Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani si pentru

bb de cd27

Maria-Alexandra de Andreea84

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Apropo de filme, chiar acum pe HBO e "Julie and Julia" cu Meryl Streep, o sa va faca o pofta de mancare teribila, e despre o bucatareasa celebra, merita vazut si incercate retetele. Eu am facut o data "beouf a la Catalane", decretata de Radu drept cea mai buna carnita pe care a mancat-o vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Apropo de filme, chiar acum pe HBO e "Julie and Julia" cu Meryl Streep, o sa va faca o pofta de mancare teribila, e despre o bucatareasa celebra, merita vazut si incercate retetele. Eu am facut o data "beouf a la Catalane", decretata de Radu drept cea mai buna carnita pe care a mancat-o vreodata.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Pai si ne lasi asa, in suspans? Cum e beef a la Catalane?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Crispro, da, eu i-am dat biscuitele in mana si nu s-a inecat. Ca si Paula, i-am dat si o bucatica de prescura de la biserica si am lasat-o sa manance singura. Bine, adevarul e ca ea mesteca, eu niciodata nu i-am blenduit nimik. Carnea taiata bucatele mici iar restul, pisate cu furculita, de prima data.
Oana, merge bine dieta la tine, felicitari. Si noi tot la Delphin ne-am gandit dar la inceputul lui septembrie sa nu fie asa cald.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

A zis cineva, acum intr-o zi (dar nu mai stiu daca aici sau pe fb) ca a dat gulie la bebe. Ai pisat-o asa ca restul legumelor sau ai pus-o doar la fiert? Si cat i-ai dat. O gulie intreaga e mult?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Bumble, de ce zici ca te asteptai sa fie peste limita hemoglobina lui V? Foarte bine ca nu te ingrijorezi, ca medicul o sa iti spuna ce si cum.

si ca tot sunt la ora intrebarilor, racusoru, tu de ce ziceai ca nu vrei sa-i mai dai lui Andrei banana?

Cris, poti sa-i dai linistita biscuite lui Vlad, e moale si se topeste in gura, chiar daca se rup bucatele. Se descurca, o sa vezi, ca e baiat mare.

Paula, felicitari si voua pt. al 2-lea iepuras si Iulianei pentru primul

Oana, super ca ai reusit sa dai jos kilogramele! Bravo!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

reteta e aici http://leblogpiquant.blogspot.com/2011/01/boeuf-la-catalane.html

Mergi la inceput

Ilinca, eu la insistentele medicului i-am dat in luna a 4-a Fe(20 zile) in a 5-a (ea a zis tot 20, eu i-am dat 10, cam jumate de gramaj), iar in luna a 6-a , desi ea mi-a prescris, eu nu i-am dat. In fine, eu i-am intrerupt lui V Fe pt ca mi se parea agitat, m-am gandit sa nu il agite. E drept ca nu s-a vazut nicio schimbare in comportamentul lui, dar de Fe nu are nevoie. Stiu ca nu e problema excesul de Fe, dar chiar si asa, suplimentele se dau cu un scop, ori la noi, se pare ca am avut dreptate, nu isi au rostul.

Racusoru' nu i-a mai dat lui Andrei banana din cauza D.A. , a intrat si Andreiu in clubul celor cu DA. Dar na, sanatosi sa fim, ca asta se tine in frau. (sper ca nu te superi Alina ca am raspuns... )

Luna 7

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

reteta e aici http://leblogpiquant.blogspot.com/2011/01/boeuf-la-catalane.html

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Multumesc! Sigur o voi prepara!

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Oricum, 2 kk le face fix in timpul mesei, si unul spre seara... ala macar de l-as prinde in olita. Nu ma foarte stresez, mai am vreme.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

asa e si la noi in timpul gustarii si a mesei face cate 1 kk...ma si gandeam cum o sa-l pun eu pe olita

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput