Prietene la bine si la greu - 109

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lyly reacomodare usoara maine, sa ne pove cum este Alex.

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Many, sper sa fie totusi cu ochisori!
am sa va pove maine, acum nu-mi gasesc locul, am mii de lucruri de facut si sunt singura cu Alex, asa ca pt ultima zi

Raluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Many, nu cred ca mai pupam picior de Lyly pe aici, decat mai raruut.. Dupa cum vad cam toate fetele cu job abia isi trag sufletul sa faca tot ce au prin casa, sa se ocupe de papica pt copil, de joaca cu el, darmite sa mai aiba timp de forumit..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 13+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Many, nu cred ca mai pupam picior de Lyly pe aici, decat mai raruut.. Dupa cum vad cam toate fetele cu job abia isi trag sufletul sa faca tot ce au prin casa, sa se ocupe de papica pt copil, de joaca cu el, darmite sa mai aiba timp de forumit..

Firefly's shop

BLOGUL MEU

nu scapati voi asa usor de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Firefly's shop

BLOGUL MEU

nu scapati voi asa usor de mine

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Many draga mea, optimism, asa cum stim nici o sarcina nu e la fel, nu te mai gandi, totul va fi bine. Ma bucur ca ai iesit din casa si mai ales ca ai avut asa o destinatie frumoasa. Pupam strumfii Vlad si Lila

Lyly - sa aveti o seara minunata, si maine lacrimi putine, Alex va fi bine si tu de asemenea

Lumi - ma bucur ca drumul a fost ok, relaxare maxima si iubire multa

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Ionela LA MULTI ANI!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe 2 sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Intru si eu repede. Nu prea sunt la curent ce s-a mai intamplat, decat in mica parte. AM citit pe muchie forumul, ca normal nu se putea. In primul rand, am aflat si eu, cu intarziere, de o noua graviduta, careia ii urez si LA MULTI ANI, cu ocazia asta!. Ionela
Ii tin pumnii lui Many desi stiu sigur ca printre ei este un embrionas ... cu super glue in buzunar. Nu te mai streasa, ca stii sigur ca poti ramane gravi, si sa duci o sarcina la capat. Ba mai mult, stii sigur ca faci copii frumosi si destepti. Te rog sa nu uiti, ca doua sarcini nu trebuie sa semene, nici macar la aceeasi femeie.
Astept cu interes culoarea caruciorului de la Mangalia. Laura

Lyly daca am inteles bine si tu esti back to job. O sa vezi ca nu e dracul asa de negru.

Am citit ceva de 8 martie, ora 18 la Hard Rock Cafe. As vrea sa vin si eu, numai sa negociez cu tati sa aibe grija de Pinky. Sa vedem daca imi iese... In plus, sper sa nu trebuiasca sa ma duc tot eu la clubul de patinaj.

Noi, avem saptamana asta o comisie din afara, asa ca nici atat nu am timp de forumit.
Pup si mai intru eu, dar nu stiu cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara,
Laura , cu tati acasa e foarte bine, dar bineinteles ca avem si noi momentele noastre de disputa. Soricelul e topit dupa el, doar daca doarme poate tata-sau sa plece undeva fara el.
Mi se pare ca a evoluat si mai mult in astea 3 saptamani de cand e si tati cu noi. De ex, azi a inceput sa imi faca cu ochiul, normal ca nu reusea doar cu unul si face cu amandoi. Intelege tot ce vorbim, asa ca va trebui sa vorbim in alta limba cand nu vrem sa stie el ce zicem. Credeam ca asta se va intampla mult mai tarziu, nu de la 1 an si 4 luni. Imi aduce orice ii cer, iar la faza asta mi se pare ca il tratez ca pe un catel caruia ii ceri sa iti aduca papucul , dar mi-e asa de drag de el cand vad ca se duce chitit catre ce ii cer si chiar imi aduce, chiar daca e vb de un pet greu de 2 l, nu se lasa pana nu il aduce unde trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ionela la multi ani si tot ce iti odresti.Sa fii fericita si iubita alaturi de baieti si sa ai o sarcina usoara si o perioada frumoasa sa urmeze in cele 9 luni.
Many noi te sprijinim oricum ar fi.Sa speram ca e acolo un embrion macar .Unul mai rezistent care se agata si sta acolo.
Cat despre Vlad si Lila ...fetele de obicei sunt mai precoce.Are timp si Vlad.Stai linistita.
Lyly spor la munci maine.Sa te acomodezi rapid.Eu sunt tot mai sigura ca sefii mei mi-au desfacut contractul de munca.Nu au vrut sa auda nimic de noul post disponibil si nici nu vor sa vin mai devreme la serviciu.In acelasi timp o tin una si buna ca ar trebui sa fac bebe2.Postul l-au desfiintat asa ca...voi vedea in toamna ce voi face.
Despre Geo:avem un coltisor din maseau nr.4 asteptam si restul.E un rasfatat.S-a cumintit foarte tare.A inceput sa invete multe lucruri.
Stie sa arate nasul,ochii,gura,obrajii,urechile (pe astea le arata si la noi si la el) si tzitzile lui mami si pe ale lui.Trage bluza si arata ca si el are.
E un pofticios fara masura.Daca pregatesc ceva vine si cere.
Iii place sa mangaie televizorul cand vede un bebe,se uita in oglinda si se joaca cu imaginea de acolo,ii place sa il imbraci cu ceva nou si se plimba prin fata ta ca sa il admiri.La fel face si in oglinda.
Cand vede persoane dragi pe care nu le-a mai vazut de mult se bucura,striga.
Se joaca mult cu mingea.Da cu piciorul in ea sau o arunca cu manutele.
Cred ca mai face si altele dar e de-ajuns cra-cra-ul.
Miany imi pare rau ca David e bolnavior.Noi am trecut cu bine inca,fara nicio raceala.
Laura rezolv maine.Mersi mult.
Dana.n bine ai mai poposit pe la noi.Te asteptam mai des.
La fel si pe Dankutza.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput