Discutam despre: "Dieta RINA" (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Ok Oana,multumesc!eu asa am retinut dar se pare ca nu am fost destul de atenta.Vin seara f.f.f tarziu si nu mai pot sta e mess,asta e motivul pt.care rasp.numai fata.eu oricum am sa intreb cand nu mi-e clar ceva pt.ca voi deja ati intrat in tainele acestei diete.e super daca putem manca salata.Salata fiind doar salata verde sau salata de orice fel:varza,morcovi etc....
mie imi plac mult salatele si o bucatica de carne cu salata e mult prea ok pt.mine.
eu am avut acum un an 79 kg dar am un job destul de solicitant si nu am timp deloc sa mananc in timpul zilei.Seara in schimb mancam pentru toata ziua ,apoi la somn si uite asa am ajuns la 80.Am fost la nutritionist si mi-a explicat ca modul meu de viata este total gresit si pana nu schimb total programul nu voi avea rezultate.
va multumesc si va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Poti manca orice fel de salate, de rosii si castraveti, salata verde cu ridichi...dar din cate retin nu se pune ulei la salata, ci doar sare si o piti acri cu otet sau lamaie.... Stiu cum e cu serviciul..eu munceam la fel de mult, dar pe mine munca ma tinea in forma..aveam o pauza de masa la pranz si mancam cate ceva, dar mancam si seara..dar pur si simpul nu ma ingrasam..Acum dupa nastere e mai rau..mai ales ca e iarna si stau mai mult in casa cu bb..si sedentarismul isi zice cuvantul..Abia astept sa ma intorc la munca...Pana atunci insa...Tre sa mai dau jos..ca la vara fii-miu sa nu intre in pamant de rusine ca a iesit la plimbare cu "balena ucigasa" dupa el...Iti doresc multa bafta si spor la slabit..si incearca sa ai doua mese /zi si dupa ora 20 sa nu mai mananci...Eu recunosc ca nu pot..mai pap un fruct pe la 22 ca mi se lungesc urechile..k ma culc ff tarziu noaptea...

Mergi la inceput

A ina..ti-am trimis cartile..sper sa le primesti.Spor la slabit si te asteptam sa impartasim din retete de mancare...Ca tre sa ne ajutam, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_ina spune:

Multumesc frumos,Oana!Sper ca de data asta sa am mai multa vointa.O sa revin curand daca am intrebari,noutati sau chiar retete.O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!
Cred ca ma apuc si eu de dieta asta, ca organismul meu s-a cam blocat la o anumita greutate si orice as face, nu mai reusesc sa dau jos cam nimic.

Am tot citit regulile dietei pe ici-colo, dar cred ca as fi mai lamurita daca as citi cartile.
Mi le puteti trimite si mie pe pm?
Multumesc mult.
Incep de luni dieta, maine ma mai destrabalez un pic

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Buna Child..iti trimit eu cartile..lasa-mi adresa de mail pe PM.O seara buna!

Mergi la inceput

OANA multumesc, ai pm...
Azi am facut o simulare cu mic-dejunul doar cu fructe...vad ca merge, cu toate ca-s cam ametita, eu sunt obisnuita sa mananc bine de dimineata...

Mergi la inceput

Aha...am uitat sa va zic datele pentru listuta:
acum am 60 kg...target 52 kg

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor, vad ca nu e prea multa agitatie pe aici..hai sa va zic ca ieri am sarit calul rau de tot...am papat 2 felii de rulada de cacao, pu pafarut mic de crema de Wisky,2 placinte cu branza...Deci am facut-o tare de oaie..dar ce sa-i fac daca toata ziua am fost in vizite.. Trebuia sa ma cantaresc dar n-o fac deocamdata..k sa nu fiu prea dezamagita...De azi tin post...A mai tinut vreuna dieta asta in post? Ce se poate manca in ziua de proteine (fara soia..pt ca o urasc!)?

Mergi la inceput

Neatza!

Incep de azi dieta, un pic combinata cu monti, ca vad ca respecta cam aceleasi principii.

Azi, zi de proteine:
- dimineata: jumatate de pomelo, 2 mere, cafea
- pranz: friptura de curcan cu salata cu rosii, ardei, supa de legume, cafea decofeinizata
- ceai verde
- seara: putina friptura de curcan cu salata, ceai

Si azi e zi de pilates, 20 minute.

O saptamana vesela va doresc!

Mergi la inceput