Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

pisicuta mea e rosie-rosie la fata, si urechile ii sunt rosii... iar mainile inghetate! in camera sunt 20-21ș, ea e doar in body. s-a trezit plangand, are 38.8 iar!!! ma dus sa-i pun niste sosetute cu apa si otet, dar in ritmul asta nu mai stau pana maine, deseara iar bantui pe la urgenta . si sta cu limba scoasa din gurita, ca un catel...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

buna ziua, mamici si delfinasi

La multe, multe lunite delfinasilor pe care ii sarbatorim azi .

Rody multa sanatate va doresc. Daca ai timp poti sa-ti arunci privirea aici
www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/tuse.htm" target="_blank">http://www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/tuse.htm
sau aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14461. Poate gasesti ceva la indemana pt tuse.

Si noi suntem mucosi intern undeva, ca la aspirat iese numai apa de mare. Suntem in a treia zi de tratament si parca mai rau au podidit-o mucisorii. Greu adoarme pt ca vrea cu suzi si nu poate respira, refuza legumele la pranz. Culmea, de cand a racit, manaca iaurt gol, iaurt pe care-l refuza inainte chiar si in combinatii, nu mai zic de simplu.

Despre viitori fratiori sau surioare pt Natali, si eu eram viteaza ca vreau cat mai repede inca un copilas, dar ma mai gandesc...

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

laurica, cred ca de la dinti a plans mititica

bumblebee, multumesc pt detalii. Deci tu ii dai legumele la 17.. Si cand i le muti la 13? Cand ii adaugi gustarea de ora 17?

oana, da, nu a fost prea intens, dar pt mine a fost bine, am avut ceva emotii cu operatia dar a fost super ok. O sa alternez cu step sau tae bo
Prune de care i-ai dat? De la congelator sau uscate? Sau borcanel?

Roxana, distractie placuta pe 8, meriti o pauza! :)

Ce cereale fara gluten ati dat la bebelusi? Am incercat orez si vad ca ii place, asa ca as largi aria daca se poate. I-am combinat si cu fructe, si cu legume, si cu zeama de la supa si ii plac toate combinatiile.
Cu gluten as mai astepta macar o luna, dar sa vedem..

Fetele care faceti fructe/ legume la abur cum procedati? Le faceti la steamer sau la oala de aluminiu (din aceea sub presiune)?

rody sanatate multa tie si Isei

denisa ce fain ca si voi aveti program fix.
Momentan avem cam 3 saptamani de cand am inceput diversificarea, asa ca inca suntem la stadiul de testare. Vad ca tu le dai fructele inainte de somnul de dimineata. La mine a esuat asta, ca plangea cand incercam sa ii dau fructe atunci, mai ales cand ultima masa de LM era la 5-6 dimineata. Ea voia tzitzi si nani, nicidecum sa o torturez cu lingurita. La mine si la 4 luni era problema, caci a mea manca putin la o masa, cam 60-100g, nicidecum ce gramaje se vehiculeaza pe aici (180-200). Atat de mult mananca doar seara inainte de culcare.

Cum as putea sa o fac sa manance mai mult la o masa? Sau sa doarma la aceeasi ora in fiecare zi? Uite de exemplu in ultimele zile ce program a avut de somn peste zi:
24 februarie
- somn 9-11, 12.40-14.00, 17.00-17.40
25 februarie
- somn 10.45- 11.45, 13.50-14.40
26 februarie
- somn 10.30 - 11.10, 14.00-15.30
27 februarie
- somn: 3 reprize a cate 30 minute (in jur de 10, 14 si 17), apoi de la 21.15 seara
28 februarie
- somn 8-9, 11.00-11.35, 12.00-15.30

Si cand venim de la plimbarea de dupa amiaza manca, si apoi in decurs de 2 ore mai mananca o data (deci in jur de 15-16 si apoi 17-18). De obicei dupa ce ma asigur ca s-a saturat, pot sa ies si eu in oras singura

Deci pe langa cele 7 (3, 6, 9, 12, 15, 18, 21) mese de LM eu am mai introdus 2 de legume si fructe

Si nu, nu ma supar, dimpotriva, astept orice alte sugestii

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Michelle si inca ceva,imi poti spune te rog ce locatie ati ales in Turcia?ca noi mergem in iunie dar nu stim exact unde.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Aici, in Kemer, 1470 EUR de pe 14 septembrie, 7 nopti.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu nu vreau sa supar pe nimeni, si consider ca fiecare decide ce diferenta sa fie intre copiii, dar parerea mea este ca mai frumos cresc cand sunt 2 apropiati de varsta. intre mine si soramea e diferenta de 1 an si 2 luni. n'am stat niciodata certate mai mult de 5 minute.

ma rog... ideea este ca eu vreau inca un bebe. stiu ca o sa imi fie greu, dar ma gandesc ca o sa im fie mai usor mai tarziu
imi doream mult gemeni (denisa cred ca se gandeste ca's nebuna) dar n'a fost sa fie

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Bamboletta, dovleacul, dupa ce a fost taiat, se poate tine la frigider si trebuie consumat in maim 2 zile. Daca nu se consuma tot, se pune la congelator. Eu i-am luat Raise sambata taiat, din piata, azi i-am facut mancare din jumate, si jumate e la congelator.
Referitor la "programul" de masa si somn...eu l-am gandit de seara si am zis ca a doua zi il si pun in ractica....a functionat perfect si de atunci merge struna, desi la inceput am zis ca sunt mici diferentele de ore intre cele doua somnuri...dar vad ca pentru ea e perfect asa. Eu am vrut sa nu mai doarma dupa ora 17....aveam noi probleme oricum cu somnul de peste noapte. Asa ca acum doarme 4ore peste zi si noaptea...de la 22 pana pe la 8...cu 1-2 treziri scuurte.
Oana, ce biscuiti faci? Eu maine merg pe la Plafar sa ii mai iau ceva fainuri, cred, si i-as face astia:
Ingrediente:
- 125g faina de ovaz
- 125g faina de orez
- 100g faina de mei
- 2 linguri ulei de masline
- 125ml suc de portocale
- 2 pere dulci
- nucsoara

Mod de preparare:
Se amesteca si se framânta toate ingredientele pâna ce coca se dezlipeste de pe degete. Apoi se întinde o foaie si cu un pahar se decupeaza formele. Se pun într-o tava acoperita cu hârtie de copt si se lasa în cuptor pâna ce s-au rumenit.

Pentru a se pastra moi, pastrati-i într-o punga de hârtie. Însa nici daca s-au întarit nu e o problema. Îi puteti da prin razatoare si adauga ca si praf de biscuiti în piureul de fructe.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Si planul meu era sa fie diferenta de 2 ani intre ei, insa acum toate imprejurarile "bat" spre 3 ani, ca sa am si un an lucrat, sa stau 2 ani la bb1, sa se mareasca sansele pt VBAC

Victo multumecs pt raspuns

denisa alte optiuni ar mai fi: Orange County, Delphin Botanik, Hotelul Granada, primul in Kemer, ultimele 2 in Alanya in acelasi buget. Noi am optat pt Kemer ca e zona muntoasa si e mai aproape de aeroport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

au pus grey's anatomy pe vplay

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, si eu sunt de acord ca cel mai fain pt copii e sa fie de varste apropiate. Dar la cat de greu mi se pare acum cu Vlad, da-le incolo de varste apropiate!!! Asta mi-ar mai trebui acum, inca un copil, ca il nasc direct de la spitalul de nebuni.

Si noi avem program fix de mese (cu o juma de ora plus, minus), insa la cel de somn e nasol, ca nu stiu cand doarme juma de ora, sau cand doarme 2 ore... dar dupa ora 16 nu il mai las sa doarma.

Michelle, sa stii ca si Vlad la inceput facea nazuri la masa de fructe de la 9 ca era prea flamand sa stea la lingurita. Asa ca la 8 cand se trezea ii dadeam Lp, si fructele la 10-11. Si in timp am renuntat la masa de la 8 si am pus fructele la 9-10. In cazul tau, ceva de genul- LM la 5-6, apoi la 8-9 tot Lm, si fructe la 10-11- asa nici nu cred ca e prea flamanda (are 2 ore de la ultima masa cu LM), nici satula sa refuze. Iar masa de legume mereu o incepeam inainte cu o juma de ora de ora initiala. Adica, desi era programata pe ora 13, ii dadeam pe la 12:30, ca sa nu ii fie atat de foame, si sa aiba rabdare. asta pana s-a obisnuit. Sper ca ai inteles ceva, ca is grabita sa merg la copil.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Cu ce sa incep!

Maria a luat 500g luna aceasta asa ca acum avem 6300g!

Ce am facut-intai m-am relaxat putin mi-am spus ca laptele e de baza apoi dupa fiecare masa cam la o ora i-am dat cate 1--ml lapte in rest am adaugat cereale atat la fructele de dimi cat si la piureul de pranz!

Mergi la inceput