Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata doamnelor!!!

O primavara frumoasa, insorita si cu multe bucurii si impliniri va doresc!!!

Vad ca deja au inceput sa apara martisoarele!!! si mai urmeaza cateva azi, eu nu stiu de ce ma gandesc ca vor fi mai multe

Felicitari Felicia !!! Bine ai venit pe lume Miriam!!!

MsBB si Ina.click, multa bafta, curaj, nastere usoara si bebelusi sanatosi!!!

Multumim mamicilor de buburuze pentru asa mesaj frumos de predare a stafetei va uram multe zile frumoase in noua casuta cu bebelusi frumosi si sanatosi!

Scrish, multumesc de grija sunt mai bine, am dormit cat de cat ok, numai ca ma foiesc des pe parti , sa schimb pozitia ca amortesc asa de repede cand stau pe o parte M-am mai trezit de cateva ori ca dormeam cu burta in sus, nu stiu cum ca mie nici inainte nu imi placea sa stau cu burta in sus sa dorm, dar acum cred ca inconstient ma pun si dorm pe spate cu bruta in sus ca ma dor sholdurile pe parti

Simona, mamica de 3 flacai, fii curajoasa si in continuare ca pana acum, Dumnezeu te va ajuta si de aici inainte, nu te lasa el tocmai acum

Cami, tu esti o pasare nocturna nu stiu de cum rezisti asa si mai vine inca un bebe care o sa depinda de tine

Catank, ce mi-a placut cum ai spus de plansul bebelushilor o sa ai parte de asa ceva din ce in ce mai mult azi si zilele urmatoare si cel mai fresh si mai frumos plans o sa il ai de la Ioana , cat de curand

Monas, spor la facut bolentinu`, din cate imi aduc eu aminte nu dureaza foarte mult, sigur pana nasti il ai pe cel nou Multumesc de gandurile bune

lalely si salo_sama , multumim de mesajul de la Felicia am trecut-o in titlul capitolului si i-am pus galeria sus de felicitare

Alina06, ma bucur ca esti bine azi , nu-ti mai fa griji, si eu m-am plans cat de umflata eram, la fel si Andreea, si ia uite ce baiat frumos si sanatos a nascut

Pisuc, te-ai dus sa imi cumperi si mie un martisor sa-mi trimiti glumesc ? Mie imi lipsesc, am vrut sa spun la cineva din tara, surori sau mama sa imi trimita si mie unul si am uitat si iata ca e 1 Martie si mi-e dor de firul al rosu

ailed, ceva shopping dupa ce termini cu hartzoagele alea ?

danielle, ninge iar pe acolo pe la noi la polul nord ?

lauriciu , asteptam pozici de duminica de la botez

Viss, ai dormit mai bine azi noapte acum ca stii cand vin buburuzele ?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- acum sa raportez- am fost ieri sa iau cea de-a 2-a scoica.care seamana mult cu cea de baietel, nu stiu de ce nu ma lasa picasa sa adaug poze, zice ceva ca internetulmeu n-are nu stiu ce programdar pana aucm cum l-a avut?
- raportez cea mai cumplita noapte din literatura.dupa ce am facut dus la 21.30,cu sotul din dotare langa, dar na,tot a treb sa ma aplec de cateva ori s-ami spal talpile, gambele,deci mi-am zdruncinat nitel burta- amiesit din baie si m-a apucat frisoanele, deja lecunosc- nu sunt de frig,ci de rau.m-am imbracta cu chiu cu vai,ies in curte,pe zapada- si incep sa icnesc,ca si cum as varsa.sa ma tin de peretii casei sa nu alunec, sa ma tin de burta, sau sa tin mana la gura?am ajuns is-n casa, unde am varsat in toata regula.cumplit.apoiam mancat o portocala, si niste lapte caldut, asa ca pela 13 am adormit.
- la ore 3 m-am trezit sa merg la pipi.dupa,a inceput schow-ul.dureri de mijloc,ca la ciclu- iau nospa, nimic- si incep bebicii mei sa se agite, fata tragea suturi in vezica urinara, dadea din picioare de se scutura burta,si mai si sughita- e potenta rau,nu?si baiatul sapa drumuri si poduri pe sub piele in acelasi timpau tinut asa 2 h.
-m-a apucat si-o sete groaznica, deja nu ma mai ridic in fund sa beau apa, am invatat sa beau din pozitia orizontala,culcata pe o parte, beau apa, ma duceam la pis din 15 in 15 min, durerile nu ma lasau- am pus si uscosin, dar ma tot bataiam pune-te in pat, scoala-te la pis, burta era beton aramat, astia dansau..am satt in fotoliu,m-am plimbat..dimineata m-am trezit cu buzele sangerande, cu cheaguri si la colturile gurii,ca si cum n-am baut apa de 2 saptamani..am oripilat barabatul cand m-a vazut-palida, cu buzele pline de cheaguriam dormit 1 ora de la 5-6.30..am crezut ca treb sa nasc,nu alta..

