Magazinele mic.ro

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu nu vreau sa-i iau apararea lu' Patriciu, care in loc sa-si vada de meseria de arhitect a facut bani din cumparat rafinarie pe nimic si vandut pe bani grei, cum au facut toti marii "afaceristi" ai Ro.
Da ce credeti, ca aia care au Mega Image si altele cu preturi deloc mici sunt mai presus ca el? Nuuuu...sunt in aceeasi oala.
Numai ca subiectul era despre magazine, nu despre proprietar.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Din magazinele pe care le am in zona, cel mic.ro are preturi egale sau chiar o idee mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Cei care cumpara din aceste magazine, ati observat niste diferente intre mic.ro si restul magazinelor mici, de cartier? In afara de "pretul mai mare"...

ca aici am mari sanse sa daram juma' de magazin daca nu las geanta cu laptopul in masina

nu-s mare fan, dar nici nu-l ocolesc ostentativ. in zona mea, magazinele mici n-au fructe si legume, deci cand am nevoie de asa ceva ii calc pragul - si mai iau si altceva pe langa ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sincer, putin imi pasa cine e proprietarul, daca eu imi fac treaba cu el.
Dar ructele si legumele lor sunt sub orice critica (cel putin la asta de langa mine), jumate sunt stricate, iar cealalta jumate sunt ofilite si posmagite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Da, stim, azi ti-a dat o frezie ofilita

Te inseli!

Atunci te-a lasat sa pleci mai devreme

Te inseli din nou!...
Nici nu am primit flori de la Patriciu si nici nu m-a lasat sa plec mai devreme. Pentru ca nu am nici o legatura cu omul Patriciu! Tu, daca ai fi povestit/denigrat/laudat vreun magazin, insemna ca automat, ai si vreo legatura cu seful/managerul/actionarul respectiv?

Oricum, ma amuza mesajele tale si respect celelalte pareri, ale clientilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

exista o diferenta clara intre cele care sunt proprietate mic.ro si cele sub franciza mic.ro, in primele gasesti promotii, rafturi duduind de produse, in cea de-a doua categorie cate trei produse puse in fata pe raft, mezeluri si carne ioc, fructe,legume stafidite, ba mai faci si un scandal cu vanzatoarele care iti scaneaza un mop la 12.5 ron tu luaindu-l clar de unde scria 4,5 ron...da' daca ele il au pe casa la banii astia? care-i problema? nu vrei, nu-l iei ,nu? cerere si oferta.... asa ca, raza de soare, ia aminte si mai puneti control pe francizati...sau va convin banii si nu va intereseaza? ca astia va vor strica marca/firma si poate de aici sunt si multe pareri negative...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am intrat eu aseara intr-unul (nu prea obisnuiesc, dar n-am avut incotro) si mirosea a fum de tigara de te intepa la nas... nu stiu ce-au facut, fumasera inauntru la greu ca altfel nu-mi explic

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mie mi s-a parut exagerat de scump dar sa zicem ca este util atunci cand ai nevoie urgenta de o paine, apa, suc or ceva de rontait cand vin musafiri si nu esti pregatit. eu nu am unul chiar langa mine dar are sora mea chiar la scara blocului si ii este util cand si cand. Dar inainte ii era mai bine ca era un amgazin obisnuit de cartier tot acolo si aveau preturi mai acceptabile.

--------------------------------------------
Marina30+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

scump si inghesuit!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

In cel de pe Corneliu Coposu ai loc intre rafturi doar daca ai sub 50 de kg, daca esti mai gras de atat n-ai voie sa cumperi mancarare, logic, nu?

Mergi la inceput