Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
roxx26 spune:
Pfiuuu..gata tortul. Am facut tortul ala krantz de l-a facut si Lori recent, ca de cand a postat link-ul ala, numai la el ma gandesc Acu zace in frigider. Oricum a fost cel mai haotic tort ever (si am facut ceva torturi pana acum...). Am bagat blatul la cuptor, pauza de alaptat, buburuza nu se mai desprindea de la tzitzi, am desprins-o eu ca sa nu ard blatul...s-a parlit un pic dar e ok.
Apoi crema...in timp ce amestecam eu de zor pe foc, se auzea un mieunat din dormitor, am fugit un moment sa vad daca e ok, s-a prins si crema un pic
iar la asamblare mi-am cam pierdut rabdarea, vroiam sa termin mai repede si sa vin la donsoara..da una peste alta io zic ca e bun, vedem noi diseara...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Lorich spune:
roooxxxx e super buun tortul ala...ia sa-mi fac io de-o vizita;
Sa-ti arat ce am eu pregatit pt aniv nr. 2???/ Doamne ajuta sa am timp, sa ma tina slingul si spatele.
uite:
http://savalaura.blogspot.com/2008/02/prajitura-snickers-by-pocahontas.html
(tort, nu prajitura)
balesc pe aici, ma duc sa dau iama intr-o savarina.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich roooxxxx e super buun tortul ala...ia sa-mi fac io de-o vizita; Sa-ti arat ce am eu pregatit pt aniv nr. 2???/ Doamne ajuta sa am timp, sa ma tina slingul si spatele. uite: http://savalaura.blogspot.com/2008/02/prajitura-snickers-by-pocahontas.html (tort, nu prajitura) balesc pe aici, ma duc sa dau iama intr-o savarina. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
hai maaaa..nu e corect..eu ma chinui aci sa slabesc
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
sherbi spune:
si david avea scaun dupa fiecare masa si marc are la fel. kk e apos, uneori cu mucisori, aproape ca se absoarbe precum pisu in pampers. nu cred ca e cazul sa-i dai copilului nimic. de fapt, sfatul meu ar fi sa schimbi pediatrul...fara suparare, dar suc de morcov la copil de 2 saptamani e cam deplasat.
mi-am adus aminte, tunde. si pe mine ma mananca pielea de pe tzitzi, nush de la ce-o fi.
haideti ca-i preparasem lp la bb si apoi am venit sa citesc mesajele. mersi, lucia. i-am dat san pana la urma, desi ma hotarasem sa ma mulg o masa si sa-i dau lp. am baut un ceai de menta si ma simt mai bine. am trimis sotul dupa covrigi, sper sa-mi revin repede.
si mie mi se pare o idee buna sa ne facem cont pe fb numai pt. noi.
deea_sav85 spune:
azi am bagat la spalat pe langa haine crema de fund a lui bebe nu stiu cum a putut sa ajunga acolo, cert e ca geaca lui tati nu o sa mai aibe iritatii
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
roxx26 spune:
citat din mesajul lui Shines hai maaaa..nu e corect..eu ma chinui aci sa slabesc |
Si io...de saptamana viitoare
_
Roxana
Shines spune:
fac capitol si ma intorc la bucatareala mea
legume fierte chioare si gratar
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
roxx26 spune:
citat din mesajul lui deea_sav85 azi am bagat la spalat pe langa haine crema de fund a lui bebe nu stiu cum a putut sa ajunga acolo, cert e ca geaca lui tati nu o sa mai aibe iritatii |
_
Roxana
mirela2 spune:
citat din mesajul lui deea_sav85 azi am bagat la spalat pe langa haine crema de fund a lui bebe nu stiu cum a putut sa ajunga acolo, cert e ca geaca lui tati nu o sa mai aibe iritatii Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011) |
super tare
credeam ca numai eu spal brichete; chibrituri, bani, servetele
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)