Vacanta in Turcia 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
gologanii spune:
Cat de cald este la sfarsit de iunie?
Ce statiune recomandati pentru familie cu copii, astfel incat sa nu fie diconfort termic?
roxanaz spune:
la sfarsitul lui iunie e cald bine, adica intre 30-35 grade in fiecare zi. eu am fost de 2 ori in perioada 25 iunie-2 iulie... si erau si 42
Roxana
bulinuta27 spune:
aveti idee la inceput de mai cum e vremea? adica apa? in belek?
multumesc
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
madau spune:
La inceput de mai cred ca e cam rece apa. Dar daca e soare si frumos puteti face baie la piscina
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
bulinuta27 spune:
multumesc...sper sa fie macar vremea frumoasa...
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
codruta_grg spune:
M-am hotarat in sfarsit. Am luat bilete la Club Hotel Turan Prince. Sa vedem ce va fi......
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenca buna fetelor,noi am luat bilete la hotel Titanic pt 20-27 iunie, cine mai vine cu noi? |
Am fost la Titanic, e foarte frumos, noi am fost foarte multumiti, am venit de acolo gravida cu al treilea copil . Aviz amatorilor!