Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

azi am bagat la spalat pe langa haine crema de fund a lui bebe nu stiu cum a putut sa ajunga acolo, cert e ca geaca lui tati nu o sa mai aibe iritatii

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

very very funny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Foloseste cineva Lactana PRE? imi puteti spune si mie dozajul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

eu am deschis chiar la pagina la care a scris deea. Si eu am dubii referitor la parerea dr-lui.
Daca bb e alaptat exclusiv e in regula sa faca kk la fiecare masa.AL meu a facut la fel in prima luna. Absolut la fiecare masa, chiar si intre mese si manca la 2 ore. A luat bine in greutate, acum s-a reglat face dimineata o data serios si dupa-amiaza o data. Rar mai face cate putin si intre mese.
Nu i-am dat nimic.
Insa supa de morcov la nici o luna mi se pare super nepotrivit. Nu cred ca-i va face bine la stomacel.
Daca insa e hranit cu LP poate e alta poveste insa tot nu i-as da supa de morcov...

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Buna dimineata!!!
Micuta mea face kk dupa fiecare masa si e cu mucilagiu si moale tare.Mie mi-a zis dr ca nu e normal sa faca asa des si nici sa fie asa moale.Acu mi-a zis sa fiu atenta la consistenta, sa numar cate scaune are pe zi si sa ii zic in fiecare seara.
mi-a dat sa ii dau cate un varf de lingurita de calciu carbonic la 3 ore si cate 40 ml supa de morcov si o lingurita de pulbere de glucoza pe zi.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

sunt eu chiauna sau...deci 40 ml supa morcov? La nici o luna???Era sa cad de pe canapea!!Ana acum nu mai face asa, dar in prima luna facea dupa fiecare papa si facea suuper super apos; clar n-a fost vreo pb, pt ca uite a luat >1kg in prima luna. Eu te-as sfstui, daca ai indoieli cu kk, fa-i o analiza.Eu am indoliei cu dr. aia.
Nu vreau sa sune dur sau nu stu cum mesajul, dar sunt socata!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput