Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata fetele
, asa mai la amiaza.
Denisa, nu stiu cat dureaza, la fiecare copil este diferit. La Raul a durat 3, 4 zile pana i-a iesit.
Giorgia, eu stiu ca si nepotica mea mai a avut perioade din astea de greva foamei, dar isi revenea repede. Efectiv, au zile in care nu vor sa pape. Ei, la noi nu-i cazul!!!! Incep sa ma ingrijorez, vb cat se poate de serios. A inceput Raul sa fie tot mai grasut si sa pape tot mai mult si nu ma pot juca cu mancarea lui. Daca nu-i dau cand vrea si cat vrea, iese scandalul de pe lume. Indiferent cat mananca si ce mananca, el la 5 ore vrea laptele lui , mult. Si mananca orice. Si nu-i mai dau cereale chiar de mult timp si tot se face grasut. La 7 luni avea 8,700 si 77 cm. Si nici nu pot sa zic ca, cand o incepe sa umble o sa slabeasca ca el nici acum nu sta locului o clipa!!! Oare Fe poate sa-i creasca pofta de mancare? Tb sa o sun pe pediatra sa o intreb ce parere are...Chiar nu vreau copil grasut!!! Si degeaba ma imbat cu apa de ploaie, ca nu pot sa zic ca copilul nu e grasut, ca e indesat...ca e grasut de-a dreptul, are si picioruse grasute si capul rotund, rotund...
Oana, raspun s PM
La multi ani Sebastian, Stefan, Tudor , Aida, Riana, Denisa, Bogdan si Gabriel!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

PAULA lasa baiatul sa manance cat ii trebuie, mie chiar nu mi se pare grasut daca el mananca laptic, fructe si legume , fara cereale, fainoase, si daca respecta un program de masa, atunci nu ai de ce sa iti faci griji

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI SI DE LA NOI SEBI, STEFAM TUDOR , AIDA, RIANA, DENISA, BOGDAN SI GABRIEL!!!SA FITI SANATOSI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am cumparat dovleac din ala pt placinta...cat timp il pot pastra in frigider?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina cam asa ma simteam si eu pt frate-miu..ca o mama..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Mihnea, Sebastian Petru Andrei, Stefan Andrei, Tudor Andrei, Aida Alexandra, Riana Maria, Denisa Maria, Bogdan Andrei, Gabriel Catalin

La multi ani si de la noi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

laurica eu nu zic ca nu se iubesc sau nu se vor iubi..zic ca relationeaza mai bine dc sunt apropiati ca varsta, au jocuri comune, prieteni comuni.
chiar ma gandeam ca probabil adaptarea lui mihai la gradi va fi mai usoara, dc vede ca amandoi merg tot acolo...

rodi, sa va faceti bine fetelor, sa ne povestiti de plimbari si rasete si alte cele nu de tuse si febra!

oana, 2 ani jumate as fi vrut eu sa fie, dar asa a vrut mihai sa vina :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

De ce multe fete au bulina rosie sub nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

si tot din categoria vestilor "bune": nu mai am laptic, nici o picatura! cum mititica in ultimele nopti nu putea respira pe nas, a renuntat sa mai suga, era prea greu... si azi degeaba am tot strans eu sa vad daca mai iese ceva, nimic, dar nimic!

acum doarme in patut. "doarme" e mult spus: 2 minute doarme, 2 minute plange in somn... asa ca eu mi-am instalat laptop-ul iar in varful patului sa-i pazesc somnicul, ca eu nici poveste sa pot adormi asa... am sarit peste legume, vad ca! sigur nu le vrea nici cand se trezeste, alta masa la gunoi... noroc ca nu face nazuri la bibe si la lp, mai bem, mai respiram...

as vrea si eu sa va mai povestesc despre rasete si plimbari, victo, dar daca nu-s, nu-s!

ref la frati/surori, intre noi sunt 4 ani diferenta, dar parca au fost 40! am fost de la inceput atat de diferite, nici macar mancarea nu o mancam la fel! de haine sau prieteni nu mai zic... acum in sfarsit avem chestii in comun care ne plac: fetele mele si ale ei

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

eu cred ca copiii intotdeauna vor sa demonstreze ca parintii nu au dreptate
tocmai am terminat masa ce a durat 1 ora
si a papt 205 gr pireu de cartof dulce, morcov, pastarnac, ceapa-zeama, orez si carne de pui
fiindca aveam cerealele deja facute am zis sa i le ofer ferm convinsa ca nu va papa...si a mai papat 60gr

Cris cred ca e asa cum zici ca nu ii e foame cand nu mananca
ca doar ieri i-am oferit la fel si a papat doar 100gr pireu

e drept ca azi a papat la 11 fructe apoi a dormit 3 ore! si abia la ora 15 a mancat urmatoarea masa

eu am probleme cu masa asta introdusa in plus de fructe ca din cauza ei mi s-a dat programul peste cap ca el era obisnuit cu 4 mese/zi

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

De ce multe fete au bulina rosie sub nume?

fetele sustin campania "Lupta cu raceala"

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rody, lasa ca vin si zile numai cu rasete si voie buna...Cum ati reusit sa raciti atat de tare amandoua? Picaturile alea care i le dai lui Isa nu isi fac efectul?
Diana, avem bulinuta, pt ca nu ne place raceala

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput