Discutam despre: "Dieta RINA" (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ziua buna. Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi si va mai rog sa-mi trimiteti si mie cartea, caci sunt cam in ceata, in afara de ce am citit pe forum nu stiu mai nimic despre aceasta dieta.De ieri am inceput si vad minus la cantar 1 kg, la cum mancam eu inainte si ziua si noaptea nici nu ma mir.Sper sa am vointa si sa o tinb pana la capat. Multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!!!
Ma reintorc si eu la dieta, dupa ce 3 zile am fost plecata si am mancat ce mi s-a dat , dar am avut, totusi, grija.

Deci, azi dimineata aveam 59 kg.

Azi e zi de proteine, nu stiu ce am prin frigider, ceva branza sigur am, deci azi cam asta o sa mananc.

O saptamana frumoasa sa aveti!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Buna fetelor,
Vin si eu azi la raport dupa cateva saptamani de absenta: 65.2 kg
Mai am 3 saptamani si termin cura. Am tinut-o fara abateri si a fost zic eu f. usor de urmat.
si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Eu n-am ce raport sa dau ca n-am tinut dieta saptamana asta si cred ca nu tin nici urmatoarea ca-i ziua mea si am sa pregatesc ceva bunatati ptr. musafiri asa ca sigur am sa pap si eu. Sper doar sa nu pun pe mine si de lunea viitoare incep din nou.

Spor la slabit in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Buna seara.Eu nu ma las, tot insist sa-mi trimiteti si mie cartea, adresa este crisspopa@yahoo.com. Va multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Crissteo, ti-am trimis eu cartile.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

De azi am revenit si eu la dieta. In 2 sapt. de cand nu am mai tinut-o am slabit 200 grame. asta e un lucru bun....aveam chiar mai mult dat jos, doar ca am papat aseara un sandvish si se vede asta la cantar.

revin in cursul zilei, pt. actualizarea datelor pt. prima pagina.
si spor la slabit.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ally_s spune:

va rog frumos daca puteti sa-mi puneti si mie cartea pe mail
alina27792@yahoo.com
multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela.J spune:

Buna ziua. Revin iar dupa o sapt ,la raport.
Am avut si zi de apa (ziua 59) si cantarul zice ca am 81.7. Adica dupa fix doua luni un minus de 13.300!
Ziua de apa a fost luuunga dar a meritat. In prima luna am avut abateri cu duiumul , acum sunt cuminte.
O ZI BUNA SI KG PUTINE!

ally-s iti trimit cartea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Felicitari, Manuela. Super rezultat. La cat mai multe in -.

Eu nu m-am mai cantarit demult, dar azi dimineata am bagat o cantareala si arata 63,6 kg. Deci, aproape 6,4 kg pierdute in 5 saptamani.
Ar fi trebuit sa tin ziua cu apa, dar parca nu am curaj.
Tot aman, aman, aman

Mergi la inceput