Magazinele mic.ro

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Vizavi de atelierul meu sunt doua magazine de alimentatie: unul banal si, lipit de el, mic.ro. Ambele sunt aproape goale desi cel banal a incremenit in amenajarea anilor '90 iar mic.ro este amenajat modern, viu, atragator si cel mai important, curat. Totusi, oamenii nu mai cumpara cu ochii inchisi, orice, oricum.
Eu cumpar din ambele magazine pentru ca, surprinzator, gama de la mic.ro este limitata. Chiar daca vanzatorii de la mic.ro sunt foarte simpatici, in magazin nu gasesc biscuti Bellvita dar au creioane si caiete. Gama de iaurturi este aproape inexistenta, in schimb au carne tocata. Nu stiu carei categorii sociale se adreseaza, ca produsele sunt scumpe si putine. Nu poti sa iei de la ei produse pentru o masa frugala, nici produse pentru o masa gatita gospodareste.
Au cate un pic din toate si imi lasa sentimentul ca magazinul e superficial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Revin sa adaug faptul ca imi pot plati si facturile la ei.

Putin off-topic.
Am auzit de multe ori ideea "nu cumpar eu de la Patriciu, sa-l fac pe ala cu bani". Personal, am dat, cred, suficiente motive pentru care eu nu vreau sa-i fac pe altii cu bani si sa fiu tratata cu nesimtire, pe banii mei.
Ca e Patriciu, ca e altul...important e ca e unul dintre cele 3 magazine din care cumpar si ma simt bine. Si stiti vorba aia, confortul se plateste.

Si cand toata lumea se plange ca e criza si ca nu sunt locuri de munca, uite ca unul dintre aia cu bani, hulit de multi, ofera locuri de munca la greu, la el se angajeaza la foc continuu, pentru ca se deschid, am inteles de la vanzatori, cam 5 magazine pe saptamana.

craciunitza, ai dreptate si am spus acest lucru, nu sunt atat de multe produse pe cat ar trebui sa fie intr-un magazin de cartier. Aici au cam gresit, clientul este nevoit sa mearga si la alt magazin, in cazul in care nu gaseste un anumit produs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Se vizeaza doar orasele mari, cate 60-80 de magazine pe oras. Dupa Bucuresti si Prahova se dezvolta acum in Brasov si vor urma alte judete din Ardeal. Unii dintre noi ar vrea sa lucreze la mic.ro, din pacate nu se intra asa de usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Raza, la cat a investit el in magazinele astea ca sa-l slavim pentru locurile de munca pe care le-a creat ar fi trebuit sa investeasca in productie nu in comert. Dar din nimic nu iese banul la fel de repede ca din comertul cu amanuntul cu produse alimetare.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Una peste alta cu micro, profi, un magazin de sibieni si un tcm, toate langa casa, imi fac treaba mult mai bine si mai ieftin decat cu hipermarketurile care au ridicat preturile cu nesimtire si oricum sunt la ani lumina distanta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Raza, la cat a investit el in magazinele astea ca sa-l slavim pentru locurile de munca pe care le-a creat ar fi trebuit sa investeasca in productie nu in comert. Dar din nimic nu iese banul la fel de repede ca din comertul cu amanuntul cu produse alimetare.

Androix Bijoux

Patriciu investeste si in productie....de capital uman.

39 +

Mergi la inceput

Citat:

Ca a investit foarte mult, desi este foarte clar acest lucru, conteaza mai putin pentru mine. Ca ofera locuri de munca, asta, da, conteaza...
Si ca face comert alimentar sau alta afacere, bravo lui, ii merge mintea si pe ce pune mana, scoate bani! Sunt convinsa ca si daca vindea seminte la colt de strada, tot nu era bine, ca atunci era bisnita ilegala, dar mai mult ar fi contat numele...Patriciu.

In nici unul din cazuri nu e bine, din cauza numelui lui. Daca-l chema Pandele, Petrica, Popescu, etc si facea "comert alimentar" si nu dadea bon fiscal, eventual, muncea un copil, la negru, era mai bine?

Da' hai, c-o iau pe aratura...si nu vreau decat sa vorbesc strict legat de magazine.

Mergi la inceput

Da, stim, azi ti-a dat o frezie ofilita

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Citat:

Te inseli!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Citat:

Te inseli!

Atunci te-a lasat sa pleci mai devreme

Eniuei, ideea era ca daca ar fi investit aceeasi suma de bani intr-o activitate de productie ar fi asigurat probabil de X ori mai multe locuri de munca, insa investitia s-ar fi recuperat/ar fi generat profit intr-o perioada mai lunga de timp.

Androix Bijoux

Mergi la inceput