Discutam despre: "Dieta RINA" (14)
Raspunsuri - Pagina 14
aniram spune:
Buna fetelor spor la slabit abia astept si eu sa incep aceasta dieta. Giova nu am primit cartea ti-as fi recunoscatoare daca vrei sa mi-o trimiti si mie.
child spune:
Salutare!
Azi cantarul imi arata 58 kg, deci am mai scapat de un kg
Ieri a fost ziua de carbohidrati, mi-am facut de cap la pranz cu pizza facuta in casa si seara cu prajitura si cioco 75%
Azi ceva mai cuminte, la ziua de vitamine, doar fructe si salate!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
aniram spune:
Buna tuturor!
Am primit cartile, Multumesc inca odata Giova!
Le studiez si ma anunt si eu cand incep.
La mai multe kg in minus!!!!!!!!
Giova spune:
eu sunt gripata...asa c anumai capul la dieta nu-mi sta.
Child modific imediat lista.
Crissteo nu stiu ce sa zic...eu recunosc nu am citit cartea, doar un rezumat facut de o amica. si pe forum ce mai ziceau fetele.
Aniram bafta cu dieta. sa-mi zici de cand te apuci, cate kg ai si care e targetul.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
buna
eu ieri am avut vitamine dar am avut abatere... a venit sotul cu covrigi calzi am halit 2, azi la proteine mi-am facut ciuperci la gratar cu usturoi si niste pateu de soia cu putina paine, cam mult dar e tare greu si post si dieta,
soia la mine e pe post de proteina pana termin cu postul
la cina o sa pap urzici ca mi-a luat sotul si daca tot ma chinui cu ele sa le pregatesc o sa pap si eu cu putina mamaliga, de maine sper sa nu mai am abateri
maine la amidonuri o sa-mi fac naut cu usturoi si cu paine neagra si germeni de fl soarelui
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ROXANICOL spune:
Buna! Sunt noua pe acest forum si caut cu disperare cartile in format electronic cu aceasta dieta. Ma poate ajuta cineva? Adresa mea de mail e joanna_joanna83@yahoo.com.
Mersi mult de tot!
lisssa_ana spune:
va urmaresc intens.
Dupa ce nasc...iar reiau dieta
bafta fetelor
Mama de Ana si 24+
fashion
Deea_24 spune:
Buna dragelor, am vazut ca aceasta dieta da rezultate bune. As dori foarte mult sa o incerc si eu, daca poate cineva sa imi trimita si mie cartile pe mail i-as fi foarte recunoscatoare si intru si eu in club! Adresa mea este andreea_arabela@yahoo.com.
Multumesc.
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
ralualexandrei spune:
Am trimis cartile,sper sa va foloseasca.
Chiar daca n-am mai intrat de o saptamana continui si ma simt din ce in ce mai bine in pielea mea.
Nu m-am cantarit caci mi-au venit rusii si ar fi irelevant insa se vede ca altfel stau hainele pe mine.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
alexutzabita spune:
fetelor m-am hotarat!!!de azi ma alatur voua in lupta cu kg.sper sa pot respecta dieta k de felul meu sunt cam pofticioasa la dulciuride va rog frumos sa ma treceti si pe mine in lista...am 1,68inaltime si 62kg si vreau sa ajung la cel putin 56-57 kg.bafta la slabit