata pasul pe loc cateva zile!!!
Mama ei de vointa!
oana_lex82 spune:
Si eu am facut mucenici ieri..pt ca impart..dar nu m-am atins de ei...pt ca mie nu-mi plac...Niciodata nu mi-au placut mucenicii, turtele sau cozonacul...fac anual pt ca sotul meu papa si sper si bb sa pape cand va veni vremea dar eu nici copil cand eram nu mancam..asa ca m-am abtinut fara probleme!!!
DORIS_71 spune:
Din cauza mucenicilor am dat-o in bara cu dieta saptamana asta. Dar ce sa fac daca-mi plac. Asta e sper sa nu ma ingras, macar sa raman la fel.
mihaela ema spune:
buna seara fetelor,
am trecut cu bine ziua de apa de alataieri, deci raportez 95KG ! in fix 30 de zile, va rog sa updatati listuta.
m-am asteptat sa-mi fie mai greu la ziua de apa, a trecut repede ca am avut mult de lucru.
azi am avut proteine : somon cu gogosari murati si seara combinat cu mujdei cu iaurt si sos de rosii.
maine am orez cu praz.
va pup si spor la slabit !
crissteo spune:
Seara buna. Imi dati va rog cartea, am inteles ca exista o carte cu aceasta dieta. Chiar nu stiu nimic despre ea, am tinut montignac dupa prima nastere si am slabit 13 kg in 3 saptamani si m-am simtit excelent. As fi tinut si acum tot asa, insa vreau sa tin post si din ec am inteles Rina permite acest lucru mai usor ca alte diete. Oana, intelg ca si tu tii post? imi spui te rog ce manaci tu sau ce putem manca, sa-mi fac o idee cum pot combina alimentele?
Datele mele incep in 13.03.2011, am 85kg si vreau sa ajung la 60.Sper sa reusesc si ma bazez si pe faptul ca fiind o mare familie de slabitoare, ne putem sustine si sa ne fie mai usor. Multumesc pentru carte si pentru informatii.
Ce mananc eu dimineata? am voie fructe? ca ma uit pe prim apagina, unde sunt puse alimentele pe grupe, adica pe zile si nu stiu unde sunt fructele? Ma ajuta cineva sa pricep si eu din mers ce pot sa mananc? Si nu vreau sa-l supar nici pe bebe, asa ca trebuie sa-i dau lapticul cuvenit. Multumesc.
lenuta8 spune:
Trimis la: - 13/03/2011 : 00:07:28
--------------------------------------------------------------------------------
Buna, fetelor!!!!!
Cu rusine in glas va anunt ca sapt. astaam dat-o in bara cu dieta. Am inceput miercuri cu mucenicii, ieri am facut prajituri pt. musafirii de azi si maine, si am gustat si eu o buc. mica dintr-o prajitura ce am facut-o prima data.
Azi am preg. ceva gustari pt. musafiri, luate din retetele date la dieta noastra. Am facut rulada de ou ;o omleta din 2 oua simpla, alta in care am adugat rosii uscate(se pot pune si proaspete, doar sa fie putin calite), alta in care am pus spanac fiert si calit cu putina ceapa si 2-3 catei de usturoi.Le-am pus una peste alta, cea simpla in mijloc si le-am rulat. Sunt de efect, pot manca 3 oameni din una.Am mai facut clatite cu ciuperci calite cu ceapa si usturoi, putina smantana pusa la sf. si verdeata tocata, si clatite umplute cu spanac( preg. dupa aceeasi reteta de mai sus). Clatitele le-am facut de post, doar apa minerala si faina. Va anunt ca prietenii canadieni ai fiicei mele au devorat bucatele si au fost placut impresionati. Am muncit 3 ore in buc. de dim. dar am facut si pt.musafirii de maine(nasii micutei Sophia.)
Asa ca va sfatuiesc sa le incercati , veti fi multumite.
Eu nici nu va mai spun luni ce greutate am, ca nu am dat nimic jos, cred ca am pus.
Va pup si slabire usoara!
oana_lex82 spune:
Salut fetelor..si eu am cam dat-o in bara ieri..la ziua de carbohidrati...am mancat dimineata o portocala, la pranz spaghete cu rosii..dupa care am fost la nasa...am papat o felie jumatate de cozonac si 1 pahar suc..iar seara am mai bagat o portie mica de spaghete si o jumatate de rodie...Azi am zi de vitamine si fac pui la cuptor pt familion..eu tin post dar mi-am pus la copt 3 cartofi medii..pt acum si pt diseara cu salata de rosii..stiu k cartofii n-au ce cauta in zi de vitamine dar e aiurea sa stau cu ei la masa sa mananc numai salata...Hai va pup..spor la slabit...poate ajung sa ma cantaresc luni..cu toate ca sunt sigura k n-am slkabit deloc.O duminica frumoasa!!!
elba spune:
Salutare fetelor!!
Eu m-am cantarit ieri si am ajuns la 63,7.
Lenuta suna f bine retele pe care le-ai facut.Am inceput si eu sa ma mai inspir din retele date in carte pt ca nu prea stiu ce sa gatesc.Cred ca am sa fac si eu clatite cu ciuperci pt urmatoarea zi de carbo.
Oana curaj! Nu te da batuta!Mergem mai departe.
Eu azi am zi de vitamine si pana acum am mancat jumatate de banana, ceva struguri si niste migdale crude.
Duminica frumoasa sa aveti!
mamica lui Filip(30.04.2010)