Prietene la bine si la greu - 109

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

La multi ani, Ionela, optimista noastra incurabila. tot asa sa o tii! Multumim de mesajele minunate pe care ni le scrii. Sarcina usoara si multe bucurii!

Eu azi am reusit sa plec la timp de la birou, asa ca am facut, in sfarsit, sub atenta supraveghere a mamei, biscuitii capisonesei. Au iesit ff buni, chiar si cei arsi (mama nu m-a supravegheat f bine, se vede ) sunt deliciosi. Am modificat putin reteta, neavand toate ingredientele in casa si va scriu si voua:
- in loc de banana am pus para coapta
- in loc de suc de struguri, am pus suc de portocala si 1/2 lingurita sirop de agave.
- am dublat cantitatea de mere coapte.

Acum, va rog sa ma sfatuiti putin. Mi-a luat o gramada de timp facutul de guguloaie si aranjatul pe tava. Plus ca nu au iesit la fel, ci de forme si dimensiuni diferite. Daca imi cumpar forme, am retinut de la Lili ca e la fel de migalos procesul. Cum as putea face sa eficientizez etapa asta? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Dozz eu intind o foaie ca de placinta cu sucitorul(daca nu ai gasesti in carrefour sau ikea) si apoi tai forme cu paharul.Aia in care pui gem intre ei tin mai mult(ma refer la fragezime).

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Many, fii optimista si ai incredere in embrionasul tau! Iar Vlad o sa vorbeasca si el ca Lila in curand, vei vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

INTRU SI EU RAPID SA ZIC :

LA MULTI ANI IONELA!

Mihai are 4 masele iesite acum suntem un pic m-ai linistiti.

Va si va doresc o noapte buna si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

La multi ani, Ionela ! Sarcina usoara si bebe sanatos! Sper ca ai petrcut frumos alaturi de baietii tai!

many, ai incredere in embrionasi! o sa fie totul bine! si mamica si Vladutzu si pe prietena-lui -Vladutz.
miany imi pare rau ca David e racit. Sper sa treceti usor si repede, peste!
dozz eu nu pot sa te ajut, biscuiti n-am facut, ne face mama
lyly succes maine! te asteptam cu vesti bune despre cat de usor treceti amandoi peste reintoarcerea ta la slujba.
lumi ma bucur ca ati ajuns cu bine, vacanta placuta!

va pup fetelor, am de etichetat niste martisoare frumoase-frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

mitzi,tina multumim de gandurile bune!!!

Lyly sa ai o zi cat mai usoara maine!!!

Ali ma bucur ca sunteti mai linistiti!!!

many pastreaza-ti optimismul!! sunt de acord cu ce-au zis fetele:o sarcina nu seamana una cu alta;iar din trei unul tot o fi mai hotarat sa ramana la caldurica!!

Ramo.c te mai asteptam;felicitari ptr. progresele soricelului!!

ma retrag si eu..ca nu stiu ce noapte ma asteapta!!!! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Am o restanta, MARIJAN[S]! si cu multe buchete de flori pentru sarbatorita zilei IONELA! sa ai o sarcina usoara, frumoasa si sanatoasa si Mihnea sa se bucure mult de noua/ul partener de joaca!

Lyly, , multa bafta maine, sa mai intri macar pentru cafeluta! Noi suntem bine, sar'na de intrebare. Am fost si noi in vizita la copilasi (nu din dc), si Ana s-a purtat admirabil: i-a mangaiat pe cap pe toti, si-a impartit mancarea cu ei si nu plangea daca un copilas nu vroia sa-si imparta jucaria cu ea. In rest papam un pic mai bine, veselie si joaca cat cuprinde.

Ramonik, tare frumusica Ruxi. Vad ca nici voi nu v-ati indurat sa tundeti cretzulina. Nici eu nu ma indur sa tai din bucle.

Va pupik pe toate si o seara buna la toata lumea.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Many, ca acu m-a apucat mustaceala, da daca s-or fi prins doi voinici cu lipici si de asta nu ai simptome ca la sarcinile anterioare??
Hai fii optimista, face bine si sambureilor!!

Mitzi, eticheteaza bine, sa nu uiti pe nimeni

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 13+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

La multi ani Ionela! Sa ai o viata plina de bucurii si sa fii fericita alaturi de cei dragi. Sa ai o sarcina usoara in continuare.
Fetelor imi cer mii de scuze dar nu pot sa ajung la intalnire. Va pup pe toate si poate ramane pe altadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor nu ma intelegeti gresit, nu am probleme ca Vlad nu vorbeste, vroiam sa va spun cat de multe stie Lila sa faca si sa spuna.

Tina pai postul de director nu mai este disponibil? Cat esti in CIC nu au voi sa-ti incheie contractul de munca, chiar daca s-a desfiintat postul la intoarcerea ta trebuie sa-ti ofere ceva similar sau conform studiilor, daca tie nu-ti convine iti dai demisia.

Multumesc ptr. sustinere

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput