Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

INA BRAVO!
RALUKA_B BRAVO!
BUN VENIT BEBELUSI-MARTISOARE!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

aa... si raportez de asemenea la cumparaturi:
camasi de noapte 2 una bleu-turcuaz, una lila deschis, sosete ( asortate evident, prosopele pt sani, papuci ca halatul pe care il ama deja si numai imi iau altul...
mai am de luat cosmetice pt mine si m-a rugat sotul meu sa iau eu biberon, suzeta etc , ca el se incurca....
dar ma duc maine-poimaine ca pt azi e deajuns....

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

repede repede , desi e cam vechi de acum mesajul, de la 1.58 pm ora voastra in ro, mesaj de la MSBB :

" Sunt la maternitate. Dilatatie 6 cm. "

Acum am ajuns la laptop de aia scriu cu intarziere, am dormit putin cxa dupa ce am scris dimineata mesajul mi s-a facut rau si m-am dus inapoi in pat si m-am cuibarit si am dormit putin

Revin dupa ce citesc ce ati scris cat am fost eu la nani

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphi, nu poate fi de la 1.58 ora Romaniei, ca acum e 1.44 la noi decat daca intr-adevar globul tau de cristal e pe bune
Si te rugam sa faci tu modificarile la titlu ca deja avem si Bravo Ina! (in curand si Bv MsBB!)
Mama, ce de martisoare azi!

Gata, chiar ma duc sa ma culc, fiindca sunt cam pleostita, cred ca de la vreme.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

fetele,unde ati citit mesajul de predarea stafetei??
felicitari ina si ralukab!

36 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Buna ziua !!! (ca uitasi in graba mare sa salut mai devreme)

Viss, eu ma gandeam ca ai dormit bine azi noapte si cadn colo ai avut noaptea vietii tale uff nu mai e mult si scapi si de astea, or sa vina altele, dar mai frumoase

Cami, nu am mai cumparat nimic, nu am mai iesit si azi voiam sa ies dar deja e tarziu si in 2 ore imi vine tanti aia la curatenie, nu o cunosc, e prima data cand vine si sunt cam cu morcovu adanc undeva ca mi-e ciuda ca trebuie sa vina cineva sa stearga praful dupa mine si nici sa imi umble in oale

alina.n , La multi ani pentru Alex , sa creasca mare si sanatos !!!

Felicitari Ina!!! Bun venit pe lume Alexandru!!!

Ralukab, felicitari si sa va traiasca si sa fie sanatos Vlad!!! O sa trec eu acusi si datele voastre in listuta

Pisuc, mucenici moldovenesti spui ? valeu tre` sa imi cumpar nuca sa macin sa imi fac si eu pe 9, miere am , nuca imi lipseste Martisor mi-ai luat ?

Scrish, pe poti sa i-l pictezi pe pereti lu` Nick a meu ca nu dai gres, 1000% il nimeresti offf am si eu un copil , acusi face 39 ani

Ailed, eu mi-s mama omida, nu stiai? sa stapaniti sanatoase lucrusoarele sa stii ca si camasile mele de noapte sunt 2 bleu turcoaz si 2 lila movulii

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Uraaa! Inca un martisor !
Ina, felicitari, recuperare usoara si bebe sanatos, cuminte si mancacios!

Raluka, felicitari, va doresc sa fiti sanatosi si fericiti! Poate mai intri sa ne povestesti si cum e cu bebe acasa!

Anaxena, ma bucur ca papa bebe de la tzitzi. Te asteptam acasa. Probleme cu sanii?

MsBB asteptam vestea cea mare si cel de-al 3-lea martisor

Strumphy, dar ce-i cu tine de ti-e rau? Contractii? N-ai reusit sa dormi azi noapte?

Lalely, mie imi plac desenele pe pereti, dar eu, cum abia acum ne facem casuta, as vrea sa merg pe ceva care sa poata tine mai mult. Adica o zugraveala si obiecte de design doar. N-as vrea sa ma apuc sa zugravesc din nou in cativa ani. Vedem cand s-o face el mai mare...

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

flori si de la mine, pt voi, domnitelor!
Ce multe lucruri s-au intamplat in capitolul asta : bebelusi noi-felicitari mamicilor , predarea stafetei.
Mesajele pana acum au fost foarte emotionante

33+

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Strumphi, nu poate fi de la 1.58 ora Romaniei, ca acum e 1.44 la noi decat daca intr-adevar globul tau de cristal e pe bune
Si te rugam sa faci tu modificarile la titlu ca deja avem si Bravo Ina! (in curand si Bv MsBB!)
Mama, ce de martisoare azi!

Gata, chiar ma duc sa ma culc, fiindca sunt cam pleostita, cred ca de la vreme.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

cred ca ai dreptate pisuc, sunt inca somnoroasa

mi-a dat mesaj pe tel cu nr de Uk si scrie 1.58 am !!! deci azi noapte ? si abia acum mi-a intrat ? dar ea azi dimineat scria la odisee dupa cate imi aduc aminte ?!! deci nu o fi MsBb ? atunci cine??? ea trebuie sa fie ca numai ea a spus ca pe 1 martie merge la spital sa nasca si o sa imi dea mesaj... eu ma asteptam sa imi scri pe nr romanesc si cand colo pe nr de uk. oricum cand m-am pus in pat azi dim la 9 jumate ora mea nu aveam mesaj de la nimeni, pe nici un telefon... si pe telefonul meu arata acum 11.57 am ...deci o fi vreo eroare de la retea ? nu stiu eu am scris exact cum mi-a aparut mie pe telefon... oricum mesajele ce imi vin pe tel cu nr de uk din tara , din ro, vin cu 2 ore in avans, imi arata cu 2 ore mai tarziu zic... hai ca am filosofat prea mult

cand mai primesc ceva mesaj cu noutati va spun, ca-s acasa azi ca astept pe tanti la curatenie

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Alina06, nu stiu de ce m-am simtit rau azi dimineata , ma lua asa cu lesin si nu puteam sta nici pe fund la laptop sa tastez si m-am dus sus in pat azi naopte am dormit, dar dorm rau si chinuit d evreo sapt , amortesc ca dorm pe parti si ma ridic de multe ori din pat la pipi si ma inmvart si foiesc de numa

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput