FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 18
aristica spune:
alinuk deci ai 2. Bravo!
sar'mana de explicatii...am mai priceput si eu cum sta treaba cu blasto...noi nu vom ajunge ever la blasto, ca sotulache n-are material bun si pace!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
cybele spune:
aristico, nu ne cunoastem noi prea bine, da iti dau o bataitza asa ca de la o OATS girl la alta!
cum mai sa crezi ca nu veti ajunge ever la blasto? pai nenea embriologu o sa ii aleaga pe cei mai fortzosi gigei, doar nu i-o lua pe aia amaratii
zau, lasand gluma la o parte, am tot citit si nu sunt diferente majore fara de fertilizarea fara ICSI.
asa ca te rog - fii pozitiva si gandeste-te ca tot ce trebuie sa faci e sa produci oua bune, ca gigeii vor fi oricum selectati cei mai buni.
vitaminizeaza-l pe sotzulache, urmati un stil de viata cat se poate de sanatos(fara tigari abuz de alcool, etc), distrati-va si ganditi pozitiv si vine el bebe, ia sa vezi!
eu deja incerc sa nu mai calculez sanse de succes -etc: embrion, morula, blastocist - ce o fi sa se lipeasca si sa se transforme intr-un bebe urlator in 9 luni!
aristica spune:
cybele eu bantui unguroaicele, ca mi-s dragi, dar nu fac fiv in ungaria...eu fac pe planuri mioritice, unde nu exista culturi de blastociti(cel putin la grizonatul meu, ca-s unii de fac cu blasto, altii de cica ar avea P-ICSI)...zici ca-s neandhertaliana in ale fiv-urilor...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tonirro spune:
flory-ana, sigur ca vreau sa ne intalnim. Noi planuim sa plecam pe 22 din Bucuresti, deci vom fi acolo cu o zi inainte. Nu stiu unde ne vom caza, e pt prima data cand mergem la kaali.
tonirro spune:
cybele, analizele le facem doar la Synevo. E adevarat ca la 47 mil orice e posibil, dar vad ca branca ursului nu i-a invata sa si inoate . Glumesc. In continuare, mobilitatea si vitalitatea ies destul de mult sub minim. Oricum, e un progres important, nesperat, pt ca nimic altceva nu a dat roade. In cazul lui. Desi am momente cand ma gandesc ca poate s-au incurcat probele la laborator . Sora mea, al carei sot era intr-o situatie similara, cu vitamine si SE + lasat de fumat, e la al doilea BB in 3 ani.
adipapazi spune:
cybele, ia vinu ala si beti-l ca sigura e de bun augur.ask samira, am fost betiva grupului martie 2010 si uite fix acu pazesc 2 bebei sa adoarma in patuturi.
subscriu la ce zice samira cu regulile blastocistilor. plus ca mie mi-a fct pk 4 embrioni de z3, a pus 2 care se lafaie acu in somn si mai avem 2 la frigider. 2 de z 3, ati citit bine. l-am intrebat de 3 ori. samira confirma, ea ne-a platit la pk "parcarea" pe un an a fratiorilor congelati la kaali.deci, blasto sau chestii de z3, orice, numai sa vrea DD sa se prinda.
pup toate new entry-urile si le urez sedere scurta acilea.
acum un an pe vremea asta ne intepam seara de seara la helios in burti. avem si poxe cu merionalele in burta si sticla de vin la cap.mami_vreau o tine numai pt ea
CE FACE SONYA? sa dea un semn ca io ii duc grija.
samira33 spune:
da adino,conform tot ce zici tu acolo...si de cand mi-ai adus aminte cum ai venit tu la mine la clinica cu borcanu plin cu mecenici...tot rad ca toanta de una singura.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
luck spune:
tonirro
Eu m-am cazat in Budapesta la pensiunea Korall.Pretul era de 35 eur /zi cu micul dejun inclus.Nu mai stiu acum cat costa dar poti trimite un mail in care sa soliciti informatiile de care ai nevoie.Multa , multa bafta !!!
desiderio
Referitor la AMH , daca imi aduc bine aminte adipapazi avea o valoare mai mica decat a ta si a reusit , are acum 2 copii minunati (iar eu am o valoare mai mica decat adipapazi si totusi mai sper).
Pentru MTHFR heterozigot ai nevoie de acid folic si b-uri.
Mult noroc !
samira
totusi nu cred ca ne intalnim la Budapesta , eu ajung doar prin mai , cel putin asa sper !!!
alsima
FELICITARI !!!
iti doresc din suflet sarcina usoara si la termen.
cybele spune:
aristico bantuie-ne in continuare , poate cine stie? il parasesti pe grizonat si pt PK si ies si blasocisti, mai stii?
adi pentru tine si gemenasii tai! pai sa stii ca eu imi fac antrenamentul de acum, beau un pahar pe seara (ma rog , nu chiar ,da' pana la sf de aprilie ma antrenez) Cand a auzit barbate-miu ce ai scris mi-a mai turnat un pahar- cica poate ne ies si noua doi deodat' (amaratu nu stie ce il asteapta !)
Mey, sa stiti ca v-am citit eu odiseea spatiala de acum un an (mai pe sarite asa, oricum ...)am sperat impreuna cu voi si m-am bucurat pentru reusite. E greu, dar sper ca pana la urma sa aiba toata lumea parte de bebeii mult doriti.
Deci io deocamdata fac bine (ca nu fac inca nimik), astept sa vina CM-ul . Maine ma intep pentru TSH si ATPO, ca am TSH-ul 3.4 si PK cica e "high normal" sa vedem daca am anticorpi si daca e nevoie sa imi dea ceva tratament de tiroida.
Si ma gandesc cu groaza la "tzepuri" ; mey mie astea nu mi se par chiar funny, asa ca va aud pe voi ca v-ati pozat cu merionalele in burta parca nu mai sunt chiar scarry, dar...mai e cale lunga pana sa ma gandesc la ele fara emotii
cybele spune:
tonirro haide mey nu iti face ganduri cu incurcat probele!
las' ca oricum repetati la Budapesta si atunci o sa stiti exact pe ce va bazati! Sper sa se confirme spermograma cea mai buna!
Bafta multa pe 23! Sa ne spui cum a fost si cand incepeti!