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari felicitas,sa va bucurati de bebelina,sa va fie papacioasa si sanatoasa!!!

hai MsBB si Ina

LA MULTI ANI!!! de martisor,sa aveti o primavara ca in povesti,sa fiti fericite si iubite,bebelinii sa ne fie sanatosi si papaciosi!!!

mai fetelor,ce m-ati suparat cu mamele astea ale voastre
si ai mei parinti muncesc si socrii la fel,insa niciodata nu s-a pus problema de stat cu fetele,le las chiar si cu tata or tata socru,asa incredere am in ei.cand o sa trebuiasca sa nasc,fetele or sa stea cu toti,inclusiv tati,Ebonee e oricum la gradi toata ziua,insa Melissa cred ca va fi cea mai alintata printesa cu bunicii in jurul ei.
mama saraca cand iese de la servici,mereu vine pe la noi,gateste ori mergem la shopping,se joaca cu fetele,le mai ia de pe capul meu putin sa ma mai relaxez.
in weekend ar vrea ei sa le ia la ei,insa fetele mele cochete nu vor sa plece de acasa,s-au invatat cu mine si stau acasa,de asta or sa vina parintii sa stea la noi ca sa nu le scoata din ritmul lor
m-am apucat azi dimineata sa fac lista cu mancarea pe care o prefera ele,sa le pregatesc hainute pt o saptamana cu,care sa le schimbe in fiecare zi etc
mai tare or sa imi fie mila de ai mei fiindca ale mele fete fac niste figuri de iti vine sa le strangi de gat,nu le intri in voie cu orice

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

strumphitza,ninge si iar ninge de imi vine sa fug in Africa m-am saturat,e ger afara si cica asa o sa fie pana pe 10 martie brrr

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

danielle02
nu ai de ce sa te superi pe mamele astea ale noastre
caci nu toti oamenii sunt la fel
cele care sunt sanatoase ok
isi ajuta copii cum pot
mama mea insa a ingrijit pe tata
care a stat paralizat la pat 5 ani
si l-a carat in spate
l-a spalat la fund
etc
si psihic s-a sfarsit
plus ca acu 2 ani
frate-miu in loc sa sa insoare
a aflat ca sotia sa are cancer cranian
si am fost terminati
am zis ca moare
a fost cat pe ce
a alergat saraca mama sa stranga fonduri
sa o trimitem la gfermania
la operratie
etc
am reusit
dovada ca ea inca traieste si e bine
dar mama a plans 2 ani intr-una la mine la tel si in fiecare zi
deci nu e bine sa judecam oamenbii
cei care nu sunt foarte incercati sunt convinsa ca isi ajuta copii
cat pot de mult
ceilalti asta e
eu mi-o doresc macar sanatoasa sa fie

si apoi nu sunt de acord ca mama mea sa fie bona copiilor mei permanent
una este sa ma ajute cand am nevoie
si una e sa o oblig sa aibe o viata care este destul de dificila pt varsta ei
eu daca as avea bani
as trimite-o pe mama
la bai
la masaj
in excursii in strainatate
sa se relaxeze
ca doar merita
a muncit o viata si ne-a ajutat
cum a stiut ea mai bine

deci sunt pareri si pareri
asa ca fiecare face ce poate si cum poate

ESTI O FERICITA CA AI ASA SOCRII SI PARINTI
INCA IN PUTERE
SANATOSI
SI CARE TE POT AJUTA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- ma gandeam cat a rezistat yasmi -lavinia cu contractii? o saptamana,doua? ce naiba , nu mai rezist eu 8 zile?sotul dupa ce i-am povestit de noaptea mea horor- imi zice sfios? si eu ce sa fac?pai, ce sa faci? te duci la servici,iti vezi de viata ta, si dc mi se rupe apa- ca la cum se misca fiita- mi-o si imaginez scotand mana si rupand membranele- dc a fost 1,4 cmcolul acum o sapt, acum sigur e mai putin..sa raspunzi la telefon, si dc e eu pelc lagiulesti de acasa, si pleci si tu lagiulesti de la servici.asta e palnul.zice el..mmiorlaind- "mda..dar mie asa imi placea sa mergem frumos,la programare.."acum vad ca nu amnici o contractie, doar ma dor oasele pelvine..azi am sa stau mai mult la pat,mai ales ca am terminat si cu scoicile
- alina,apropo- ti-a raspuns si pisuc- insist si eu- nu cred ca ai nici o tromboflebita.doar o comprsie pe vasele limfatice care dreneaza din piciorul respectiv.si eu am tot stangul mai umglat decat dreptul, se dezumfla dc stau in pat,petimpul noptii, ziua dc stau si la calculator, ma scol cu el gogosica- degetele sunt ca carnaciorii, osullateral e afundat in necunoscut,iar gamba face ca cizma sa nu se mai incheie pana susdar sunt zile si zile..sarcina, bat-o vina.dar, ptr o cauza nobila, le ducem lant pe taote,ca in curand uitam de ele, ca apar altele
-ieri am avut un moment in care sotul era in pat,cocolosit in plapuma, si mi s-a parut ca seamana cu un ursulet, am reusit sa-mi salt burtoiul pana la el, si sa-i dua un pupic pe frunteel imi zice- sa nu le faci asa la copii toata ziua, ca-i prostestii-am zis ca-normal ca nu, le fac mai rau - ii pup pe burtica, le sug degetutele unul cate unul- facem si economie la apa, la uzura prosopului, ii pup pe ochisori..aoleu- o sa-mi strici copiiizise tatal,care se vrea sever, dar cred ca o sa fie pisat pe el, de emotii

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 9 zile

Mergi la inceput

viss,cred ca bebelinii tai stiu ca se apropie marea intalnire si de asta iti invarte burtica pe dos,sa nu uiti ca au fost in burtica

cami,ce fata mare ai tu acolo,deja face singurica la olita tu ai invatat o sau ea singurica din propie initiativa face la olita?
Melissa mea nici nu stie ce inseamna olita,nici macar nu am pus o vreodata pe olita cred ca din comoditate si Ebonee mai poarta cate o data pampers noaptea,mai ales cand bea multa apa peste zi,imi e greu sa o trezesc sa mearga la pisu la baie si cel mai greu imi e mie sa ma trezesc

EDIT: Cami,nu am zis de parintii tai,am citit ce ai scris tu de mai multe ori ca mama ta e intr-o mie si una de parti,am zis asa in general.am o prietena care sta langa mine si mama ei din comoditate nu o ajuta,ba mai mult ii reproseaza fel de fel de chestii,mereu e suparata :(((

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

STRUMPH NEATA

cred ca faza cu trezirile am exersat-o f mult
in cei doi ani de cand o am pe antonia
asa ca nu mi se mai pare super greu
vei vedea si tu cand apare bebe
daca va fi un bebe care se trezeste noaptea
sa ceara san sau lp
ca te vei trezi
si uite asa te inveti
chiar daca iti pica ochii
ahahahaha
doar ca eu azi noapte am spalat
ca eram nevoita
aveam prea multe
si nu le puteam lasa asa

tu cum te mai simti?
mai ai ceva de cumparat?

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

daniellechiar vroiam sa te iontreb cum a fost cu 2 fete?
pana acum?
in afara de faptul ca te-au ajutat ai tai?
cum te descurcaiu cu mesele
cu somnul fiecareia?

antonia
sta doar dimineata pe olita
nici eu din comoditate nu am mai pus-o in alt moment al zilei
dar de pe la 1 an jumate
exersam
dimineata
si face caca si pipi
e singurul pe care il face
deci macar sa scap de cacaciosi in pampers
am zis ca abia la vara o dezvat de tot
ca tre sa o las
sa faca pe ea
sa inteleaga
ca se uda
si in casa nu prea merg
deci afara
sa fie cald
ahahahaha

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

shtrumph. multumim de capitol nou baga somn si maine sa te trezesti fresh

ssabrya ai incercat sa vezi daca au produsul asta pe amazon.co.uk? ca ei trimit in romania, eu am comandat o gramada de chestii de acolo si au venit si foarte repede!

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Vad ca in lista lor nu apare Romania. Cum ai facut? Ai platit direct cu cardul? Cat costa transportul?

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 35+, bineinteles tot

Mergi la inceput