Magazinele mic.ro

Magazinele mic.ro | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Ma gandesc de ceva timp la acest subiect, iar acum, pentru ca se discuta de inca un magazin, va intreb: ce parere aveti de magazinele mic.ro? Stiti voi, alea ale lui Patriciu, care au impanzit orasele, fiecare numerotat altfel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Mie mi-au fost utile, gasesti produse pe care le gasesti intr-un supermarket si majoritatea sunt amplasate in locuri de unde nu ai alta varianta asa ca nu mai conteaza nici pretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

De utile nu pot spune ca nu sunt, insa nu merg la ele decat cand nu am de ales; mi se par exagerat de scumpe.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Da, marfa e mai scumpa, dar sunt utile...si nu stiu cum e la altii, dar la noi in cartier vanzatoarele sunt foarte amabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mai ales croissanturile si produsele de patiserie sunt supeeer! Mi-e foarte util magazinul, caci are si aparat de copiat si este deschis 7-21.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaraluca spune:

Sunt ok in zonele in care nu se gaseste nimic altceva si ar trebui sa mergi o gramada pana la un centru comercial sau piata. si sunt de acord ca pretul nu mai conteaza cand chiar ai ramas fara apa minerala, sapun sau tampoane!

ce ma deranjeaza este ca la noi in cartier este amplasata o astfel de masina camion chiar pe trotuar fortandu-ma sa merg cu carutul pe sosea intr-o curba destul de periculoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Preturile nu sunt de hipermarket, dar macar amplasarea e foarte fericita.
Eu am unul la cativa pasi de scara blocului; e foarte util cand descoperim ca am ramas in pana de paine, apa, sau cand trebuie sa apara cineva in vizita in 10 minute, etc

38 +

Mai avem 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sa vedem cum vor fi cele MAC.RO...

http://www.gandul.info/financiar/dinu-patriciu-lanseaza-in-vara-fratele-mai-mare-al-mic-ro-magazinul-mac-ro-8017464

Apropos de cele mici...am o cunostiinta, pe straduta ei, intr-o parcare dintre blocuri, vine o rulota mic.ro; nu, nu e nimeni de acolo fericit, generatorul de curent al "magazinului" face un zgomot nasol de dimineata pana seara, de au cerut oamenii la primarie sa le retraga autorizatia, sau sa le faca ceva...ca ei au damblagit.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Mi-e foarte util magazinul... si este deschis 7-21.00

Programul magazinelor mic.ro este luni-duminica, 7:00-23:00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Si pe mine m-a salvat un copiator din mic.ro intr-o dimineata devreme. Buna idee.
In rest, preturi marisoare, dar daca mac.ro vor promova alimentele romanesti, e un inceput bun pentru sustinerea economiei noastre. Nu am vazut la noi nici un hipermarket care sa promoveze mare si vizibil productia interna.
In Canada de exemplu, unele hipermarketuri gen Wal-Mart, promoveaza alimente (in principal fructe si legume) din productia locala, ceea ce stimuleaza micii producatori locali si bineinteles creste economia pe plan local. Pe cand si la noi asemenea demersuri?

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Preturile sunt relative ... Eu de exemplu raman des in pana de maruntisuri (paine, apa, iaurt etc.) pe care nu le pot lua angro de la supermarket, iar daca le iau de la magazinasele din coltul blocului le platesc aproape dublu fata de supermarket !

Asa ca preturile de la Mic.ro mi se par chiar rezonabile !

Mergi la inceput