Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Mesaj de la Ina
3350 g, Apgar 10, Alexandru 39 sapt

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Felicitari Ina!! Bun venit bb Alex!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16
Alina.n - LA MULTI ANI! Sa iti traiasca bb Alex, sa fie sanatos si sa va umple sufletele de bucurie, impreuna cu surioara lui, daca am retinut bine...

Pup toate mamicile si burticile fara exceptii, va doresc o zi de vis...

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Multumesc frumos Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Felicitari proaspetelor mamici,Felicitas si Ina pentru cele mai frumoase martisoare primite de la DD!!!!
Ralukab,sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea!!!
Fetelor,as avea si eu o intrebare...la varsta asta de sarcina si cu anticorpi de rubeola,credeti ca m-ar afecta daca cumva m-as pricopsi cu ea??
Aseara am fost pe la niste prieteni si fetita lor de 1an si 2 luni are rubeola,lucru confirmat azi de dr.
pt toate burticile si mamicile de 1martie!!

fericita de +33 Radu Andrei

Mergi la inceput

persi eu cred ca daca ai anticorpi nu ar trebui sa te afecteze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
am ajuns si eu acasa - e asa de urat afara, rece si fulguie, tare m-am saturat de iarna asta! Abia astept sa fie un pic de primavara in aer!
Am si stat o gramada in trafic ca e ceva miting in Bucuresti, n-am reusit sa rezolv tot ce aveam, dar macar mi-am luat concediul prenatal. Vineri ma duc sa-l duc la toti angajatorii Ce bine ca de luna viitoare imi trimit sotul sa faca asta
Dar macar am mancat 2 mucienici moldovenesti asa de buni... ca simteam ca lesin de foame Sunt insa un pic ingrijorata ca mi-e mai foame in ultimele zile (am si citit ca nevoile calorice cresc cu 200 Cal/zi in ultima luna), si incep si eu cu obsesia sa nu ma ingras - uite Lavi, abia acum te-nteleg cu adevarat! Nu vreau sa sar de 13-14 kg, deocamdata sunt pe la 10 kg, abia astept sa se mute mama langa mine cu cantar cu tot sa ma cantaresc mai des.
Bebe se misca mult, aseara dadea niste capete in col de groaza lumii, imi venea sa merg la pipi din 10 in 10 minute - Viss, cred ca asa era si la tine. Azi e mai cumintel, se misca dar in alte directii...
Ma duc sa ma odihnesc si eu un pic.
Si din nou
Felicitari Ina cu bebe martisor Alexandru!
Felicitari Felicitas cu bebe martisor Miriam!

Pisuc Mic

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Si felicitari Ralukab pentru bebe Vlad, sa fie bucuria voastra, si asteptam poze!
Intr-o seara m-am uitat cu atata drag la toti bebeii de pe Picasa, Doamne ce drag mi-a fost de ei si la gandul la al nostru!

Pisuc Mic

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele vreuna dintre voi aveti picturi pe pereti in camera copiilor??
Pe mine ma bate gandul sa fac asa ceva..

Eventual doar pe un perete o scena din desene animate,sau personaje...ce ziceti??

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

felicitari noilor mamici!!! sa fie intr-un ceas bun si sa se bucure de cele mai frumoase martisoare din lume

medeea, livreaza in romania! sotul meu a cumparat de pe amazon.co.uk, nu m-am uitat sa vad daca romania e printre tarile incluse pe site, dar stiu ca el are contul facut cu card de romania, pe adresa de romania, deci e totul ok! daca vrei il intreb mai multe detalii si iti spun! noi totul am platit cu cardul iar transportul in general e foarte ieftin. il calculeaza in functie de greutatea produselor pe care le comanzi. ca sa ti faci o idee, noi am cumparat sistemul angelcare pe care am platit doar 5 euro transport. a venit intr o zi jumatate! in schimb umidificatorul ne-a costat 30 euro la transport pentru ca a fost mai greu, acolo nu am facut nici o combinatie dar in rest am economisit o gramada de bani pe toate gadgeturile pentru bebe pe care le-am cumparat..

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lalely e draguta ideea cu picturi pe pereti, da un search pe google ca sunt o gramada de artisti care fac modele frumoase si e si destul de ieftin! eu personal am ales sa nu ii pictez peretii pentru ca m am gandit ca in prima faza el oricum de abia vede, pe urma cand vede nu prea stie cum sa interpreteze imaginile si pe urma cand o sa fie mai mare poate ca personajele pe care eu i le am ales nu o sa ii placa. poate eu ii pun batman si el vrea spiderman :)) mi-a fost si un pic frica sa nu ma plictisesc eu de desene...desi imi place tare mult sa le vad pentru ca sunt vii si colorate!

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

ailed, ceva shopping dupa ce termini cu hartzoagele alea ?

ai un glob de cristal?
da am fost si am luat o paturica si pt carutz ....alb cu rosu (de martisor)si cu un ursuletz bej( merge si la carutz si la patutz

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput