Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
SHERBI - nu cred ca are nimic, si eu ii scot tzitzi in gura ca sa scoatem aerul. Daca e treaz, ii da drumul singurel, daca e adormit i-o scot imediat ce a terminat de supt. Am vazut pozele, tare faine, ce simpatici sunt cei doi fratiori!
Ma termina de altfel pozele cu fratiorii - am vazut si pe cele ale ARIANEI si pe ale lui TUNDE - copii frumosi si iubitori... Din pacate eu n-am reusit sa surprind asa o poza faina...
Da, al meu copil era inchis in garaj drept pedeapsa, acuma nu stiu daca e sigur, e ceea ce mi-a zis el. Cert e ca daca nu l-au inchis, l-au amenintat si tot mi se pare strigator la cer. Era gradinita unor romani, asa se explica. Acuma ea era o tipa super, am fost foarte multumiti de ea un an de zile, din pacate al ei sot s-a bagat si el e o bucata de vreme sa aiba grija de copii si uite asa s-a stricat totul. Nu e exclus ca din cauza lui sa faca Patrick acum crizele pe care le face. E un tip din ala, super strict, cu idei invechite... batut in cap rau de tot. Bine ca am scapat de el, desi imi pare rau de ea!
Si noi avem mult de furca cu cel mare. Rabdare si iar rabdare... noroc cu gradinita ca am ajunge la nebuni cred. Il bate continuu pe cel mic.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Doloress;vine vremea si la voi sa faca poze fratiorii
Sherbi' asta mica nu vrea suzeta..nu mai pot cu sfracurile
ROXX/LOUTZY/SHERBI ne vedem pe fb
Mayane;da..cum zici tu..cate spitale,atatea obiceiuri si conceptii
De_ea' multa sanatate..hai sa fim optimisti!va tinem pumnii
culcus pufos
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/misssexy/misssexy.jpg)
misssexy spune:
Buna seara dragi mamici,dragi prietena
In primul rand vreau sa va urez un calduros LA MULTI ANI de martisor,va doresc la toate cate o
,si va doresc o primavara cat mai frumoasa alaturi de bebeii vostrii
.
Stiu ca nu am intrat de ceva timp,sper ca nu m-ati dat disparuta.
Am citit sfarsitul odiseei,foarte induiosator,am petrecut clipe minunate alaturi de voi,si sper ca va fi la fel si aici,in noua odisee a bebelusilor.
Raportez ca am ramas fara calculator,scumpul meu sot a avut grija sa-i dea sa bea bere.Asadar a trebuit sa astept sa-l repare.V-am citit rar printre picaturi de pe telefon,dar nu am postat din lipsa de timp.
Am avut o perioada tare naspa,bebelina mea a inceput cu colicii la cateva zile dupa ce am iesit din spital.Ajutor in casa nu prea am avut(a fost soacramea ,dar am expediat-o acasa dupa 2 saptamani,ca ne bateam cap in cap cu ideile si parerile,si decat sa ne certam.....sa carat acasa).Saraca ea a vrut sa ma ajute,si recunosc ca mia fost de ajutor in casa,facea mancare,curat..Sunt foarte obosita,mananc pe apucate,sunt nespalata,abea am timp sa merg sa fac un pipi,nu mai pot,si mai am grija si de 3 barbati
.Ce mai am noroc noaptea,ca apuc sa atipesc si eu putin,se trezeste tot la 2 ore sa pape,noroc ca noaptea nu o supara colicii.Abea astept sa vina mama,cu ea ma inteleg altfel.
Sper aici sa fiu si eu mai activa.V-am pupacit ,sa trezit gogoasa sa-i dau potria de tzitzi.
Toate i-mi sunteti foarte dragi,si sper sa ramaneti la fel de unite ca si inainte.
Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)
http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/Misssexy?locked=true#
![](images/user_woman.png)
melanies spune:
Bun gasit in casa noua! Tot va alerg din urma de vreo cateva zile si cand ajung si eu la zi cu cititul sunt atat de obosita ca nu-mi mai arde de scris.
Multumesc de aprecieri si de comentariile la poze fetelor. Chiar ma gandeam ca pentru cine se pricepe e o idee buna de afacere genul asta de fotografie ... nu prea am vazut sa se faca in Romania si cred ca ar avea cautare.
Noi am avut ieri "revizia" de o luna. Avem 4,300 kg, deci a luat 1,350 fata de cat avea cand am adus-o acasa ... la cat mananca cred si eu ca a luat atat. Chiar ii ziceam doctoritei ca mi se pare ca papa cam mult 120 ml la o masa, 7 mese pe zi dar ea a zis ca daca bebe e multumit sa-i dau cat vrea.
Aseara m-a foit vreo 5 ore pana la 12:15 noaptea ... nu ii convenea nimic, vroia doar in brate, iar eu sa fiu neaparat in picioare si in miscare ca alfel ne stia tot cartierul. Nu mai puteam de spate si deja vedeam dublu de somn. A adormit intr-un final si s-a trezit la 6:30 dimineata draga de ea ... a fost cadoul meu pentru toata fataiala aia ... de obicei are 1-2 treziri peste noapte.
Ma cheama datoria ...
Va doresc o primavara frumoasa cu mult soare!
Simona, mami de Leah (28.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi frumoasa!
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
BUNA DIMINEATA!
acum am reusit sa termin de citit tot-tot, si de plans tot-tot, si la galeria lui Felix si la predarea stafetei, suntem niste super-mamici ce sa mai!
si acum sa arunc cu comentarii/raspunsuri si pupaturi in stanga si-n dreapta:
In primul rand, SIMO, multumim de cafea!
apoi, tin sa va spun ca am ras la faza lui TUNDE cu umplutul curcanului o s-o intreb pe Vele cum se face, precis stie...
si la "senzatiile tari" ale MADALINEI
GABI VALCEANU, sa'mna pt cuvintele frumoase si complimente
m-ai dat gata! la vara "te fac" un Trivale, promit!
SHERBI, multam' din partea lui Felix, iar din partea mamei lui, ID-ul de FB e "ziki vish". sunt under cover :))
si apropo de FB, ce-ati zice de un grup al odiseei noastre? v-ar tenta? sa fie privat, bineinteles, sa nu se zgaiasca tot poporul la putzilii noastre
sa n-o uit pe draga mea colega de asteptare si de nastere pe 26.02 VAS! FELICITARI mami! we made it!!
DOLORESS, ai castigat pariul! daca si-au vazut galeria in acelasi timp cale de atatea episoade, normal ca au vrut sa iasa in acelasi timp, puiutii ...
a. intreba cineva ce e cu taietura pe partea dreapta la toata lumea :)
raspunsul este ca majoritatea doctorilor sunt dreptaci si cum stau fata in fata cu .. actiunea, cand taie + cos, vor taia pe linia mainii, care e si partea dreapta la noi :)
voi reveni cu povestea esecului alaptarii, dar si cu doua-trei intrebari.
dar tin sa va spun ca e o schimbare majora sa citesc postarile voastre cu bebelusul langa mine si nu in burta!!
acum simt ca sunt "bagata in seama" si inteleg si eu pe ce lume ma aflu. inainte citeam si la orice subiect aparea intrebarea "oare eu cand nasc?"
revin. pentru moment am una bucata bebeloi cumintoi care doarme muult. stiu ca nu va dura, asa ca profit sa imi insir logoreea in casuta noua.
O ZI FRUMOASA TUTUROR! SE PARE CA VINE PRIMAVARA
sanziana
![](mamica.gif)
![](images/user_woman.png)
maimutzica10 spune:
sherbi, nu vreau sa te sperii, eu stiu ca nu e bine sa aiba kk mucisori prin el.. bebeloiul, sanatate!
de_ea, sanatate si voua, sa iasa bine analizele!
shines, multumim de cafea!
ziki, io intrebam de taieturi, eram curioasa; merci pt raspuns!
credeti ca vine caldura?! sa dea DD!!!! va pup, o zi buna tuturor buburuzicilor (si implicit si noua, mamicilor)
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luciact/luciact.jpg)
luciact spune:
Neata, merci Simo pt cafea
Sherbi, nu te speria, mie mi a spus pediatra ca scaunul bebelusului poate avea aspect grunjos mucilaginos...este normal
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
neatza
va pierdusem.
bebe al meu face 48h de cand nu a mai facut kk si nu stiu ce sa fac..
noi suntem pe LP+LM
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunshine_rox/sunshine_rox.jpg)
sunshine_rox spune:
buna dimineata fetelor; dupa indelungi perioade in care nu am avut laptopul acasa azi s-a milostivit al meu sot sa mi-l lase; am si eu o intrebare pt mamicile mai experimentate; de fapt vreo 2 intrebari; debridatul poate da reactii de somnolenta? si in legatura cu kk; pe prospectul de la debridat scrie ca regleaza tranzitul intestinal, doar ca fifita mea de vreo saptamana nu a mai facut kk fara sa fie ajutata cu o bucatica mica de supozitor; adik acum vreo 5 zile facuse kk apoi vreo 2 zile nu a facut si o vedeam cum se chinuie sa faca doar ca nu iesea, i-am pus o bucatica mica cred ca vreun sfert de supozitor, a facut si apoi iar am stat vreo 2 zile fara sa faca si azi i-am pus iar vreun sfert si a facut o gramada; cred ca e un picut constipata desi pediatra imi spusese ca de la LM nu se constipa dar e mai pastos fata de cum facea ea de obicei; nu stiu ce sa fac ca parca nici nu as vrea sa se invete sa faca doar cu supozitor, dar nici nu pot sa o las sa se chinuie
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea