FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 19
alinuknuknuk spune:
neatza dragele mele unguroaice
ieri miam luat puii acasa
nu_mi vine nici sa respir sa nu cumva sa deranjez mediul in care zburda ei
in 2 sapt testul bhcg ...rabdare, rabdare si muuulllttt utrogestan
martinel te simti bine cu bebica la burtica?
luisan mi_a zis sotul ca mai astepti o luna! sa fie intr_un ceas bun!!!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
samira33 spune:
alinuk,felicitari pentru ET.
ai grija de tine si te asteptam cu un rezultat pozitiv.
luck,lasa,asta sa fie toata supararea noastra-ca nu ne vedem dar sa ne iasa cu bebe.
un we fain tuturor unguroaicelor.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
daniela76 spune:
alinuk sa fie intr-un ceas bun si asteptam rezultatul pozitiv peste doua saptamanii, sa stai cumintica si sa vorbesti cu ei sa se lipeasca de tine si sa mai iasa peste noua lunii, sanatosi.
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
tonirro spune:
luck, cybele, multumesc de pont si de urari. La randul meu doresc tuturor aspirantelor ce-mi doresc si mie! . Eu nu v-am spus tot, am doi piticoti acasa, adoptati acum aproape trei ani. Piscoata mea are 8 ani si "barbatelul" 6 ani. La vreo 4 luni dupa ce i-am luat acasa, am ramas insarcinata natural. Adica dupa vreo 9 ani de incercari, asteptari, frustrari, dezamagiri, familia mea era completa. Sarcina mea s-a oprit din evolutie la 13 saptamani. A fost crunt pentru toti dar cel mai mult au suferit piticii mei. Ei au fost langa mine cum nici una dintre prietenele mele n-a stiut sa fie. Si acum, isi pun doeparte hainutele care le-au ramas mici si jucariile pe care nu le mai folosesc, pentru "Fufy" (asa numisem noi bebele). Deci noi suntem 4 suflete sperand intr-o minune... Desi, intre mine si voi, minunea mea sunt ei. Suntem fericiti, dar nu "completi". Mi-e teama si am emotii dar cand imi vad piscoata cum il pandeste pe taica-su sa vada daca si-a luat "medicamentul" si cum ii numara tigarile ca o mini-soacra...am sa incerc orice...
balanta_tm spune:
Am o rugaminte la fetele care au facut/fac FIV la Szeged: va rog, as avea nevoie de datele de contact ale farmaciei din Szeged, farmacie unde trimit medicii de la Kaali pacientele sa isi cumpere medicamentele pt FIV. Numele farmaciei/adresa/un nr de telefon, mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc .
(poate e mai bine sa imi scrieti pe MP)
luck spune:
tonirro
supeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!
Sa va traiasca si voi sa fiti sanatosi sa-i ingrijiti si sa-i cresteti cu dragoste parinteasca.
Sunt sigura ca DD va va ajuta!
Mult noroc inca o data !
naty76 spune:
tonirro
sa va traiasca cele doua comori si sa fiti sanatosi!
va pup fetelor,samirra,joana.luck si pe restul bafta multa sa aveti
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viotimis Buna desiderio ! si eu am sarcini oprite in evolutie ... si mi s-a recomandat sa fac analize pentru trombofilie. Tu unde ai facut aceste analize ? in Cluj ? Mie mi-a recomandat cineva o Clinica din Cluj ...B... L... |
noi am facut la clinica din cluj cariotipul, deletiile si eu unele de trombofilie. si au pachete ieftine in comparatie cu alte laboratoare. si medicul genetician care iti interpreteaza rezultatele. mie personal imi place de ei si ma voi intoarce pt alte analize ramase de bifat
alla76 spune:
bombi, cat platiti pt PGD?
si ce rezultate ati avut la anatomopatologicele facute pe produsul de conceptie?
otiliad - ai rezolvat cu recoltarile pt papanicolau si restu?
ramymar, chiar sunt curioasa ce tratament a putut urma sotul tau sa i se inbunatateasca spermograma de la 2 mil/ml la 40 ml/ml. mie, dupa 3 ani de incercari si tratamente pt oligospermia sotului...mi se pare chiar (nu o zic in sensul rau, ci in cel de uimire) SF... vorba aia "VREAU SI EU" (adica nu mie ci sotului')