FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 8
flory_ana spune:
Fetelor multumim pt. povestile voastre de succes...eu chiar aveam nevoie de asa ceva....
Astazi am facut ecografia pt. a vedea daca sunt chisturi si vestea buna este ca nu sunt...asa ca pe 23 martie voi fi la Budapesta la dr. PK pentru a incepe primul meu FIV.
Va mai fi cineva in perioada asta la Budapesta???
Pina atunci, cam de o luna, iau bromocriptina pt. ca am prolactina marita (aproape 1000) si am inceput de o saptamina sa iau si AC, Marvelon.
In rest, de prin 18 martie voi incepe injectiile cu Menopur...ce imi puteti spune despre aceste injectii, fetele care le-ati mai folosit???
Merci mult!
samira33 spune:
flory ana,ce anume vrei sa afli despre Menopur???
se fac subcutanat in burta,nu sunt dureroase si cam atat...aaaa..si se pot inlocui cu Merional-este aceeasi substanta activa ,dar sunt cu mult mai ieftine decat Menopurul si se gasesc doar in Ungaria.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
diana-tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viotimis diana_tm ce mai faci ? cum esti ? ai mai fost la eco ? sarcina usoara si la termen ! |
Multumesc vio, sunt bine.
La ultimul eco am fost duminica , aveam 6 sapt si 1 zi, i+am vazut inimioara batand, si se dezvolta foarte bine.
Partea proasta e ca inca am hiperstimulare, beau lichide dar degeaba.
Tu cum esti?
aristica spune:
ingeras sar'mana, nu-i niciun bai, ca, dupa cum zice si samiruta, planul meu e dificil...ca am dormit in front pana acum. adi n-am gasit pe nimeni, dar nici nu ma mai stresez, ca am pe card banutii pentru rochiile domnisoarelor de onoare de la nunta noastra si ii dau p-aia, apoi, luna viitoare, din diferenta de la Merional, ii pun la loc - asa nici nu simt c-am dat banutii
alinuk azi vi cu vesti?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
luisianadsd spune:
alinuk abia am asteptat sa ajung acasa sa intru pe forum si sa vad ce vesti ai azi.sper sa fie ok
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
kemskaia spune:
salut la toata lumea!
fetelor, da' ce citesc eu aici? activitate, nu gluma! ce mult ati scris!!!
aproape v'am pierdut sirul de cand nu am mai intrat.
va doresc o MINUNE in primavara asta si, pt ca am citit aici de reusitele 'insamantarilor' de primavara de anu' trecut, subscriu si eu si va pot asigura ca se fac copii taaaare frumosi si sanatosi in perioada martie-aprilie!
e garantat! am eu unu' acasa si am 'vazut' si pe aici cativa.
va doresc sa vi se implineasca visul in primavara asta!
martinel, alinuk, fiti optimiste si mergeti pe mana doctorilor ca stiu ei ce fac si sa va ajute DD sa reusiti! hai, sunteti fete curajoase, v'am 'vazut'
burticilor le doresc sanatate iar fetelor noi bun venit si mult succes! sa nu va prindem prea mult timp pe aici
o primavara frumoasa si o raza de soare de la Timisoara
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
alinuknuknuk spune:
hi all,
azi e prima oara cand astept mai mult de o ora sa intru la doctor..
nu sunt mari schimbari de miercuri desi dozele hormonale au fost marite. 3 "buni" si inca unul despre care dr. spera sa ii prinda pe ceilalti din urma pana luni.
luni este punctia. Martinel nu vei fi singura
dr mi-a zis ca daca sunt ok la punctie si trec de ziua doi, el va fi optimist intr-o reusita..
dar pana la ziua doi, mai ma de trecut o punctie, care speram si eu si dr. sa fie cu recolta de ovocite si apoi ca ovocitele sa fie cu gena buna..sa se divida etc...
"dc am raspuns asa de greu la tratament?" a fost intrebarea mea
"nu stiu, probabil rezerva ovariana nu-i tocmai buna" mi-a raspuns el.
in eventualitatea unui esec trebuie sa fac si AMH (antiMulerian hormon).
azi a fost ultima zi de "dozaj hormonal" cu unitati mari si de Gonal F si de Merional (150 cu 150 pentru cunoscatoare).
nu-mi ramane decat sa sper ca aia care sunt, sunt de calitate si ca vom avea si noi sansa de a ajunge la ET. Daca ajungem al ET, dr. e foarte optimist...nu-mi ramane decat sa am incredere in el
va pup pe toate si va multumesc pentru vorbee bune.
Alinuk
ps: aristico mi-ar trebui o bataie de la tine...
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
otiliad spune:
buna seara, fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste chestii, tre sa merg la szeged pe sfarsitul lunii mi-am facut hormonalele de z 2 si acuma tre sa imi fac analizele bacteriologice, papa nicolau, klamidia..........., si nu stiu cum sa procedez si la ce medic sa merg in Oradea si ce sa ii zic
martinel spune:
alinik, ma bucur mult ca esti si tu luni, sa fie intr-un ceas bun si sa ne ajute D-zeu noua si tuturor fetelor!cat ai endometrul?al meu e de 7.5 dar cred ca o sa mai creasca...wekend fain!