Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

si acum despre noi: medicul m-a intrebat PE MINE cum merge tratamentul , i-am spus ca eu nu vad modificari in bine (febra mi-a confirmat ca e de la dinti, si e asa mare ca organismul ei e slabit de la bronsita...). a consultat-o si a zis ca e mai bine decat acum o saptamana, asa ca luam de la capat tratamentul inca 8 zile, dupa care iar mergem la control . of, nu stiu cum ii mai dau eu 8 zile picaturile alea si aerosolii, ca deja au inceput sa nu-i mai placa niciunele!! in cabinet avea chef de joaca, il lovea pe dr cu palma ei peste palma lui si radea cand suna, apoi si-a dat seama ca nu e palma mea si s-a oprit contrariata ca si alte palme suna ca a lui mami

am rezolvat si restul problemelor, sa mai fac doua snururi de martisor pentru permisele de pescuit al sotului si nasului si sa ma pregatesc pentru intalnirea de deseara cu gine , initial vroiam sa-i spun sa-mi scoata steriletul ca ma deranjeaza si ma enerveaza, acum parca e ok, mai ales ca ultimul cm a fost 5 zile cu tot cu avertizare... daca-mi zice ca e ok, acolo-l las, nu ma mai stresez iar ani de zile cu pilule sau abtibilduri

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

O primavara frumoasa, insorita si plina de energie!

Teo de Mericica

Raisa

bb de cd27

baby felicitari pt dintoc!
Uff si a mea se plange asa prin somn noaptea :(

laurika bravo pt olita!

oana felicitari pt kg!

ramo felicitari pt greutatea Raisei!
A mea a luat putin luna asta, nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu, sa vedem ce zice pediatra la controlul de 7 luni.

Cand incep sa ia cate 250g/ luna?

bambi incearca sa ii pui apa de mare daca ai in casa sau ser usor incalzit.

In alta ordine de idei multumesc tuturor pt sfaturi. De azi am incerc sa le pun in aplicare.
Pana acum am reusit cat de cat, problema e acum dupa amiaza, dupa ora 15-16, ca vrea des papa.
Am sa scriu in seara asta sau maine programul nostru de azi. Am incercat sa o cantaresc inainte si dupa masa dar nu sunt relevante cifrele ca dadea din manute (iesea greutate mai mica dupa ce manca).

Azi am introdus cu succes dovlecelul, a mancat 100g piure de legume in care am pus si 2g de cereale de orez. Tot 2g am pus si in piureul de mar + para.
As incerca cerealele de care zice Racusoru, numai de pe net se pot lua, nu?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Bambi si eu stiu tot de apa de mare (Marimer, Sterimar ) in nasuc si batista bebelusului, nu ai ce sa-i dai altceva. Daca bea ceai poti sa-i pui suc de lamaie in ceai. Si sa fi pregatita in caz de febra cu nurofen si sirop de paracetamol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

scriu repede pana nu se trezeste andrei, doarme de 2 ore, cu diverse treziri ca a sunat interfonul

am scos ce era alergen de la andrei: gluten, ou si banana, dupa ce scapam de pete le reintroduc cu mare grija, sa vedem ce nu ii prieste. el are o pata pe fata de mai demult, dar speram sa fie de la frig. asa ca experimentam din nou

azi am ratat iar kineto ca am mers prea tarziu, am uitat ca era la 12

michelle, in mag bio gasesti

fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crispro, si eu i-am dat lui filip bucatele de biscuite, miez de painica...asa molfaie la ele... ieri i-am facut si gutuie la abur cu para si mar...a papat f bine...

bambi, pt raceala oscillo...ser si aspirat de fiecare data cand are muci...sanatate multa...

rodi, ufff, sanatate Isei... bietii copilasi bolnaviori...

bumble, doamne ajuta sa scaapti neintepati...si eu cred ca de la raceala au iesit marite...

roxana, e un dulcic Theo...si e f trendy cu jerseul pe el...acolo mi se pare ca seamana bine cu Filip, doar ca al tau are mai mult parut in cap...

michelle, bamboletta, multam de vizionarea pozelor...ca n-am mai apucat sa scriu...

despre olita...lui Eric i-am cumaprat 3... abia pe ultima a acceptat-o...celelalte 2 erau din plastic, prea tari si-i lasau urme pe fundulet si coapse...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
Fetele care va intra indemnizatia+alocatia pe card: va apare ca tranzactii separate sau impreuna? Mie imi apare "Indemnizatie crestere copil", dar nu stiu daca in suma aia e inclusa si alocatia fetelor. Acum am verificat, in dec. mi-au fost virati 242 (Bea+Elise), la tranzactie scrie doar "Alimentare cont", dar in ianuarie si februarie nu am mai primit.

Crissy, nu stiu daca ti s-a mai raspuns intre timp, ca nu am reusit sa termin de citit capitolul, dar iti raspund ca sa nu uit: in mod normal tranzactiile trebuie sa iti apara separat: adica sa ai o incasare pentru indemnizatie si o alta incasare pentru alocatie (sau in unele cazuri doua separate daca ai doua alocatii - dar asta depinde de modul in care e lucrat fisierul pe care AJPS-ul il trimite catre banca).

LATER EDIT:Acum am vazut ca sunteti mai multe care primiti banii printr-o singura incasare...eu m-am ocupat de un proiect de genul asta acolo unde lucram si eram ferm convinsa ca toate bancile procedeaza la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am gasit un site interesant ref la alimentele introduse, retete, alergii, etc.

scuze daca s-a mai postat...

http://www.wholesomebabyfood.com/babyfirstfoods.htm

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Laura -felicitari pentru olita - si noi oprim masa, facem kk si apoi continuam. Oricum nu mai deschide gurita cand e concentrata la kk.

Oana - felicitari pt kg in minus si pt concediu!

Ramona - felicitari pentru kg in plus! :)

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Asa... Uitasem: noi ne inecam cu biscuiti, orice bucatica cat de mica o face sa tuseasca si sa o apuce disperarea, de fapt ii apuca si pe ea si pe tati :).

Voua va plac cerealele Nestle? Mie mi se par ca un kk moale. Si nici la gust nu sunt bune.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput
Mergi la inceput