Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Buna dimineata,
Zi mare !
Astazi Martisorul face 1 an!
La multi, multi ani
Iuria cea cu ochi frumosi albastrii
Sa cresti mare si sanatoasa ca sa poti sa faci in viata tot ce-ti doresti.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Sorina, sa ai o zi usoara, chiar daca a inceput asa devreme ![]() Si M s-a trezit la 6,50 ![]() ![]() |
Haircut...sorry de intamplarea aiurea de duminica seara...sper ca totul eok acum cu voi....poate ai sa poti povesti candva...poate ajuta
![](grup.gif)
Si eu dorm cu mandra in camera de cand s-a nascut, iar cu ea in pat...de pe la 2 luni, cand m-am plictisit sa ma ridic de 20 de ori pe noapte sa-i bag suzeta....la inceputuri era ok, n-as fi putut altfel...imi tot era frica ca se sufoca..de-astea.
Acum....as da aproape orice pt o noapte dormita cap-coada, fara ea...
![](icon_smile_big.gif)
Sa te odihnesti, si o zi frumoasa si usoara sa aveti!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita eu am avut o zi plina de taclale cu prietena... am recuperat doar un 5 la suta... dar revine peste o saptamana pentru un alt examen ![]() Mi-a povestit o poveste cutremuratoare de viata pe care am plasat-o la "meseria de mama" cea mai grea meserie posibila... este vorba despre o femeie care a nascut un copil cu handicap (fizic dar si mental), foarte greu s-a hotarat pentru un al doilea copil si cand a mers pentru un control la un doctor renumit si pentru ca nu avea cu cine s-o lase pe cea mica, a mers cu ambii copii... si doctorul s-a uitat la fetita si a zis ca de fapt ea e chiar mai grav bolnava decat primul ei copil... un shok inimaginabil... pentru ca la orizontala plamanii copiilor ar fi dezvoltat o boala fatala cu fiecare din cei doi, ea a dormit timp de 2 ani intr-un fotoliu cu copiii de burta, tinandu-i cat mai vertical posibil... a facut foarte multa recuperare cu ei, a deschis un centru pentru copii cu disabilitati, a fondat o asociatie... a militat pentru incluziunea sociala a copiilor cu disabilitati, copiii ei au invatat la scoli normale cu copii normali... cand fetita a facut 14 ani nu mai asimila calciu, doctori din Viena i-au spus ca atunci cand se va termina rezerva de calciu in organism copilul ei va muri... atunci ea a cautat de sub pamant omul care s-o ajute... l-a gasit la Cluj un doctor care i-a prescris o dieta... a monitorizat luna de luna evolutia copilului sau si intr-un final analizele de sange ale copilului ei erau de copil perfect sanatos... dieta a tinut-o timp de 2 ani... a ajuns ministru al protectiei sociale pentru ca... statul nu acorda un sprijin special acestor categorii de copii... deci cineva trebuia sa faca o strategie... si s-a gandit ca daca nu ea, atunci cine? a obtinut ratificarea acesteia in parlament dupa lungi insistente (imaginati-va o femeie care face anticamera zi de zi pe la oamenii importanti si ocupati de acolo)... Eu as recomanda-o pe aceasta femeie pentru emisiunea "profesionistii" pentru cum spuneam cea mai grea profesie din lume, cea de mama... intrebare, ar fi fost atat de extraordinara daca copii ei ar fi fost normali? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Admirabila prietena ta.
Probabil daca ambii copii erau normali, nu ar fi descoperit ca are aceasta putere.
Povestea unui Dor
![](copilas.gif)
tomaca spune:
citat din mesajul lui alicredo dupa ce azi-dimineata v-am lasat cafeluta la 4:30 la mine,6:30 la voi...mam dus la somn...la 9 imi zuna tel de la lucru...ca daca pot sa ma duc la lucru, ca tipa care era trecuta pe orar sta prea departe...si nu a anuntat-o nimeni ca lucreaza...so...dupa 4 ore de somn...am fost la lucru azi.sunt zombi..si vad ca inca mai stau pe net la ora asta. Maine vreau sa ii fac programare la vaccin,ca de 3 saptamani e tot racit.(cativa muci si tuse)..am plecat in tara a fost frig=> s-a racit,am venit aici,a fost cald ,a transpirat => s-a racit...daca mai tuseste de2 ori pe zi sa ii fac vaccinul? sa trebuie sa fie f sanatos cand il faci? Ma pun sa somn.va pup.maine sunt on si eu ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita ![]() ![]() te iubim puiule....!!! |
Da, trebuie sa fie sanatos. Mai bine asteapta.
