Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

unde sunteti fetelor?

tocmai a fost vecina cu fetita de 2 ani jumate la noi,cum ii lua David o jucarie din mana cum urla,plangea, isterii nu gluma. mire sper ca nu te confrunti si tu cu asa ceva.scuza ei era:'' ce sa-i fac? daca asa am obisnuit-o sa aiba tot ceea ce cere?ca e singurul meu copil!''

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Apropo de faza asta cu "am obisnuit-o sa aiba tot ceea ce cere" mi-am adus aminte ... cand am nascut-o pe Mara, la spital era o tipa putin mai colorata asa care nascuse si ea un baietel. Femeia aia mai avea 10 min si nastea si cerea voie afara sa fumeze o tigare. Avea o tuse urata rau de tot. Cand mergeam la alaptat o vedeam mereu cum ii behaie copilului in nas. I-am atras atentia sa-si puna o masca ceva sa nu ii transmita copilului cine stie ce balauri si stiti ce a raspuns? " CE DACA TUSESTE SI EL?... CE AM EU SA AIBA SI EL" ( ceva de genul ce-i al meu e si al lui)

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

unde sunteti fetelor?

tocmai a fost vecina cu fetita de 2 ani jumate la noi,cum ii lua David o jucarie din mana cum urla,plangea, isterii nu gluma. mire sper ca nu te confrunti si tu cu asa ceva.scuza ei era:'' ce sa-i fac? daca asa am obisnuit-o sa aiba tot ceea ce cere?ca e singurul meu copil!''

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Din fericire nu. A mea face isterii rar si de scurta durata, dar niciodata pt jucarii. Ei ii place foarte mult sa se joace cu copiii, isi imparte jucariile, atat doar ca atunci cand e pe teritoriul ei e putin mai posesiva. Cred ca-mi seamana, nu prea are rabdare si asa cum zicea si Xela cateodata e frustrata pt ca nu intelegem ce vrea.

Xela zici ca se vor agrava hm...rabdacol la greu atunci. Cum sunt puiutii? Cati dinti aveti?

Lorex sa va fie de bine si petrecerea de azi, ma duc sa bag un ochi la poze.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Simply, am vazut-o pe Ariana cum vroia sa ne faca capitol nou

Alicredo, f fain realizat filmuletul! invata-ma si pe mine!!!
Ma topesc dupa zurlufii lui David...asa mi-am dorit o fetitza blonda cu zurlufi si ochi albastri...dar zurlufii nu mi-au iesit

Mergi la inceput

Deci Lorex neaparat trebuie sa-ti spun despre bereta Bobitzei. Mi s-a pus pata pe ea prin toamna (e de la H&M nu?), am dat sfoara in toata tara (inclusiv alexutzei) sa mi-o caute, pana acum n-am reusit sa i-o iau, dar nu ma las pana nu fac rost de una.

In lata ordine de idei, frumoasa bobitza, frumoasa mama bobitzei, super petrecere.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Deci Lorex neaparat trebuie sa-ti spun despre bereta Bobitzei. Mi s-a pus pata pe ea prin toamna (e de la H&M nu?), am dat sfoara in toata tara (inclusiv alexutzei) sa mi-o caute, pana acum n-am reusit sa i-o iau, dar nu ma las pana nu fac rost de una.

In lata ordine de idei, frumoasa bobitza, frumoasa mama bobitzei, super petrecere.

_

da, e de la H&M dar din Austria, luata de nasha bobitzei!
Ca de altfel toata tinuta e de la ac. firma!

Merci de complimente!

Mergi la inceput

Nyny Mai exista si alta specie de mame....

Lali asteptam cu nerabdare poze. lui David

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara

LA MULTI ANI IURIA, sa fii fericta si sanatoasa!

Intr-un final am venit sa va vizitez...

Alicredo- mi-a placut la nebunie filmuletul tau...m-a emotionat foarte tare.

Miremia- nu te "agita" asa cu crizele Marei...ca abia acum incepe.Stai sa vezi cand va fi la camin sau gradi....ca se va imbraca doar cum are ea chef...ca doar va fi o domnisoara independenta. Copii mari, probleme mari;copii mici, probleme mici.Asa ca , cu rabdacol inainte...valabil pentru noi toate. Ca e un comportament tipic pentru minunile astea mici.

Eu imi fac procese de constiinta...Imi iubesc atat de mult copilul ca as face orice, dar de exemplu noaptea mai are momente cand maraie(nu plange) si nu vrea nici ceai, nici tatza, nici l mine pe piept nici la tas'su...si eu adormita cum sunt imi ies din rabdari si il intreb mai rastit :Ce ai , copile?...Si a doua zi asa de rau imi pare ca m-am rastit la el. Imi inchipui cum se simte el. Ce sa fac...ca stiu ca nu e bine si ma doare inima...dar imi ies din sarite. Si mai ales daca sunt si obosita....

Ma duc si eu langa puiul mare si puiul mic...Ma intreb pana la cati ani va dormi cu noi...Ca inainte sa nasc am decretat ca va sta cu noi in pat max 2 luni....Si asa a trecut anul si el tot acolo e si nu ma pot "desparti" de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Am vazut filmuletul vostru, Alicredo si mi-au dat lacrimile. Cat e de frumos! Cat e de emotionant! Ce minunatie! Ce fericiti sunteti! Si ce burtica frumoasa!

Am vazut-o si pe Ioana-Cristina de Mandruta, pare neschimbata la ochisori dar mult mai frumusica!

Si Bobita cea eleganta si pe a ei mamica frumusica! Are cu cine sa semene mica printesa, nu?

Si Kay de Ruxita cel voinic! Ce poze frumoase are cu sora lui!

Am prins-o si pe Maria Dalia de Adina_bulina! Ochioasa mica si frumoasa!

Si pe Iris de Sorina! Moama ce gazela! Ce fete, una si una!

Pe Sebi fara stare si mamica lui cu gura pana la urechi!

Pe Maia de Haircut, finuta, bine zis! Mami, ce frumusele sunt martisoarele tale! Vii!

Si Darius, si Ivanel si Mara...TOTI sunt minunati!

Am mai innoit si noi albumul, cu cateva poze.

Si sa nu uit, se pare ca cineva dragut...banuiesc eu cine, a facut titlu frumos!

La multi ani, Alexia28!

Ma pregatesc de somn, asa ca va las zic noapte-buna!

Mami a lui Kiti

nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

... F5 ... F5 ... F5...

Am pierdut pe Mos Ene! Ofer recompensa!

Mami a lui Cristi

nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!

Haideti la o www.retete-diverse.ro/img_retete/bauturi/amaretto_coffee.jpg" target="_blank">cafea cu frisca
si un strudel cu branza si visine.....ca sa incepeti o zi frumoasa.........

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput