Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Hai sa stric io toata veselia. Io am concediu maternal (dupa nastere) de 10 sapt.
Acum suntem in sapt. 8, deci io teoretic ar trebui sa ma intorc la job peste 3 sapt. O sa-mi mai iau 2 sapt. de concediu de odihna, deci se fac 5. Problema: io pana ma reapuc de lucru as vrea ca bebe sa nu mai manance noaptea. Atunci va avea 3 luni si as vrea sa pregatesc terenul pentru scoaterea mesei de noapte. D-aia am si intrebat-o pe madama asistenta cum anume sa fac.
E vreuna dintre mamicile cu 2 copii care a facut vreodata manevra asta ? si cum?
La carte zice ca dupa ce face 6 kg, metabolic vorbind, bebe nu mai e necesar sa manance noaptea. Eu nu mai alaptez, deci este obisnuit cu bibe. Daca stiti cum sa fac, spuneti-mi si mie, ca pana acum am primit 2 indicatii: lasa-l sa planga, dupa o sapt. se obisnuieste.

mami de Luca 10.01.2011

suzeta vrea ?
ii poti mari putin ratia inainte de culcare..si noaptea
ii poti da cateva gurite de ceai..apoi suzeta sa adoarma.

eu asa am zis ca fac initial..dar nu se potriveste cu ce am vrut eu ca imi e mila deocamdata

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

bluenight ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellloooo !!!

ce bine e in casuta noua si ce frumoasa e
SIMO multumim ca te-ai ocupat de amenajari

noi am venit acu de la vaccin, a plans un pic, dar cred k mai mult de foame si k era imobilizata. nu ii place deloc sa fie tinuta intr-o pozitie in care nu se poate misca. dar a trecut. acu a adormit cu toate hainele pe ea si mi-e mila sao dezbrac k se trezeste. asa k sta infofolota in mijlocul patului

si sa avem parte numai de vesti bune

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bine v-am gasit in casa noua!! Sa ne fie de bine mutarea!
La multi ani de 1 Martie mamici dragi!

daca tot e zi de party, sa bagam niste si si si si ce mai dorit voi!!! a inceput petrecerea!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Simo, suzeta vrea. Uneori asa il adorm, tin mana pe suzeta. Numai ca nu stiu daca vrea in loc de mancare.
Cu ceai n-am incercat niciodata. Il mai las pana la 2 luni jumate si apoi bag ceaiul. De care ceai, by the way?
Acum are nopti (numai in weekenduri, cand e ta-su de garda) cand doarme toata noaptea. Dar incepand de luni, se scoala iar la 4. Sa ma ia naiba ca nu inteleg cum poate uneori sa doarma 7 ore si alteori abia 4 cu aceeasi masa de seara.
Mila imi e si mie pt. ca el este un mancau, daca nu-i dau sa pape urla ca din gura de sarpe. Dar imi e mila si de mine cand m-or lua aia de la servici in primire si io cu 4 ore dormite.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata' mamici scumpe, bine v-am gasit in casutza noua, sa avem parte numai de evenimente memorabile si splendite alaturi de martisoarele noastre nepretuite.

Din partea lui tati cate un buchet de , va dati seama pe 8 Martie o sa primim si noi titlul de mamici, oficial........eu una sunt super emotionata ca ma pot numi si eu MAMICA.

Tunde , Dolores multumim de aprecieri.

Vroiam sa va arat ce a primit printesa de la bunicul ei cand a venit acasa, specific ca el nu era asa incantat ca va avea o nepotica www.youtube.com/watch?v=AtRPbEygtrs" target="_blank">aici

o primavara plina de bucurii

Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

uitati o buburuza rapusa de vaccin

Mergi la inceput

Alina ma crezi cu melodia asta am tot fredonat-o de cand am plecat de la policlinica??
nu stiu cum mi-a venit in minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!!
Nu stiu ce s-a intamplat cu mandra mea aseara de a fost asa agitata...am avut niste prieteni in vizita si au agitat-o mult, mai alea ea, care nu poate sa aiba copii si e topita dupa copii mici si a tinut-o pe Catalina numai in brate cat a stat la noi. Mie nu prea imi place treaba asta, dar nu am vrut sa fiu rautacioasa de la inceput, insa in curand o sa mai tai macaroana asta. Plus ca a mai fost o faza aiurea, cica la vara cand o fi bebelina mai mare sa le-o las si lor cate un week-end..ce tare, zici ca e de inchiriat. Le-am spus un NU categoric, cat ne sunt ei de prieteni buni, mi s-a parut deplasata faza. Ei sunt foarte incantati, ii aduc cadouri peste cadouri, chiar ar fi dorit sa fie nasi, dar nu s-a putut, noi aveam deja nasii de la nunta cu care ne intelegem foarte bine.
Si inca o faza care mie mi s-a parut aiurea rau - au cumparat de la un magazin fitos de bebei nush ce jucarii si le-au propus aia sa le dea card de fidelitate...au facut card pe numele fetei mele si s-au trecut ei parintii copilului! Poate e un nimic, dar pe mine m-a deranjat foarte mult. Nu stiu, poate sunt exagerata, pe voi nu v-ar deranja fazele astea? Adica nu vreau sa stricam prietenia, dar nici sa devina obsedati!!
Si dupa cum va spuneam aseara dupa ce au plecat asta mica a urlat aiurea asa, nu a facut niciodata asa ceva, am adormit-o de 4-5 ori si s-a trezit de fiecare data urland si a dormit foarte agitata, a tot gemut prin somn...m-am ofticat super tare!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

uitati o buburuza rapusa de vaccin

Ce dulce e!!! va doresc sa fie totul ok, sa nu faca febra si sa nu aiba nici un fel de alte pb!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput