Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luciact/luciact.jpg)
luciact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deea_sav85 azi am bagat la spalat pe langa haine crema de fund a lui bebe ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011) very very funny ![]() ![]() ![]() |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Lili_g spune:
eu am deschis chiar la pagina la care a scris deea. Si eu am dubii referitor la parerea dr-lui.
Daca bb e alaptat exclusiv e in regula sa faca kk la fiecare masa.AL meu a facut la fel in prima luna. Absolut la fiecare masa, chiar si intre mese si manca la 2 ore. A luat bine in greutate, acum s-a reglat face dimineata o data serios si dupa-amiaza o data. Rar mai face cate putin si intre mese.
Nu i-am dat nimic.
Insa supa de morcov la nici o luna mi se pare super nepotrivit. Nu cred ca-i va face bine la stomacel.
Daca insa e hranit cu LP poate e alta poveste insa tot nu i-as da supa de morcov...
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
sunt eu chiauna sau...deci 40 ml supa morcov? La nici o luna???Era sa cad de pe canapea!!Ana acum nu mai face asa, dar in prima luna facea dupa fiecare papa si facea suuper super apos; clar n-a fost vreo pb, pt ca uite a luat >1kg in prima luna. Eu te-as sfstui, daca ai indoieli cu kk, fa-i o analiza.Eu am indoliei cu dr. aia. Nu vreau sa sune dur sau nu stu cum mesajul, dar sunt socata! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |