Discutam despre: "Dieta RINA" (14)
Raspunsuri - Pagina 13
aniram spune:
Buna ziua, sunt noua pe forum si as vrea sa ma alatur si eu in lupta cu kg. As vrea sa incep sa tin si eu aceasta dieta..... M-ar putea ajuta cineva cu cele 2 carti?
Multumesc! si spor la slabit
child spune:
CRISSTEO eu mananc zilnic salata cu ardei, rosii, castraveti, adaug doar putin otet balsamic, mie asa imi place salata, fara sare, fara ulei...
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
tatianadan spune:
Multumesc am primit cartea!
incep sa studiez.. deci zilele astea sper sa ma apuc!!
Am 81kg... vreau cel putin 70 :(
Sper sa ma pot tine..
lenuta8 spune:
Buna
Azi am avut zi de carboidrati. Am facut o budinca din cus-cus cu legume si ciuperci.In retetele din dieta e data una -cus-cus cu ciuperci. Eu am adaptat-o: am fiert cus-cusul ca pe paste, apoi am calit 2 cepe cu 4-5 catei de usturoi, am pus 10 carote-merge si mocov ras, un ardei , o rosie si un dovlecel(eu am pus tzuchini) taiate cubulete si vreo 250 g ciuperci proaspete, merg si la conserva. Le-am calit pe toate pana a scazut apa lasata de legume.Am uns apoi un vas yena cu ulei de masline si am pus jumate din cant. de cus-cus fiert, am pus suc de rosii peste, apoi legumele( am uitat sa spun ca legumele le-am condimentat la sf. cu verdeata tocata-marar, patrunjel, cimbru, plus sare, piper si ghimbir), la sf. am adugat iar cus-cus si suc de rosii. L-am dat la cuptorul preincalzit 20 min. A iesit o bunatate-a avut mare succes si la copii. Va
recomand cu caldura, cred ca poate fi o cina grozava pt. intreaga familie.
Pofta buna!!!
adrianafedorca spune:
neata dragelor
azi sunt la ziua de amoidonuri
Meniu
MD: 2 pahare cu apa, 1 pahar cu suc de portocale , 2 mere
P: varza murata calita
C: suc de legume: morcovi, telina, sfecla rosie, mar
abia astept varza calita ...de cateva zile ma gandesc la ea dar am pastrat-o pt azi , eu am inceput de ieri dar nu m-am cantarit ca mi-e cam frica asa ca luni dau raportul
we placut la toata lumea si fara abateri pre amulte
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:
Bun venit noilor fete.
eu iar am calcat stramb rau de tot...sunt si racita, asa ca mai greu cu dieta.
Crissteo pai ai dat jos super bine in cateva zile. sigur merge cantarul bine? mi se pare mult 2,4 kg. Cum zici tu ca e putin?
Adriana varza calita...yammy.
Aniram ai primit cartea?
Lenuta super reteta, cred si eu ca e gustoasa.
va rog frumos sa scrieti cu rosu datele voastre, pt. a-mi fi mai usor sa va trec in lista.
de multe ori nu intru zilnic si nu citesc chiar tot.
acum reactualizez lista si va rog cele care nu sunteti, sau aveti kg in minus, scrieti cu rosu.
si un weekend frumos sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Littlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Crissteo pai ai dat jos super bine in cateva zile. sigur merge cantarul bine? mi se pare mult 2,4 kg. Cum zici tu ca e putin? Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris mamica de 2 smecherasi |
Are dreptate Crissteo. Am inceput si eu sa tin dieta si dupa 4 zile (tinute exact ca la carte) tot atat arata cantarul in minus, 2,4kg. Este foarte mult pentru un slabit sanatos si armonios. Problema mea este ca deja in ziua 4, cea de vitamine, am inceput sa am dureri de cap si ameteli, a trebuit sa bag o supa de legume strecurata si spre seara si vreo 2 biscuiti populari. Deci, urmatoarele 4 zile, am sa adaptez putin dieta, in sensul ca voi manca in ziua de proteine toate tipurile (carne, lactate, etc), nu mai cantaresc portiile, pana in pranz mananc fructe cat mai multe, nu doar 2 mere sau 2 portocale si atat. Sa vad ce rezultate vor fi. Nu m-am inscris in clubul vostru, pentru ca am vrut sa vad daca pot tine dieta asta pana la capat.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
crissteo spune:
Ca tot ziceam eu ca am slabit ceva, tot acolo am ramas, de 2 zile nimic nimic mai jos la cantar. Bine ca si eu fac ce fac si ma cantaresc zilnic. O sa incerc sa fac pauza cu cantaritul ca imi piere din elan daca nu vad in fiecare zi minus. Si trebuie sa mai mananc cate ceva ca si post si dieta si lapte pentru bebe nu stiu daca chiar merge. Pana acum a fost ok, sa vad ce reusesc de acum incolo. Deci la zi de vitamine, numai fructe si legume. Merge si o mancarica de dovlecei sau de brocoli si o supa crema de legume fara cartof nu? Ca chiar nu stiu ce sa-mi fac maine, numai salate si sucuri sigur nu merge. Multumesc de ajutor.
Giova spune:
Crissteo la ziua de vitamine ai voie doar fructe si legume proaspete. Poti sa mananci o salata de legume cu avocado, ziceau fetele ca e consistent. si au dreptate, am incercat si eu, sau o salata de fructe. dar nimic fiert/fript/gatit.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
crissteo spune:
Giova, am vazut in carte ca scrie ca se pot face diverse preparate cu legume sau fructe fierte sau la cuptor in ziua de vitamine. Sau n-am inteles bine? Stiu ca nepreparate sunt mai bune, dar stomacul meu e nefericit cu cruditati.
Si am vazut ca soia e la zi de amidonuri nu la proteine? E corect? E dificil si post si dieta, alegerile sunt limitate. Of, in loc s ama luminez mai rau ma incurc pe masura ce trec zilele. Multumesc de indrumare.