Discutam despre: "Dieta RINA" (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Cum sunt exercitiile Pilates? SE vede vreun efect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La mine e zi de vitamine,pana la ora asta am mancat 2 banane si 2 portocale si cam atat.Pe seara vreau sa-mi fac o salata din salata verde,morcov ras si castraveti.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Cum sunt exercitiile Pilates? SE vede vreun efect?

OANA eu le fac pentru tonifiere, nu pentru slabit.
Eu am fost sportiva de performanta si-mi trebuie putin sport.
Acum, ca sunt cu copilul acasa, asta e cea mai buna solutie si imi place foarte mult acest tip de miscare.
Cred ca efectele sunt de intarire si alungire a musculaturii.
Oricum, de cand le fac, nu ma mai misc ca o baba

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Si cum azi e luni, vin si eu la raport, am mai slabit 1kg, asa ca am 66kg. Deci tot inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Raportez si eu -1kg deci 68kg.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Vin si eu la raport. Ieri aveam 75,5kg. In 4 saptamani am dat cam 5 kg jos. Pentru mine e super bine
Am tinut ieri si ziua de apa. A fost bine pana spre seara cand m-a luat o durere de cap . Solutia mea: m-am dus la culcare ca sa nu cedez tentatie de a manca ceva, desi sotul meu tot insista

Astept sa se trezeasca piticu sa ma pot cantari

Spor la slabit si La multi ani dragi mamici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Asa cum spuneam nu stiu daca musai e lipsa de vointa sau pur si simplu soarta.De Luni si eu si fiimea facem 40 temperatura si tusim pana nu mai putem.Deci s-a dus naibii regimul.Am baut ceaiuri si am mancat ceea ce ne-a dat tati intrucat nu erau pregatite cele pentru ziua de proteine .Deci cam asta e.....Asa cum v-am spus daca ar fi cine sa pregateasca mancarea ar fi ok dar asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Felicitari fetelor pentru scaderea in greutate!

Azi, ziua de amidonuri:
- jumatate de pomelo, o banana, cafea
- legume mixte (conopida, brocoli, mazare, fasole verde) calite, cu naut la cuptor, supa deasa de legume, cafea decofeinizata
- ceai verde
- brocoli si dovlecel la cuptor cu mujdei de usturoi.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

La multi ani fetelor!!!
Ieri am avut zi de legume asa ca dimineata n-am mancat nimik..am mancat la 12 salata mexicana, la 20 am mancat o salata de rosii si castraveti si o jumatate de pomelo. Azi am zi de carbo...am mancat dimineata o portocala, la 12 paste cu ciuperci..si diseara tot paste cu ciuperci,,in cantitate ff mica..eu nu mai mananc dulciuri.A..si eventual 1 fruct.

Ce bine ca se vad rezultate la voi...eu inca nu m-am cantarit pt ca am cam trisat si mi-e teama ca ma descurajez daca ma urc pe cantar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

LA MULTI ANI , fetelor !!!!!!!!!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa fiti fericite si iubite! Sa aveti parte doar de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi!!!!!!!
De asemeni va urez la cat mai multe kg. date jos!
Va anunt ca si eu am dat in prima sapt. 1 kg, deci am 88,4kg.. Ma asteptam la mai mult, pt.ca dupa 4 zile dadusem 900g jos, dar probabil ca n-am mai facut sport, nu s-au mai dus decat 100g in urmatoarele 4 zile.
Oana si eu vroiam sa tin post, asa faceam mereu. Dar acum din cauza dietei nu-l pot tine complet. Asa ca am hotarat sa-l tin corect in prima si ultima sapt., dupa care in sapt. ramase sa nu mananc carne in zilele de proteine, daor oua si lactate. In sapt. care-l tin o sa foosesc pe post de proteina branza tofu, azi de ex. o sa-mi fac tofu cu legume la cuptor, sunt acolo niste retete- 2 parca. Nu cred ca e corect ce fac, dar vreau sa ma tin de dieta , daca m-am apucat, si sa nu ma simt prea vinovata, ca nu-l tin ca lumea.

Mergi la inceput