Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Buna fetelor!

Vroiam sa va anunt ca am nascut pe 21 februarie o frumusete de baiat (normal, ca doar e al meu) de 2950g si 50 cm, cezariana la 37 de saptamani fix, scor APGAR 9, maternitatea Giulesti. Strumphy, updateaza lista de prima pagina cu datele mele, te rog.

Pentru cele care vor naste la Giulesti prin cezariana, Deea si Viss, eu am facut operatia luni dupa-amiaza, marti la 12 am mers la bebe prima data iar joi ne-am externat. Totul a decurs super OK, m-am refacut foarte repede - urcatul scarilor sa traiasca. Cel mai putin mi-au placut asistentele de la neonatologie care imbuibau copilasii cu lapte praf si cand mergeau mamicile la alaptat aceastia dormeau satui si fericiti. Laptele mi-a venit in ultima noapte in spital dar numai dupa stimulare cu pompa si dupa ce ne-au ajutat asistentele cu desfundarea canalelor. Deea, intrebai mai demult de anestezie - eu am facut rahi-peridurala.

Edit: Nu am vrut sa am galerie sau sa anunt detaliile exacte inate de nastere. Eu sunt mai superstitioasa, mai aless dupa toate emotiile si problemele pe care le-am avut in timpul sarciii.

Vlad, 21.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari INA,sa va fie baiatul papacios si necolicios!!!

cand avea Ebonee 6 luni,am venit cu ea in tara,cu masina
cand avea Melissa 9 luni,am venit in tara cu amandoua,cu masina
mai,copiii cuminti aveam,ce mai?daca ne permitem asa calatorii

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bravo Ina, sa-ti traiasca bebe Alexandru!!!

Scuze ca scriu pe bucati, dar sunt la volan si am scris de pe Iphone imediat ce am primit sms!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Felicitari Ina!

Sa dea DD ca martisotul tau, Alexandru sa fie sanatos si sa va umple sufletele de bucurie!

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

ralukab, felicitari!

Sa iti traiasca bb Vlad, sa fie sanatos si sa creasca mare!

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

MAI, CE DE FLUTURASI!!! MAI MAI SA CRED CA A VENIT PRIMAVARA
FELICITARI INA, FELICITAS SI RALUKAB!!!!
SUNTETI NISTE MAMICI GROZAVE SI AVETI NISTE BEBEI NEMAIPOMENITI. SA FITI SANATOSI SI FERICITI CU TOTII

Si noua, tuturor, ne doresc o primavara minunata (asa-i ca va fi cea mai frumoasa primavara din viata noastra?), cu bebelusi santosi, voiosi, pe care sa-i iubim si sa-i pupacim de sa-i albim

Un camp de flori pt voi, sa alungati zapada din suflete!

Stef 35+ cu Tudor Stefan

AMR 4 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

O primavara frumoasa va doresc!

CE DE SURPRIZE SI MARTISOARE AZI PE LA NOI
FELICITARI RALUCAB!
FELICITARI FELICITAS!
FELICITARI INA!
SA AVETI TOATE BEBICI PAPACIOSI SI FARA COLICI

34sp+
AMR 5SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FELICITARI INAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SA ITI TRAIASCA BEBE ALEXANDRU SI SA FIE SANATOS!

FELICITARI RALUKAB
SA ITI TRAIASCA BEBELE
SA FIE PAPACIOS SI NECOLICOS SI SANATOS!

te rog sa-mi trimiti si mie acel card de reducere la cord blood
ca pana la urma recoltam celule stem de data asta cu ei
scrie-mi un pm
daca il mai ai
si iti voi trimite adresa
daca poti sa il dai sotului tau sa il puna la posta
plssssssssssss
mercic mult

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

Buna fetelor,
Am lipsit doua zile prin urmare am mult de recuperat. Pana acum am reusit sa citesc doar capitolul prezent si vreau sa urez si eu felicitari celor care au nascut si curaj celor care urmeaza sa aduca azi pe lume bb .
Asadar, MsBB - mult curaj si o nastere usoara iti doresc, multa sanatate bebelusului
Felicitas, felicitari!!! Ma bucur ca ai avut o nastere usoara si rapida! Miriam este o adevarata manechina, uau 57 cm!
Alina.n La multi ani Alex! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el
Anaxena felicitari pentru Alex papacios
Ralukab, ina.click felicitari, sa fie sanatosi, papaciosi si necolicosi baieteii vostri. Felicitari inca o data!

Mai revin dupa ce termin de recuperat tot ceea ce ati scris
Pana atunci va pup pe toate, iar de 1 martie va doresc o primavara cu multe bucurii, zambete si impliniri

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Buna fetelor!

Vroiam sa va anunt ca am nascut pe 21 februarie o frumusete de baiat (normal, ca doar e al meu) de 2950g si 50 cm, cezariana la 37 de saptamani fix, scor APGAR 9, maternitatea Giulesti. Strumphy, updateaza lista de prima pagina cu datele mele, te rog.

Vlad, 21.02.2010

Felicitari!!! Bun venit bb Vlad!!

Mergi la inceput