Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!
Raspunsuri - Pagina 7
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Oooo..ce surpriza sa vad ca deja a aparut LMA in titlul capitolului! Multumesc Miremia si pt urari! PS: povestea nasterii e demult la semnatura! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Ai dreptate, o si citisem
M-a derutat partea cu mesajul la povestea nasterii, pana la urma m-am prins...tare frumos ai scris.
Au venit buburuzele de ian-feb 2011!!!!!
Deja era sa intru la ele din greseala.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Siiiiiii....
LA MULTI ANI DE MARTISOR
MAMICI DE PUFULETI!
Sa avem parte de o primavara frumoasa, plina de soare si bucurii!
_
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia Siiiiiii.... LA MULTI ANI DE MARTISOR MAMICI DE PUFULETI! Sa avem parte de o primavara frumoasa, plina de soare si bucurii! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
bea, decenuela,alexutzzza multumim de compplimente
bea...atunci cu faza cu sexul...cu dece...si eu te-am jignit poate si vreau sa imi cer mii de scuze.
miremia in legatura cu cap 211...nu mai poti sa treci 211a si 211b? ca nu e bis...nu?
[ LA MULTI ANI Iuria!
Sa cresti mare,frumoasa, cocheta,desteapta,calculata,sanatoasa,sa-i aduci lui mami numai bucurii...te iubim mult!
La multi ani bobitza!
bf felicitari ptr 'apte'
mandruta wb! miss u!multumim de urari! sa dea Domnul sa se implineasa alegerea facuta!
alexutzzza....geaca da da...ne place !ne place! (ma dispera piesa si m o pune dinadins)a fost cuminte cu bunicii?cum a fost la botez?
nyny...cand era mic mic...ziceam ca mi-ar placea sa ramana tot asa ca acum mi-e cel mai drag, apoi a stat in 4 labe,ziceam ca atunci mi-a fost cel mai drag,apoi cu primii pasi, apoi se catara pe noi in pat,cu batul din palme,cu dat pupici...ma uimeste faptul cat de repede invata,prind si cat de sinceri si deschisi sunt in asi oferi dragostea...mi-e acum mi-e cel mai dragfelicitari ptr sentimentele frumoase care te cuprind!
hai dintisor la Mara! ...mami...cica cu cat ii ies mai tarziu cu atat se strica mai tarziu...stiu cat de mult il astepti pe PRIMUL...dar capul sus.o sa vezi numa ce explozii in lant o sa aveti
ruxita frumoasa poveste! nu as vrea sa aflu niciodata de ce as fii in stare sa fac ptr copilul meu, si pana unde pot sa ma duc...cred ca niciuna dintre noi nu ar vrea sa afle.
danyelana cum sunteti?
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
dupa ce azi-dimineata v-am lasat cafeluta la 4:30 la mine,6:30 la voi...mam dus la somn...la 9 imi zuna tel de la lucru...ca daca pot sa ma duc la lucru, ca tipa care era trecuta pe orar sta prea departe...si nu a anuntat-o nimeni ca lucreaza...so...dupa 4 ore de somn...am fost la lucru azi.sunt zombi..si vad ca inca mai stau pe net la ora asta.
Maine vreau sa ii fac programare la vaccin,ca de 3 saptamani e tot racit.(cativa muci si tuse)..am plecat in tara a fost frig=> s-a racit,am venit aici,a fost cald ,a transpirat => s-a racit...daca mai tuseste de2 ori pe zi sa ii fac vaccinul? sa trebuie sa fie f sanatos cand il faci?
Ma pun sa somn.va pup.maine sunt on si eu
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
citat din mesajul lui alicredo dupa ce azi-dimineata v-am lasat cafeluta la 4:30 la mine,6:30 la voi...mam dus la somn...la 9 imi zuna tel de la lucru...ca daca pot sa ma duc la lucru, ca tipa care era trecuta pe orar sta prea departe...si nu a anuntat-o nimeni ca lucreaza...so...dupa 4 ore de somn...am fost la lucru azi.sunt zombi..si vad ca inca mai stau pe net la ora asta. Maine vreau sa ii fac programare la vaccin,ca de 3 saptamani e tot racit.(cativa muci si tuse)..am plecat in tara a fost frig=> s-a racit,am venit aici,a fost cald ,a transpirat => s-a racit...daca mai tuseste de2 ori pe zi sa ii fac vaccinul? sa trebuie sa fie f sanatos cand il faci? Ma pun sa somn.va pup.maine sunt on si eu din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Eu stiu ca trebuie sa fie sanatos. Pe Mara inca n-am intepat-o desi am avut 2 tentative. Vreau sa fie perfect sanatoasa cand i-l face. Mai bine mai astepti (zic eu ), nu e nicio pb daca i-l faci mai tarziu.
Cu dintii ...stiam ca se zice ca ar fi mai rezistenti daca apar mai tarziu, dar eu cred ca e doar o consolare pt mamele cu pitici mergaciosi si stirbi.
O sa ma ocu si de partea cu capitolele dar maine, acum mi-e cam .
Multi pupici, sa nu mai tusiti, iar tie odihna cat mai multa!
_
alicredo spune:
de mult am vrut sa vad toate fonturile de aici,asa ca:
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
Bine ai venit primavara!
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Eu stiu ca trebuie sa fie sanatos. Pe Mara inca n-am intepat-o desi am avut 2 tentative. Vreau sa fie perfect sanatoasa cand i-l face. Mai bine mai astepti (zic eu ), nu e nicio pb daca i-l faci mai tarziu. Cu dintii ...stiam ca se zice ca ar fi mai rezistenti daca apar mai tarziu, dar eu cred ca e doar o consolare pt mamele cu pitici mergaciosi si stirbi. O sa ma ocu si de partea cu capitolele dar maine, acum mi-e cam . Multi pupici, sa nu mai tusiti, iar tie odihna cat mai multa! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
multumesc mult de raspuns...inca esti pe aici? hai fuguta la somn ca la tine e tarziu.nepoata-mea a avut primul dinte la 1an jumate...acum are 10ani...si de abia de anul trecut a inceput sa ii schimbe.,din cate stiu eu,intreb si iti spun exact..is sigilati astia noi care au crescut acum...
mamici cu copii mai mari...sa le sigilati dintisorii, ca merita, fara carii, costa destul de putin,si nu o sa mai fie traumatizati de fiecare daca cand au vreo cariuta si tre sa mearga la dentist.poate s-a mai discutat
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alicredo Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! Bine ai venit primavara! |
Subscriu si eu!
Poate vine odata, daca o chemam in grup!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
La Multi Ani, Iuria Natalia, martzisor de mami Lorex!
Sa iti fie viata o primavara eterna!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)