Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
Bambo felicitari pt dintisor
Victo canita am eu de la Avent si nu curge decat daca trage din cioc, ceea ce nu prea face mai mult o suzeteste
Michelle ma bucur ca ti-a placut zumba...ti-am zis ca mie imi trebuie ceva mai solicitant
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Roxana_Theo spune:
Michelle eu am dat gutuie. Cruda in amestec cu mar si banana.
Dupa aceea am citit aici la fete ca e mai bine sa o coacem sau fierbem. Asa ca azi am dat din nou, de data asta coapta si amestecata cu piersici de la borcanel.
Adriana draguta de tine cate mai ai si tu pe cap. Nu te poate ajuta mama ta pe perioada mai mare de timp?
Cristina pt update. Esti cea mai tare.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
bumblebee spune:
Eu am frate tot cu 11 ani mai mic. Pai cand vine el in vacante la sora-sa, parca vine la matusa, ca deh, eu ba cu servici, acuma cu bb, nu pot sta numai dupa fundul lui, cum sta o mama, ma simt responsabila pt el (ca vorba aia, vine sa stea la mine) ii fac mancare, curatenie dupa el, program de intrat in casa. Incerc sa tin o relatie deschisa, as vrea sa-i fiu confidenta, dar nu pot fi complice cum sunt fratii de varste apropiate (eu l-as certa daca ar fuma, ii tin teorii cu privire la traiectoria scolara), nu pot fi indiferenta la lucruri care tin de sanatatea/siguranta/viitorul lui, pe care le-as privi cu totul altfel daca as avea, sa zicem, 17 ani. Asa ca eu zic ca diferentele de varsta trebuie sa fie rezonabile...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
rodyka spune:
bine v-am gasit, fete dragi...
la noi lucrurile nu merg mai bine, din contra: continuam cu febra, cand 39º, cand 38.5º... alternam paracetamol cu nurofen... nu am dormit deloc noaptea trecuta, eu din motive de pendulat intre patutul Isei (plangea cand vedea ca plec de langa ea si ma striga "maamaaa, maamaaa") si wc (de la tuse imi venea mereu sa vomit). am sperat ca macar acum la amiaza sa doarma, dar nu da semne, se agita, da din picioruse, nici vorba de dormit! pe mine ma dor toate oasele si toti muschii (am facut febra musculara de la tuse ), sunt vai de capul meu! acum vad ca nu are febra, dar manutele ii sunt inghetate desi in casa nu e frig. of, sa vina mai repede ziua de maine sa vad ce ne mai da pediatrul...
eu nu stiam cum e cu babele in functie de ziua nasterii, asa ca eu in fiecare an am ales una. sa vedem cum va fi...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo eu sunt f multumita de cum sunt ei acum ca frati. temperamentul lui stefan tind sa cred ca ar fi fost la fel chiar dc nu venea acum mihai. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
imi place cum e la voi, diferenta optima dupa mine
intre mine si fratele meu sunt 5 ani...cand eram mici era mult, eu 15 ani el 10 sau eu 10 si el 5
acum e bine
am tot uitat sa scriu ce papam noi
Fructe: mar, para, prune, avocado - urmeaza piersica
Legume: morcov, patrunjel, telina, cartof dulce, broccoli, pastarnac, ardei rosu, ceapa - doar zeama - urmeaza: dovlecel
Carne: gaina - urmeaza ficat
Branza din LP - urmeaza iaurt
Cereale: cu fructe si orez simplu
si...vreau sa fac si eu biscuti
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Mycya spune:
nici eu nu sunt pentru diferenta mare de varsta intre frati... daca ar fi sa mai vreau un copil l-as face cam peste 2 ani, dar sa vad daca voi avea curajul asta atunci
am pus odrasla in patut ca in pat langa mine se maraia de somn, atipea si pe urma iar incepea maraiala ,am zis ca io fi cald si sa o pun mai bine acolo iar acum a inceput sa vb in loc sa doarma nu va imaginati cati nervi poate sa imi faca zilnic fata asta
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Roxana_Theo spune:
Victo, Oana tot canita avent avem si noi si nu-i place deloc. Am incercat si eu sa trag din ea sucul de portocale (pt asta voiam s-o utilizez deocamdata) si abia de venea ceva.
Am uitat sa ma "laud" si eu cu o iesire pe 8 martie. La invitatia unei prietene ne 'sarbatorim' in club. Asa ca duminica, mi-am mai ridicat moralul cumparandu-mi niste bluze ca sa am de unde alege pentru party. Si asta in timp ce sotul astepta linistit la cafenea (de nefumatori) pazind copilul care dormea.
Se pare ca am acaparat forumul la ora asta. Insa voi lua o pauza acum caci trebuie sa hranesc copilul.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
racusor2010 spune:
buna mamici dragi
trebaluiesc de dimineata, desi e si femeia care face curat, si bona. dar m-am apucat sa reorganizez lucrurile prin debarale, sa pun sus chestiile de curatat, jos lucrurile la care are voie sa ajunga andrei. acum mai stau un sfert de ora si fug sa il preiau pe andrei, ca e la plimbare cu bona.
ne bucuram de soare in Bucuresti, nu e foarte cald, dar macar e soare si pare mai bine. doarme si copilul meu la aer curat.
ma duc sa citesc din urma cat am timp acum, dar mai revin dupa-amiaza
racusor2010 spune:
ANDREEA (ELADEA) tu de care cuburi ai de la clementoni? ca nu ma pot hotari daca sa ii iau un set mare de 40 de cuburi sau sa ii iau setul cu ferma + un ser de 12 sau 24.
lauri_ca spune:
Important e sa ne crestem copiii in asa fel incat sa se iubeasca si sa se ajute indiferent de diferenta de varsta dintre ei.
Mie personal mi-a fost f. greu cu baietelul, a fost un copil destul de dificil si nu am avut nici ajutor din partea altcuiva, asa ca nu m-am incumetat sa fac al 2-lea prea repede. Apoi el a fost si este extrem de atasat de mine asa ca un fratior sau o surioara venita cand el era mic l-ar fi facut cu siguranta sa sufere. Acum insa o iubeste f. mult pe cea mica .