Vacanta in Turcia 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
caramel spune:
Teoretic, ce vrei tu nu se poate.
Pt. Buc-Antalya nu sunt curse de linie, doar chartere(care opereaza numai in sezon)
In acest caz, trebuie sa te intelegi cu agentia sa-ti vanda doar bilet de avion, fara cazare, ceea ce e foarte greu.
madau spune:
http://www.vreau bilete avion.ro/oferte-noutati/bucuresti-antalya,-tarom-274.html (situl e vreaubileteavion - daca-l scriu fara spatii nu-l ia, asa ca modifica tu in link)
Si mai sunt dar nu mai am eu timp acum sa caut
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
roxanaz spune:
Simona, ai luat bilete de pe site-ul dat de Mada? cum ai reusit, ca vad ca nu exista antalya in meniu?
merci,
Roxana
madau spune:
Si aici au bilete de avion, zbor direct
http://bileteavion.infoturism.ro/antalya/bilet-bucuresti-antalya_22160.html
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
danutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caramel Anul asta mergem la Papillon Belvil! Am citit mult despre acest hotel si mi-a placut ca are foarte multa verdeata. |
Cred ca ai facut o alegere inspirata. Noi am fost in 2008 si am fost foarte multumiti. O sa incercam si Papilon Ayscha in curand
SIMONABB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Simona, ai luat bilete de pe site-ul dat de Mada? cum ai reusit, ca vad ca nu exista antalya in meniu? merci, Roxana |
nu inca, am facut doar o rezervare. tariful acum este 270 eur / buc, obligatoriu cu retur la 7 zile. iar pt retur la 14 zile, pretul creste cu 80 eur. ma mai gindesc daca le cumpar sau anulez rezervarea si iau totusi prin agentie
roxanaz spune:
Simona, merci, am trimis si eu mail si am primit acelasi raspuns. e clar ca pe noi nu ne avantajeaza, 270 x 4... plus hotelul... tot acolo ajungem si nu avem nici transfer. deci tot agentia e mai ok pentru acest caz.
Roxana
carolinah spune:
Doamnelor, am o intrebare. Caut o locatie cu plaja mare si intrarea in mare lina. Vreo idee unde gasesc asta pe litoralul turcesc?
Multumesc mult.
roxanaz spune:
plaja buna de nisip este in Lara si in Belek
oricum poti verifica la fiecare hotel, pe site-ul propriu sau pe cele specializate pentru calatorii.
Roxana