Magazinele mic.ro

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Eu stiu 3 magazine de acest fel in Militari, unul la intrarea in Piata Veteranilor, altul perete in perete cu Red Market pe Uverturii si al treilea vis-à-vis de Cora, pe acelasi trotuar cu multe cabanute de lemn care vand legume. Pai nu mai bine trec strada si merg in Cora ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

mie mi se par cam mari preturile pt ca am langa mine un Mega Image cu preturi mult mai bine, asa ca evit sa intru in mic.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor
nu stiu cum e la altii, dar la noi in cartier vanzatoarele sunt foarte amabile.

In toate magazinele mic.ro vanzatorii sunt amabili.
Pe langa investitia in magazine, Patriciu a investit in oamenii care lucreaza pentru el. Nu sunt luati pur si simplu de pe strada si pusi sa vanda, se fac niste cursuri speciale.

Cei care cumpara din aceste magazine, ati observat niste diferente intre mic.ro si restul magazinelor mici, de cartier? In afara de "pretul mai mare"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Raza de soare

stii ft multe din 'bucataria interioara' a retelei

e un sondaj de opinie printre consumatori?
sau mic.ro a descoperit metode neconventionale de a-si promova serviciile?

ca daca e .... macar sa stim noi

Eu nu cumpar din Mic.ro / motive subiective legate de marca 'patriciu'!

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

alinuk, nu este nici un sondaj sau mai stiu eu ce scenariu, pur si simplu m-a mirat faptul ca, desi sunt aparute precum ciupercile dupa ploaie si exista si clienti ai lantului respectiv pe acest forum, nimeni nu a discutat subiectul. Desi mai sunt subiecte despre alte magazine, nici un alt user nu a intrebat daca se face publicitate sau altele...

Cat despre informatiile "din bucataria interioara", ele sunt disponibile oricui este interesat. Programul cu clientii este afisat la intrare, despre cursuri a spus chiar Patriciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da ce mey, trebuie sa dezbatem tot ce e sub soare??? Abia impanzira orasul, stai sa apara primele cazuri de soricei in paine si iaurturi expirate si o sa scriem. Glumesc, deocamdata

Nici eu n-as cumpara tot din cazua ca sunt ale lu' Patriciu si imi displace maxim personajul, dar paine iau de la ei, ca e aceeasi si e mai ieftina decat la supermarketul de peste drum de mine, in plus ei sunt la 10 metri de unde imi parchez masina asa ca din doi pasi si-o saritura...

EDIT: si daca ma gandesc bine le mai sunt recunoscatoare pentru inca un aspect: au deschis intr-un spatiu in care functiona o spalatorie auto foarte zgomotoasa si care facea coada de masini pe strada ca nu era loc in alta parte si era cam aglomerat in zona.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pe cuvant ca nu sunt genul 'drobul de sare'

erau niste intrebari, merci de raspunsuri, nu am intrat pana acum la alte subiecte pe teme de acest fel ..cu magazinele
cumpar de la tarani (surse de traditie din familie) cat pot de mult

pe asta l-am deschis... ca am vazut ca l-ai propus tu / si ai un nick care ma inspira acum

caci imi doresc si eu o raza de soare

care o si vad mijind pe fereastra acum

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Si ca sa raspund la subiect. Sunt client mic.ro si imi plac urmatoarele lucruri, aproape in ordine, de cand ajung langa magazin:
- este curat in fata magazinului (si acum, ca fizic, inca e iarna, zapada este data la o parte, nu risc sa-mi rup gatul)
- sunt salutata cu zambetul pe buze, nu "deranjez" persoana care citeste ziarul/vorbeste la telefon
- este foarte curat pe podele, ca intr-o farmacie, nu sar/ocolesc produsele, ambalaje lasate pe jos

- gasesc usor produsele sau sunt indrumata de catre vanzatori, daca par putin "dusa pe ganduri"
-ascult muzica, e cald si bine sau mai racoare, dupa caz
-au promotii zilnice si saptamanale (iar cea de saptamana asta include si sa miroasa a primavara in magazin..dau cu nu stiu ce, nu miroase a diverse, ca la altele)
- ii rog si imi opresc diverse ziare care au dvd cu desene pt fi-mea, fara sa dau vreun avans

- nu ma murdaresc de praf cand iau produsele din raft si nu este nevoie sa mi se stearga sticlele cand ajung sa le platesc, cu vreo carpa murdara
- am incredere ca sunt produse proaspete, nu rosii storcite, ardei ofiliti, pe ideea "las' ca merge si-asa, tot le pun la ciorba"
- au preturi afisate, nu intreb "cat e?..."
- au o lista de cereri ale clientilor, pe care scriu cand si cand
- am, la alegere, diverse moduri de a plati si le pot combina, fara sa se incrunte nimeni

- ma pot razgandi asupra unui produs si nu ma obliga nimeni sa-l cumpar, "ca l-am batut pe casa"
- mi se da bonul fiscal intotdeauna si fara sa il cer
- mi se da restul corect, pana la ultimul ban
- mi se pun produsele in punga, nu plec cu cremwurstii direct in hartie, cum am fost poftita la alt magazin (si sigur ca i-am lasat acolo si-am cerut banii inapoi)
- eventual, mi se aduc pana la masina (ca eu cumpar, nu ma joc)
- sunt salutata de "la revedere"

Poate am scapat cateva, dar asta-s eu, sunt atenta la detalii si la cum se poarta oamenii cu mine, clientul. Stii, tu, clientul face vanzare, vanzarea inseamna castig, iar pt vanzator = loc de munca.

Zilele trecute am intrat intr-un magazin pentru copii, iar una din cele 2 "vanzatoare", a lasat revista, asa, c-o lehamiteeee...si-mi zice..."mda, ce vrei???", ca doar am crescut impreuna, nu?...nici "buna ziua", nici... si am zis frumos ca "nu mai vreau nimic, cu atitudinea asta" si am iesit. Pana sa inchid usa, am auzit-o comentand "ia uite la ea, ce tupeu, n-o vrea sa-i zic saru'mana!"...
E ba da, la mic.ro mi se zice si "sarut-mana!"!

Si am observat ca au 3 categorii de preturi: la fel ca peste tot, mai mici (vezi promotiile) si mai mari.

Au si minusuri:
- nu gasesc peste tot sandwichurile absolut delicioase
- nu au atat de multe produse cate as vrea (de ex, seturi de cosmetice, smantana la galestusa, etc)

Cam la asta ma gandeam, cand am deschis acest subiect, sa povestim cum ni se pare. Nu stiu daca am apucat sa spun aproape tot, poate voi reveni.

Edit: parca era un subiect gen "cum se poarta vanzatorii cu clientii" si-mi amintesc cate pareri negative erau...Deci un plus, din punctul meu de vedere.
Gata, ca ma duc cu fata la joaca, e soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somalc spune:

hehehe....eu nu am intrat niciodata intr-un astfel de magazin - o fi grav asta - desi am unul chiar in coltul strazii.... Noi tot de la super-market-urile mari ne face aprovizionarea saptamanala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

nu intru decat pentru urgente..mi se pare scumpe.

In general cumpar din supermarket-uri sau de la magazinele "cunoscute", de la care cumpar de mult.

Am observat ca nu prea au clientela, rareori vad pe cineva inauntru (am 2 in drumul meu spre casa si mai era si unul "mobil" la metrou la Brancoveanu).

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput