Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multi ani de martisor!!!!

Noi azi facem o lunita asa ca dam de baut, yeeee!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Noi suntem bine,papam tzitzi si piuim,nu pot spune ca plange
nu seamana cu maria,dar nici nu stiu pt moment cu cine
I se descuameaza pielea si arata ca un mosuletz
am sa incerc sa-i fac poze
maine suntem acasa

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Viss, multam mult. M-am linistit. O sa mai vb cu medicul, dar astept pana marti cand sunt programata.
Tu chiar ca ai avut o noapte . Dar daca acum te-au lasat, e bine. Parca vreo 2 sapt a stat si yasmi cu stari din astea. Lipeste-te de canapea sau fotoliu si tine no-spa si uscosin-ul aproape

Cami, ce-mi place cand povestesti de Antonia. Chiar asa, despre greutatile intampinate... abia astept... Fiindca stiu sigur ca e greu dar si foarte frumos, nu?

Pisuc, ce pofta mi-ai facut cu cartea aceea despre bebelusi. Mi-as lua si eu, sa vad daca gasesc ceva interesant dupa amiaza ca ma duc prin Auchan. Pe cele pe care le aveam le-am citit si oricum sunt pt bebei mai mari.

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Anaxena ..abia astept poze cu "mosuletul" mic..Suntsigura ca este un scump...

Si nu ne-ai spus daca este blond..ca la mine faceai pariu ca iese blond ca mine (iar eu nu vreauuuuuuuuuuuu)

Te asteptam acasa cu printisorul...

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

felicitari Ana, spor la papat laptic asa se cojea si Alex al meu de piele acum deja a trecut, te asteptam cu pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Buna ziua fetelor,

Am citit cu emotie predarea de stafeta, am varsat multe lacrimi deoarece si eu am un ingeras care ma priveste de acolo de sus si am devenit mai nerabdatoare sa iau parte la cea mai importanta intalnire din viata mea...
Multumesc din suflet mamicilor de fluturasi care au lasat mesajul,
un 1 martie plin de caldura si bucurie!

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Buna ziua la burtici si mamici cu bebici.

LA MULTI ANI DE ZIUA MARTISORULUI LA TOATA LUMEA
Sa aveti o primavara frumoasa si cu multi bebei.
V-ati ales baba?

MARIA ; ANDREI si STEFAN 36+ s
AMR 2 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Anaxena ..abia astept poze cu "mosuletul" mic..Suntsigura ca este un scump...

Si nu ne-ai spus daca este blond..ca la mine faceai pariu ca iese blond ca mine (iar eu nu vreauuuuuuuuuuuu)

Te asteptam acasa cu printisorul...

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8

saptamani!!!!
nu e blond!e saten,il vroiam brunet,dar e ok si are si putin par

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

La multi ani burtici si proaspete mamici!
Un 1 martie cu caldura, ganduri bune si multa fericire va doresc!

Am recuperat si eu ce s-a scris in acest nou capitol si acum sa vedem...

Msbb - Iti tinem pumnii pentru marea intalnire!Nastere usoara!

Felicitas - felicitari!
Ma bucur ca ai avut o nastere usoara si rapida! Bucura-te de BB, cel mai frumos martisor din viata ta, caruia ii doresc sanatate si sa pape tot sa se faca mare.

Viss - imi pare rau ca ai avut asa o noapte agitata, poate azi apuci sa te odihnesti putin; se pare ca BB -ii se pregatesc de marea intalnire!

Simona - nu stiu cum sa te sfatuiesc mai bine; incearca sa porti discutia legata de venirea lui BB si cu doctorul; poate el este mai in masura sa te sfatuiasca...
Oricum ar fi, tin pumnii!

Cami_antonia - Ma la DD ca lucrurile sa isi gaseasca o rezolvare pentru tine, in asa fel incat marea ta intalnire sa nu fie umbrita de nici o grija...

Alina.n - LA MULTI ANI! Sa iti traiasca bb Alex, sa fie sanatos si sa va umple sufletele de bucurie, impreuna cu surioara lui, daca am retinut bine...

Pup toate mamicile si burticile fara exceptii, va doresc o zi de vis...

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

FELICITAS:Am nascut la 5.30 o fetita sanatoasa,Miriam este o manechina de 57 cm si 3600 grame.Am nascut in 4 ore si jumatate cu totul (3 ore la spital) fara epidurala si fara taietura cu o echipa de medici excelenta.Multumesc Bunului Dumnezeu si Sf Nectarie!!!

32+ David

AMR 8 saptamani!!!!

Felicitari, Felicitas! Si un bebe minunat!!!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 35+, bineinteles tot

Mergi la inceput