Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, legat de bulina- da click pe ea si iti arata - e ceva legat de o campanie impotriva racelii ( nu am citit f mult)

Rodi, imi pare rau de Isa ca e bolnavioara, puiuta scumpa! Iti dai seama ca nu se poate odihni, de febra, de mucisori, de tuse. OF!! Si tu cu lapticul.. nici nu stiu ce sa zic.. poate isi revine, daca mai trage Isa (daca o mai vrea). Daca nu, nu te necaji, are deja 8 luni juma, e foarte, foarte bine ca ai reusit pana acum! Stiu totusi ca exista un "gust amar", am trecut si eu pe acolo.

Paula, am sanii mai mici decat inaitne de sarcina. Mie in sarcina nu mi-au crescut deloc (desi speram), in schimb cand a venit lapticul au puscat, de mi s-au facut niste vergeturi (cu toata ca m-am cremuit intreaga sarcina), si acum sunt mai mici! Plus cu vergeturi!

Mycya, . Te cred ca nu iti mai arde de bb2... mie mi se pare atat de greu cu copii, ca nu ma mai gandesc sa fac altul... Cel putin nu in urmatorii 4-5 ani. Si eu am o sora cu 6 ani mai mare , nu suntem prietene, nu am avut activitati comune (ea mereu se ocupa de mine in lipsa mamei, nu i-am zis nici macar acum ca eu eram fumatoare de 11 ani, etc). Dar, la cat e de greu cu prunci (insist), nu ma intere ca va fi diferenta intre ai mei. Daca nu au frati de varsta apropiata, sa isi faca prieteni!

Al meu m-a scos din pepeni cu somnicul scurt de peste zi- 2 reprize de 30 min!!! Acum ii dau papa si ma chinui sa il readorm, macar pana la 5 (desi nu da semne de oboseala), dar nu cred ca rezista pana la 8 seara de acum!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Rody, lasa ca vin si zile numai cu rasete si voie buna...Cum ati reusit sa raciti atat de tare amandoua? Picaturile alea care i le dai lui Isa nu isi fac efectul?
Diana, avem bulinuta, pt ca nu ne place raceala

PAULA, picaturile erau pentru 3 zile doar, eu i le-am dat pana le-am terminat (4 zile). cum sa treaca doar cu aerosoli de 3 ori/zi cate un minut?! si de 3 ori aspirat nasucul?! sper sa-mi dea maine un tratament serios . eu cred ca am intrat intr-un cerc vicios. cum doar eu stau cu ea (ca doar cu mine se linisteste), am racit de la ea, si acum nu ne trece la niciuna! eu am terminat deja 2 sticlute diferite de sirop de tuse, plus pastile!! ziua parca e mai bine, dar noaptea imi iau campii... si nici nu ne odihnim cum trebuie niciuna. ba ii mai neglijez si pe Maria si pe tati - eu zic ca-i protejez

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

si tot din categoria vestilor "bune": nu mai am laptic, nici o picatura! cum mititica in ultimele nopti nu putea respira pe nas, a renuntat sa mai suga, era prea greu... si azi degeaba am tot strans eu sa vad daca mai iese ceva, nimic, dar nimic!

imi pare tare tare rau...dar mami ai fetita mare, are 8 luni...si momentul asta stiai ca va veni...poate ai fi dorit sa mai amani momentul dar in viata de cele mai multe ori nu e cum vrem noi...

sa va faceti bine amandoua asta e important

Isa bea LP, ceea ce e bine, macar nu ai un stres legat de asta... gandeste-te cum va fi pentru noi, cele care nu reusim sa le dam LP deloc

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

...Si eu am o sora cu 6 ani mai mare , nu suntem prietene, nu am avut activitati comune (ea mereu se ocupa de mine in lipsa mamei, nu i-am zis nici macar acum ca eu eram fumatoare de 11 ani, etc). Dar, la cat e de greu cu prunci (insist), nu ma intere ca va fi diferenta intre ai mei. Daca nu au frati de varsta apropiata, sa isi faca prieteni!

asa le spuneam si eu celor care ne intrebau de ce nu mai facem repede un bebe, ca va fi singur, sa nu lasam diferenta mare. dar eu m-am bucurat atat de mult de primii ani ai copilariei Mariei, tot ce am facut am facut gandindu-ne doar la ea, ca unic copil! inclusiv casa are prevazuta doar o camera ptr ea . apoi am zis ca e asa frumos sa ai un copil mic, sa vada si Florin cum e in primele luni, adica sa vada ce a pierdut... Maria e mare, ma mai ajuta dar nu ii stric activitatile ei pentru asta, vreau sa-si traiasca copilaria! are prietenii ei, desi uneori imi spune: mami, de ce nu ai facut-o mai repede pe Isa, sa fi avut cu cine sa ma joc?! cand o sa aiba Isa 9 ani, eu o sa am 18!! Isa va avea prietenii ei, si va avea o sora pe care sa se poata baza! iar eu o sa fiu fericita ca am avut timp sa ma bucur de primii ani ai Mariei, iar acum si de copilaria Isabelei... poate 9 ani sunt cam mult, totusi. dar au mai fost si alte motive la mijloc; daca eram in Ro, poate nu ne lua atata timp sa ne hotaram ca mai vrem unul dar aici, singuri, e tare greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

normal ca fiecare a luat decizia de face al doilea copil cand s-au simtit in stare.
oana sa stii ca si eu am schimbat orarul, adica l-am adaptat lui mihai. nu merge la noi sa mancam legumele pe la 12-13..el doarme la ora aia sau e marait ca trebuie sa doarma.
el suge abia pe la 9, caci atunci am timp. pana pe la 8,15 il pregatesc pe stefan..de regvula mihai inca nu e treaz, pe la 8 jumate se trez. pana il schimb..se face 9.mai atipeste vreo juma de ora pe la 10.
apoi pe la 10,30-11 ii dau fructele..
pe la 1-1 jumate se culca..asa ca eu ii dau legumele pe la 15,30-16.
iar gustarea noastra e de fapt cina, ca e la ora 19, cd ajung in casa dupa iesirea la parc cu amandoi.

intreba cineva cum sa iasa pasta fina la blender. am gasit eu solutia :) intai maruntesc cu furculita apoi pun intr-un vas inalt.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

da, tu fete, stiam ca va veni momentul in care nu va mai fi laptic... oricum putin am fost noi pe lm exclusiv. dar parca imi doream sa mai fie macar cateva picaturi asa, de alint... ca nu se mai pune problema de a se satura la san, desi erau dimineti nu demult in care ii simteam tari la trezire. acum au ramas doua chestii moi, macar daca ramaneau cu un numar mai mare . ma uitam mai devreme la pozele din vara/toamna, ca purtam si eu decolteu ... hm, asta e! bine ca Isa accepta biberonul, desi la culcare titi era somniferul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Vai RODYKA dar ce raceala urata ati avut!
Pt. mamicile interesate sa faca 1 sg. fel de mancare pt. amandoi copii eu am facut asa: am fiert carnita de pui (copanele pt. Radu, bucatica de piept. pt. Stefi), separat am fiert cartofi cu apa putina, apoi am adaugat suc de rosii usturoi si patrunjel. I-am oprit lui Stefi cartofiori cu sos si i-am bagat la blender cu carnita. Pt. Radu am prajit putin copanelele fierte le-am pus in sos + sare+piper si gata ostropelul! Au papat amandoi de au rupt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Tot am vrut sa-ti spun Michelle(fara sa te supar),trebuie,este imperativ sa va faceti un program de masa,si pt ea in primul rand ca o ajuti astfel cu o digestie buna si pt tine.Repausul ,spune dr, ca trebuie sa fie de aprox 3 ore intre digestii.Nu vreau sa te supar,dar am tot vazut ca scrii ca voi mancati si la o ora si la 2,mereu la cerere.Noi avem program fix cat de cat,dar acum sa nu-ti inchipui ca la ora 13.30 fix fix le bag mancarea in gura,depinde,o data la 13 o data la 14 de ex.Si cum spunea si Cris parca(citire de la Pufescu ca de acolo stiu si eu),pana la 4 luni copiii sunt mai usor de modelat in sensul programului de masa,somn,apoi devine tot mai greu,dupa 6 luni si mai greu.In primul rand incearca sa dormiti cat de cat la ore fixe ziua.De ex noi dormim de la 10.30 la 1(asta daca suntem afara) si de la 4-5(tot afara),in casa cate juma de ora.Apoi in functie de asta o sa vezi ca se regleaza si masa.Adica sa zicem ca prima masa e la 5-6-7 titi sau LP,apoi urmatoarea trebuie sa fie pe la 9-10,o masa de fructe de regula.Dupa masa asta pe ai mei ii cam apuca somnul cam la o ora,timp in care ne jucam.E normal.La 13 ii aduc in casa si se trezesc ei singuri automat cum dau de miros de casa(ca parca au alergie la dormitul in casa) si pe la 13.30-14 le dau sa pape piure de legume si carnita ,plus titi.Ne jucam pana pe la 16,iar apoi ii apuca somnul,ii duc afara pana pe la 17,depinde.La 17.30 papa iar fructe coapte cu branzica si titi.Dupa masa asta nu mai dormim pana dupa baita.Baia la 20.30,cu papat cereale titi,masaj,imbracat,ragaieli,ajungem sa dormim pe la 22,cateodata 22.30(Mateo evident).Cam asta e programul nostru,acuma fiecare si-l face in functie de cum vrea.

Racusor am ratat discutia despre jucarii.Si eu vreau idei.Le-as lua jucarii educative,stimulative,de dezvoltare,mai spune-mi ce cuburi,ce jucarele ati mai luat recent.
Ru cat dai femeii cu curatenia si cat dai bonei?ce program au?

Of Rody imi pare rau sa aud ca nu sunteti spre bine,noi va trimitem multi pupici de la toata gasca sa va reveniti cat de repede.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI,CELOR DIN 29,30 SI 31,cum zicea Cris ca pe puiul lui Senty il cam sarim

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

http://www .nuby.ro/produse-nuby/produse/cani-anticurgere/cana-colorata-210ml--anticurgere--cu-manere.htm

miha, cam asa arata canita noastra, doar ca are tetina transparenta, ca la biberon.eu am luat-0 dintr-un magazin DM.
scoate pauza de dupa www

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Michelle si inca ceva,imi poti spune te rog ce locatie ati ales in Turcia?ca noi mergem in iunie dar nu stim exact unde.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput