Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 20
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Iuliana, felicitari pt dintisor!!! Sper sa fie mai usor la al doilea! Laurika, bine ai revenit!!! Felicitari pt olita! Eu inca nu am incercat cu olita, adica l-am pus de cateva ori, dar urla, indiferent ca e imbracat sau nu. Olita noastra e clasica, nu cu spatar, si poate de aia nu ii place. Dar mai tarziu, pe la 9 luni o sa incep sa il pun, sa vad daca am rezultate. Oricum, 2 kk le face fix in timpul mesei, si unul spre seara... ala macar de l-as prinde in olita. Nu ma foarte stresez, mai am vreme. S-a trezit plodul dupa 40 de min, fix cand sa ma apuc de wii.. a papat (cartof dulce, morcov, patrunjel si pui, cu un pic de iaurt pe final, ca facea nazuri), si l-am dat soacrei. Acum e la soacra, se joaca, cred, imediat il duce iar afara, si pe la 3 inapoi in casa, sa il mai culc. Si cum am ramas solo, am mai tras o tura buna de papa, asa ca numai de wii nu imi arde acum. Si nici la plimbare nu pot merge ca a lovit sotul masina. Nu rau, dar a dus-o la reparat, ieri, si azi e la pus senzori de parcare (fata spate), ca sa nu repetam figura cu lovitura. Tu, fete, am vazut trailer-ul de la "Fireproof", ca am vazut ca se vorbea pe aici de el, si e musai sa il vad. Acum il descarc si diseara ma bag cu sotul sa plangem impreuna la el. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Si olita noastra e cea mai simpla..cea mai ieftina a fost fiindca am zis ca il pun pe ea ca sa faca treaba, nu joaca.:)e asa haios pe ea..se tine de mainile mele ca de bara de autobuz :).
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Crispro, da, eu i-am dat biscuitele in mana si nu s-a inecat. Ca si Paula, i-am dat si o bucatica de prescura de la biserica si am lasat-o sa manance singura. Bine, adevarul e ca ea mesteca, eu niciodata nu i-am blenduit nimik. Carnea taiata bucatele mici iar restul, pisate cu furculita, de prima data. Oana, merge bine dieta la tine, felicitari. Si noi tot la Delphin ne-am gandit dar la inceputul lui septembrie sa nu fie asa cald. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Si eu ii dau biscuite in mana..si il mesteca.la inceput am stat stresata, ba sa-i scot din gurita..dar baiatul molfaie acolo si l-am lasat in pace..se umple tot la gurita cand il mananca.zilele trecute i-am facut piure de cartofi cu carnita, cateva pastai si morcov.a mancat mai bine legumele..ca asta e marea nostra batalie..si am pus putin smantana si unt.ieri am avut ajutor de nadejde la legume: cateii..era asa amuzat ca astia veneau pe langa noi ca deh, le mirosea a carnita..vroiau mancarica baiatului:))
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
asa e si la noi in timpul gustarii si a mesei face cate 1 kk...ma si gandeam cum o sa-l pun eu pe olita Matei - luna a 8-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
In cazul in care il apuca in timpul mesei, eu il mai pun..si pe urma ii mai dau papica..nush daca e ok asa..dar piticul meu nu are treaba.e mancau
Roxana_Theo spune:
Multumim pentru retete. Chiar mi-au facut pofta. Maine voi incerca si eu pe cea cu vita. Cat despre dulciuri...incerc sa consum mai putine. Asa ca placinta poate sa astepte pana la sfarsitul saptamanii.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ooana spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Oana, merge bine dieta la tine, felicitari. Si noi tot la Delphin ne-am gandit dar la inceputul lui septembrie sa nu fie asa cald. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
numai bine ca venim noi si va spunem cum e acolo
va luati biletele acum la earlybooking?
dupa ce termin cura asta...sigur o jumate de an nu mai mamanc piept de pui/pulpe de pui la gratar
reteta cu vita pare buna dar nu pentru mine care deja sunt "intoxicata" de carne
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ramonavlas spune:
Nu luam de acum bilete, o sa le luam atunci...probabil mai vin niste familii cu bebei cu noi, dar inca nu stim. Oricum, noi sigur mergem.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ramonavlas spune:
Luna asta, Raisa a pus 900 de grame....acum are 7,600 si 69cm.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Luna asta, Raisa a pus 900 de grame....acum are 7,600 si 69cm. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
OOO, felicitari!!
rodyka spune:
hei, fetele! am citit ultimele pagini dar nu am raspuns ca am crezut ca deja s-a facut capitol nou , asa ca o sa incerc sa vad ce-mi amintesc:
baby, felicitari pentru dintisor! si la noi azi a iesit de tot, ca aseara era doar un coltuc. dar tare ma tem ca si al doilea e pe iesite, ca-si baga pumnii in gurita!
biscuiti: nu pateste nimic Vladut daca ii dai un biscuite in manuta. eu prima data i l-am tinut eu cu mana, pana i-a dat de gust. acum cand ma vede cu unul in mana se agita sa i-l dau, stie deja ce sa faca cu el . mancarea cam dupa o saptamana nu am mai blenduit-o, doar cu furculita. atunci scotea cu limba daca gasea vreo bucatica mai mare, acum tot molfaie la ea si o inghite.
ooana, felicitari pentru rezultatele dietei! de fapt, felicitari pentru ambitia ta! eu sunt tot la 56.6, dar nu fac nimic sa mai scad, ba sunt zile cand parca ma ambitionez sa ma ingras, noroc ca e friendly cantarul
racusor, si eu am vrut sa te intreb si am uitat: de ce sa nu-i maidai banana lui Andrei? doar ii dai de ceva vreme si nu a avut nici o reactie pana acum, nu cred sa fie de la ea DA... pe de alta parte, nu ma pricep deloc la DA
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bambi_bv spune:
Buna fetelor si LA MULTI ANI de 1 martie!
Am lipsit din Bucuresti putin si nu am apucat sa citesc ultimele doua capitole, dar incerc sa recuperez.
Am insa o intrebare: cred ca Matei a racit ( e prima data si de aceea nu stiu ce sa fac). Nu are febra, doar stranuta intr-una de azi de dimineata si are mucisori pe care am inceput sa ii scot periodic cu "batista".Si nu stiu ce sa fac...il sun acum pe medic sau astept sa vad ce alte simptome mai apar.Mai ales ca nu am nimic (medicamente) in casa pentru el si sa il trimit pe tati sa ia cand vine acasa.
Pentru inceput i-am pus ceapa in camera dar nu stiu daca sa mai fac ceva sau sa astept sa vad cat de rau evolueaza.Cu exceptia faptului ca a fost marait putin nu a mai avut altceva, a mancat bine, acum doarme...