Eu n-am reusit sa vad filmuletul? Unde este?
Povestea unui Dor
![](copilas.gif)
tomaca spune:
Ruxita, am vazut su eu poze. Ce sarmalutze face Kay.
Si ce cuminte sta pisica langa el.
Al nostru fuge, nu sta sa-l atinga Tudor. SI saracul cred ca-i bolnav. S-ar putea sa fi facut diabet . De stress (ca n-are si el o pisicutza).
Povestea unui Dor
![](images/user_woman.png)
Lillo spune:
La multi ani Iuria! Sa fii sanatoasa, sa te faci mare, sa ai in fiecare zi un motiv de bucurie!
La multi ani Nyny! Sanatate, viata lunga si un strop de noroc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
La Multi Ani Micuta , Frumoasa si Cocheta IURIA
Sa cresti mare si frumoasa asa ca mami si sa ai parte de o viata roz ! Multa sanatate, bucurii si noroc in toate!
de
Yannis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Noi avem zile grele De ieri a inceput reactia la vaccin (cred)
Ce, numai Luca?
De mancat mananca so rosu in gat nu-i. Dar face febra, cedeaza la Nurofen si Panadol dar reapare cu insistenta. Azi dimineata ne-am trezit cu 39.5 (la subrat)
Alicredo multumim de intrebare, la botez a fost super, vro 4 ore Yannis a patrulat prin toata sala, se ducea la toata lumea, i-am luatr 2 din octopalsii lui sa aibe mainile ocupate si sa nu traga diverse de pe mese si si-a plimbat octopalsii de pe un scaun pe altu, i-a dat la copii. Mai erau vro 3 copii: 2 mai mari (unu cu 3 luni si altu cu 2 saptamani) si inca unul mai mic cu o luna. Restul copiilor erau de la 3 la 7 ani. Yannis vizita bebelusii in carucioare, le dadea jucariile lui un scump! Am pleznit de mandrie ptr ca Yannis era singurul mergacios si care radea, dansa, statea numa pe ring si printre picioarele celorlalti. Cand am mancat noi a stat perfect cuminte la noi in brate si a molfait o chifla, nu a marait sau miertzait nici macar odata, numa zambete si voie buna
grecu meu petrecaret!. Mai nasol de mami care si-a luat tocuri de 10
m-am resimtit acasa. Oricum l-am luat la noi fara carucior si ne-am descurcat d bine, a adormit la un moment dat la tati in brate ptr vro juma de ora apoi iar de la capat
am stat vro 5 ore juma' cu totul.
Iar duminica cu bunicii a fost cuminte. de
Yannis
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Noi avem zile grele ![]() ![]() ![]() ![]() Ce, numai Luca? ![]() ![]() ![]() De mancat mananca so rosu in gat nu-i. Dar face febra, cedeaza la Nurofen si Panadol dar reapare cu insistenta. Azi dimineata ne-am trezit cu 39.5 (la subrat) ![]() ![]() Alicredo multumim de intrebare, la botez a fost super, vro 4 ore Yannis a patrulat prin toata sala, se ducea la toata lumea, i-am luatr 2 din octopalsii lui sa aibe mainile ocupate si sa nu traga diverse de pe mese si si-a plimbat octopalsii de pe un scaun pe altu, i-a dat la copii. Mai erau vro 3 copii: 2 mai mari (unu cu 3 luni si altu cu 2 saptamani) si inca unul mai mic cu o luna. Restul copiilor erau de la 3 la 7 ani. Yannis vizita bebelusii in carucioare, le dadea jucariile lui ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iar duminica cu bunicii a fost cuminte. ![]() ![]() |
of,febra asta...
![](plang.gif)
cred ca al meu e neamtz cu totul...dupa cum se comporta in societate
![](icon_smile_blush.gif)
![](plang.gif)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani Micuta , Frumoasa si Cocheta IURIA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa cresti mare si frumoasa asa ca mami si sa ai parte de o viata roz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI IURIA!!!
subscriu la ce mesaj frumos ti-a lasat alexuzza.
sa fii sanatoasa si frumoasa si cocheta si fericita si iubita si toate alea bune sa se adune la tine.