FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 7
bombi spune:
adijo, doar unul dintre noi are o anomalie cromozomiala (translocare balansata); asta "garanteaza" ca statistic 50% din ovocite/spermatozoizi sint defecte. Din pacate, exista si alte defecte care apar in timpul proceselor de diviziune celulare la persoane perfect normale (vezi, de exemplu cazul tau cind doar 50% din ovocite au fost ok). Rata naturala de succes este cica de 30% (dupa ce a avut loc fertilizarea), FIV-ul nu are cum s-o imbunatateasca. La noi pe linga defectele "naturale si normale" care apar la toata lumea se adauga si defectele noastre "specifice" care injumatatesc sansele.
ingeras, esti o sursa continua de energie pozitiva
Ovocitele au fost intr-adevar multe, dar rata de fertilizare mai scazuta (50-60%), exceptind ultima data. Drept sa spun, nu stiu de unde a scos atitea, ca foliculi aveam max 9-10 pe fiecare ovar. Cred ca a cules tot a gasit pe acolo, chiar daca erau mici. Eu am facut intotdeauna 13-14 zile de stimulare si Pregnylul cam la o zi, doua dupa ce foliculii cei mai mari atingeau 2 cm, iar cei mici erau de 1 cm.
Acum stim cu toatele ca nu cantitatea, ci calitatea conteaza, si despre asta nu pot sa spun deocamdata nimic.
pamy spune:
adipapazi ,uite cum ma faci tu sa ies din barlog si sa mai scriu si eu.M-au impresionat cuvintele tale,parca doar ieri te-am vazut in sala de asteptare de la Budapesta asteptand sa intri la embriotransfer si acum esti mama minunilor de Ana si Ioachim.Ma bucur ptr.tine si iti multumim ca te mai gandesti si la noi.Cu toate ca nu scriu prea des va citesc si sunt tot timpul alaturi de voi.
fete dragi,va pup cu drag pe toate
samira33 spune:
va pup unguroaicelor
ce povestiti voi aici fetelor,am ramas cu gura cascata.
aristica,cu draga inima te-as fi ajutat daca daca as fi avut macar vreun Merional.
fara reteta nu poti lua Merional din HU,insa cu reteta scanata se poate.
dar mi se pare imposibil planul tau...daca reusesti sa gasesti aici la cineva ar fi minunat.
adino,draga mea,te-a luat nostalgia???astenia de primavara???
bine ca ai scapat,soro,o veni si vremea noastra sa trecem la next level.
ariadna
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
desiderio spune:
alinuknuknuk,bafta pentru miine, vei vedea ca va fi totul ok, ai incredere;
littlegirl, viotimis, am facut analizele la Budapesta la clinica, deoarece am platit mult mai putin decat daca le faceam la Synevo la Cluj;
ingeras26a, iti urmaresc povestea de mult timp sa ma bucur sa aud ca totul e bine; mult curaj si incredere
luisianadsd spune:
alinuk
fi optimista te rog.
ma rog pt tine din tot sufletul si-ti tin pumnii.
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
viotimis spune:
Ciao desiderio !
Multumesc pentru raspuns.
Am aflat ca se fac pachete de trombofilie in Cluj, destul de ieftin, la geneticcenter.
de la miki - miki am aflat ...http://www.geneticcenter.ro/pachete.php
Cunosti Clinica ?
Este Ok ?
adipapazi spune:
bombi, ingerasa, suneti eroimele mele!doamne, nu se poate sa nu ramaneti gravi la cate ati suferit.
aristica, ai gasit pe cineva care e acu in ungaria?
bafta tuturor fetelor!
ramona, preturile sunt pe prima pagina!
graurcarmen spune:
a fost cineva la dr Bodnar? la debrecen ? urmeaza sa merg la sfarsitul luni pt prima data.