FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 9
alinuknuknuk spune:
Cris nu l-am mai intreb pe dr...eram destul de suparata..dar cred ca-i ok, ca nu mi-a zis nimic din punctul asta de vedere.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
flory_ana spune:
Samira vroiam sa stiu daca injectiile trebuie pastrate la frigider sau in dulap. Pe prospectul in ingureste, din ce am putut eu descifra scria ca se pot pastra intre 5-25 grade.
Eu le-am pastrat in dulap...sper sa nu fie vreo problema!!! M-am mai documentat si in alte parti si ziceau ca daca nu sunt preparate in prealabil, pot fi pastrate la temperatura camerei.
In afara de asta, dr. PK mi-a prescris pt. stimulare in fiecare zi cite 3 fiole, in primele 5 zile pina trebuie sa merg la Budapesta. Este prea mult??? El cred ca se bazeaza pe AMH-ul meu, care nu a iesit prea grozav. L-am facut in ianuarie si este de 7,5...iar pentru virsta mea (32) ar trebui sa fie 15. Probabil de asta mi-a zis sa fac cite 3 in fiecare zi....
Nu mi-am amintit sa-i spun de Merional...citisem despre el aici pe site...acum am sa merg mai departe cu Menopur!!!
Sunt putin stresata pentru ca nu as vrea sa ma suprastimulez...dar cu siguranta ca el stie mai bine...
Sa dea D-zeu sa fie totul bine!
Merci mult!
anchusa spune:
alinuk nu te stresa ca sunt putini foliculi.
Important e sa fie buni.La ce dimensiune au ajuns?
anchusa
samira33 spune:
flory ana,Merionalul/Menopurul se pastreaza la temeperatura camerei-nu mai mult de 25 grade.
3 injectii sunt departe de a fi doza mare de stimulare iar AMH tau nu-mi spune prea multe fara interval de referinta-depinde in ce unitate de masura e exprimat acest 7,el poate arata si o rezerva ovarina foarte mica dar si ovare polichistice-PCOS.
in intervalul de referinta de pe buletinul de analize in ce categorie se situeaza valoarea ta???
o stimulare cu 3 doze de Merional ma duce cu gandul mai degraba la ovare polichistice decat la rezerva ovariana scazuta.
un we fain tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
luisianadsd spune:
daca ajuta Dumnezeu sa raman gravida din cat in cat timp trebuie sa repet betahcg-ul?
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
alinamolnar spune:
Graurcarmen eu am fost la dr. Bodnar anul trecut. Din pacate pentru mine nu au functionat FIV-urile si eu am trecut la alta etapa, adoptia. Ce vrei sa stii despre Bodnar? Va iesi soarele si pe strada mea
samira33 spune:
luisiana,Beta faci doar la inceput...din 2 in 2 zile...de 2-3 ori....dupa ce se vizualizeaza ecografic sarcina nu mai faci Beta.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
luisianadsd spune:
va rog mult sa ma lamuriti ca am intrat in ceata totala in ceea ce priveste pretul total pt fiv.Am citit pe forum ca ar costa 3000 si 4000 eur in functie de caz.pe prima pagina scrie 1500 eur.ce se adauga mai exact la suma asta in afara de medicatie?multumesc mult
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luisianadsd va rog mult sa ma lamuriti ca am intrat in ceata totala in ceea ce priveste pretul total pt fiv.Am citit pe forum ca ar costa 3000 si 4000 eur in functie de caz.pe prima pagina scrie 1500 eur.ce se adauga mai exact la suma asta in afara de medicatie?multumesc mult dana 1extrauterina 1 fiv "nereusit" |
Am citit,intr-un capitol din urma, de o suma de 3700 euro FIV + tratament +cazare+ transport.Bine ca suma variaza in functie de tratamentul fiecareia.
anchusa
littlegirl spune:
Desiderio, cum pot lua legatura cu tine sa vorbim direct despre Budapesta si analizele facute? Am incercat sa iau info din profilul tau, dar nu sunt...Ai putea sa-mi dai un PM cu nr de tel sau cu mailul tau?