Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Am vazut poze...........

Frumoase toate............
Lorex se mai poate increti parul bobitzei, dar asta vom vedea numai daca va mai creste putin.........
da e trendy foc in costumatia aia..........:)

Adina ce frumoasa ti-e Dalia........a crescut!!!!!

Micki, kiti e mereu asa zambilici??????????

nu mai stiu ce vroiam sa zic...........

nu ati scris asa mult.........

ieri dupa masa m-am distrat un pic cu astia afara la sera, l-am acoperit, i-am fc santuri lateral........azi il sapa tati pe celaalt lateral sa il acoperim si pe ala........si sa se usuce paantul sa pot pune ce am de pus.........
si sa pun si plantele la pahare de plastic, sa iasa..........

acu am si eu cu ce sa ma mai ocup......

am dat o gramada de bani pe floie, si pe seminte, noroca ca primise tati subventia pe pamant si am dat aproape tot......
mno nu-i bai, numa sa se faca ceva frumos pe acolo......

pun ceapa verde, salata, spanac, ardei, roosii si castraveti....

si azi se arata o zi faina....................
:)
o sa stam mult pe afara.......

si ieri am stat vreo 2 ore...........si a dormit vreo 3 ore la pranz..........:)

sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani Alexia28!

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

La multi ani Alexia28!

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!

subscriu si eu ca e scris..cu rabdare...

muuuulta multa sanatate si sa ai o viatza asa cumti-o doresti tu alaturi de cei dragi tie

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Alexia28!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa te bucuri de frumoasa ta familie!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Alexia28!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa te bucuri de frumoasa ta familie!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

subscriu ca tare frumos ai aranjat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, multu de cafea si strudel, Bea!

Spor la treaba, si astazi, sa iasa plantele si sa se faca mari, sa pape Ivanel legume proaspete din gradina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

si sa dam binete doamnelor!de bunaciuni bea draga!ce bine ca aveti timp frumos...la noi e ger...zapada...brrr....urat....vreau si eu la soarece fain ca te poti ocupa de sere.....ce bine e la casa......cand se potoleste frigul mergem si noi la casa

am vazut filmuletul alicredo.....tare frumos si emotionant......ce par frumos are david

crize....raul face doar daca nu il las unde vrea......vad ca in ultima vreme s-au mai domolit....nu se mai arcuieste asa si nici nu se mai tranteste de pamant......i-am aratat degetul aratator si faceam nana daca nu se potolea il luam de acolo si nu ma uitam la el....il lasam putin singur si cand treceau nervii reluam activitatea.....si acu face si el cu degetul cand este unde nu e voie si cere aprobarea.....acu eu stiu...poate a trecut furtuna sau poate nu...trebuie sa fiu atenta....si de asta nici nu merg inca la servici......mai stau.....acum deprinde lucruri foarte importante ...si trebuie sa fiu langa el sa-l indrum un strain nu-si bate capul si bunici nu are saracul copil....care student si lucru care lucru care bolnav ne descurcam noi cumva.....trece ea si problema cu fondurile

o zi frumoasa sa fie

Mergi la inceput

neatza fetili...sarumana de coffe bea.....( m-am gandit ieri la tine deoarece am facut lapte de pasare...sau cum s-o chema....si mi-am amintit ca ai pus o poza odata...de....)

activitate slabutza ieri....dar na o fi astenia...de primavara...sau nu v-ati dezlipit de ..martzisor????

livia...nu te mai invinovati atata...de fapt toate o faem uneori...poate trebuie sa-l lasi, sa-l ignori...al meu face asa toata noaptea...eu repede tt in gura..insa nu tot timpul fct...uneori maraie si cand se intoare de pe o parte pe alta...iar cu dormitul cu voi...ce sa zic...vb aia socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ....

lorex....bine ca sa terminat si ca v-ati simtit bine...tre sa ma uit neaparat la poze sa vad princesita...

lali....f tare alegerea lui david...auzi tu, pipa....e eun cantec...am o pipa si-un ciocan, si-s falos ca-s baietan :))....ati avut si voi belea cu atatia musafiri....

in legatura cu isteriile..nu vreau sa supar pe mine...dar pe mine ma scot din sarite...jiji inca nu e suficient de evoluat ca sa zic asa incat sa fi ajuns la etapa asta...mai face figuri dar cu sonarul...moderat..si destul ed rar...iar je...apas pe ..ignore...sau il cert...vorba vine il cert...ca nu-i ton de certa ci mai degraba....auzi..ma lasi...nu vrei sa schimbi placa?

noi ieri n-am fc nik...eu m-am apucat de 100 de chestii fara finaliate...mai spre seara ca Jm avea oaresce intalnire in mall....ne-am dus si noi...cascat gura...primit martisor ( realizez de multe ori ca nu sunt deloc politicoasa...imi da omul ceva...iar in loc de multumesc frumos zic...aoleu...cat a costat??? - si apoi imi fac eu un calcul in cap..ce asa fi avut nevoie de banii aia )

azi cik e miercuri..deci sunt free cateva ore....fac repede shmotru si vreau sa ma duc la sala....sa mai ma cert cu fiarelele alea ca de ceva timp....le vad cam rar...

am 2 intrebari
1. vreau o pereche de blugi...dar sa nu aiba elastin in ei..din aia clasici...aveti idee pe unde as gasi? adik la ce magazine dar care sa fie si prin mall....ca tare greu ma deplasez...

2. stiti pe cineva care repara masini de spalat...frigidere?

SCUZATI CARNATUL

VADORESC O ZI SUPERBAAAAAAAA ( eu mi-am ales baba pe 6)

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

si sa dam binete doamnelor!de bunaciuni bea draga!ce bine ca aveti timp frumos...la noi e ger...zapada...brrr....urat....vreau si eu la soarece fain ca te poti ocupa de sere.....ce bine e la casa......cand se potoleste frigul mergem si noi la casa

am vazut filmuletul alicredo.....tare frumos si emotionant......ce par frumos are david

crize....raul face doar daca nu il las unde vrea......vad ca in ultima vreme s-au mai domolit....nu se mai arcuieste asa si nici nu se mai tranteste de pamant......i-am aratat degetul aratator si faceam nana daca nu se potolea il luam de acolo si nu ma uitam la el....il lasam putin singur si cand treceau nervii reluam activitatea.....si acu face si el cu degetul cand este unde nu e voie si cere aprobarea.....acu eu stiu...poate a trecut furtuna sau poate nu...trebuie sa fiu atenta....si de asta nici nu merg inca la servici......mai stau.....acum deprinde lucruri foarte importante ...si trebuie sa fiu langa el sa-l indrum un strain nu-si bate capul si bunici nu are saracul copil....care student si lucru care lucru care bolnav ne descurcam noi cumva.....trece ea si problema cu fondurile

o zi frumoasa sa fie

Raulica

o vecina are un baietel de 1 an si vreo 8 luni...si ala face urat de tot....urlete...aoleu...e disperata aia...plange la orice : cand i se pune mana pe orice obiect de-al lui....cand nu-i dai ce vrea...cand pleci....etc....de n-am putut sa ma mai duc pe la ei k jiji...si mi-a zis ca i-ar fi GASIT LEACUL....cik...cand al apuca nebuneala..il scoate in hol inchide usa apasa pe ignore si...mai urla putin si se calmeaza...

acu cesa zic...depinde si de copil...cred ca pt fiecare trebuie sa gasim solutia...personalizata, ca sa zic asa

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI ALEXIA28 !!!

Iti doresc sa fi sanatoasa alaturi de cei dragi si sa te bucuri de puisorii tai toata viata

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput